Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
McLewis
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren i Mercedes

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la McLewis »

kimi je otisao iz McLarena u ekipu ljutitog protivnika - Ferrari, i nisam mu ni malo zamjerio jer je imao pravi razlog, dok Lewis??? nevidim stvarno sta mu mercedes moze pruzit bolje od McLarena momentalno osim para....
McLaren u <3
Matt_77
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Matt_77 »

Sretno ti bilo u Mercu Lewis, ali ja ne idem s tobom... 8) želim ti naslov prvaka 2012. a onda adio
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Matt_77 je napisao/la:Sretno ti bilo u Mercu Lewis, ali ja ne idem s tobom... 8) želim ti naslov prvaka 2012. a onda adio
nista od toga, mclaren jedino moze konstruktoriski ove godine osvojit, ako i to...
McLaren u <3
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

McLewis je napisao/la:
Matt_77 je napisao/la:Sretno ti bilo u Mercu Lewis, ali ja ne idem s tobom... 8) želim ti naslov prvaka 2012. a onda adio
nista od toga, mclaren jedino moze konstruktoriski ove godine osvojit, ako i to...
Još uvijek je moguće, treba probat osvojit oba naslova jer je bolid izgleda najbrži na gridu, tu negdje s RB8
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

vidc je napisao/la:ja mislim da njega najviše privlači no.1 status koji mu mclaren ne želi obećati. ovo ostalo je ja mislim manje bitno...
I ja mislim tako. U nekoliko navrata je zalužio broj jedan međutim MW kratkovidan kakav je uspio je izgubiti jednog od najboljih vozača današnjice. Samim time McLaren mi je pao u očima. Jer kako objasniti povećanje plaće Buttonu, a istodobno smanjiti Hamiltonu uz obrazloženje da nemaju novaca. Licemjeri.
E sad kakav će biti nastavak sezone? Mislim da će Lewis htjeti dokazati što su izgubili. Možemo očekivati njegove odlične vožnje.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
ivancina
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivancina »

ma to je sve po meni BS. otišao je zbog para i samo zbog para. nikakav no.1 status, jer ako je tako veliki vozač onda mu je svejedno jel prvi vozač il je ravnopravan, a da je mclaren takva momčad onda nikad ne bi ni prismrdio naslovu prvaka, već bi ih alonso imao barem 5. uglavnom novac je glavni motiv, a mislim da je hamiltonu pomalo važno da si napravi status davida beckhama u F1
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Mislim da nije ni novac ni status. Najbolje ovaj quote u biti opisuje situaciju:
"There have been signs Hamilton's relationship with McLaren was coming to an end, and if he had signed a new contract with McLaren it would have been like a couple staying together for the children."
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Ja sam na kraju jako razočaran svime ovime, a evo i razloga:
1. Perez ide u McLaren, znači u Ferrari neće tako skoro
2. Massa definitivno ostaje u Ferrariju
3. Schumacher ide u penziju
4. Hamilton će se povlačit po sredini poretka jer sumnjam da će Mercedes dogodine biti išta bolji
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...svako je kovač svoje sreće...Hamilton je pokazao da ga u potpunosti posjeduje XIX entertainment i da će nastaviti upravljati njegovim životom...nisam razočaran jer je Mcl dobio odličnu zamjenu koja će donijeti puno više uspjeha momčadi od njega...i da ferraristi pojedite se od jala ukrali smo vam Pereza :D
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

ivancina je napisao/la:ma to je sve po meni BS. otišao je zbog para i samo zbog para. nikakav no.1 status, jer ako je tako veliki vozač onda mu je svejedno jel prvi vozač il je ravnopravan, a da je mclaren takva momčad onda nikad ne bi ni prismrdio naslovu prvaka, već bi ih alonso imao barem 5. uglavnom novac je glavni motiv, a mislim da je hamiltonu pomalo važno da si napravi status davida beckhama u F1
Pa ne baš jer je Hamilton imao više bodova od njega pa su svejedno isfuravali fairplay i zbog toga na kraju sezone ostali bez ičega. A i kao što sam već napisao. žalosno je da su Buttonu dali povišicu, a njemu htijeli smanjiti ugovor. Sramota, kao nemaju dovoljno.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
ivancina
Početnik
Početnik

i na kraju završili sa istim brojem bodova s time da je hamilton sam sebi uprskao naslov
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Probudio me SMS "Goodbye Lewis...wellcome Sergio" od prijatelja.
Pa dobro, žao mi Hamiltona al mi je drago zbog Checka (malo mi je više žao hamija), jebiga ispustili smo velikog vozača opet, nadam se da neće sad postat nezainteresiran za ovu sezonu i da se neće puno mučiti u mercedesu nagodinu.
Nakon svih onih nagađanja ko će u mclaren ovo je odlično prošlo.
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Toon je napisao/la:...svako je kovač svoje sreće...Hamilton je pokazao da ga u potpunosti posjeduje XIX entertainment i da će nastaviti upravljati njegovim životom...nisam razočaran jer je Mcl dobio odličnu zamjenu koja će donijeti puno više uspjeha momčadi od njega...i da ferraristi pojedite se od jala ukrali smo vam Pereza :D
Niste vi nama ukrali Pereza nego ga je Ferrari pustio u McLaren. ;)
Da je Ferrari htijo da Perez vozi za njih sljedeće sezone Ferrari je mogao potpisat Pereza bez problema, ali pogalvica LDM nije htijo potpisati Pereza a da li je bio u pravu pokazat će vrijeme. ;)
tofa

Post Postao/la tofa »

jedina stvar koja mi smeta kod njega je to što izgleda on ne zna razmišljati! pao pod utjecac XIX enter... koji ima pod sobom pale zvijezde, daj brdo para pa ako treba i u HRT iako neću biti prvak, ali ću zato imati hip hop album koji će se vrtiti po pitu!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Toon je napisao/la:.i da ferraristi pojedite se od jala ukrali smo vam Pereza :D
Ovo je meni najteže palo.Dva najdraža vozača Alonso i Perez voze za ljute protivnike
...put u raj nije posut ružama...
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Chuck Norris je napisao/la:
Toon je napisao/la:.i da ferraristi pojedite se od jala ukrali smo vam Pereza :D
Ovo je meni najteže palo.Dva najdraža vozača Alonso i Perez voze za ljute protivnike
Pa dobro, dali smo vam kimija i odmah je bio prvak .
E da, Jergović je ovaj put pogodio.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

mrd je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:
Pa dobro, dali smo vam kimija i odmah je bio prvak .
E da, Jergović je ovaj put pogodio.
Ne meni ja nisam ferrarist,nisam ni za jednu momčad iako sam do 2007 najviše simpatizirao Mclaren

A što se tiče Jergovića nije ništa prvi izmislio već smo to mogli ranije čitati na stranim portalima
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 28 ruj 2012, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Niste vi nama ukrali Pereza nego ga je Ferrari pustio u McLaren. ;)
Da je Ferrari htijo da Perez vozi za njih sljedeće sezone Ferrari je mogao potpisat Pereza bez problema, ali pogalvica LDM nije htijo potpisati Pereza a da li je bio u pravu pokazat će vrijeme. ;)
...e pa hvala od srca na puštanju :D
Chuck Norris je napisao/la:Ovo je meni najteže palo.Dva najdraža vozača Alonso i Perez voze za ljute protivnike
...kako je Alonso već jako star i uskoro će u penziju pripremi se da počneš navijati za pravu momčad, ipak je "tvoj" vozač u njoj...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Chuck Norris je napisao/la: A što se tiče Jergovića nije ništa prvi izmislio već smo to mogli ranije čitati na stranim portalima
Ma mislim na ono što je rekao da je siguran prelazak i da se samo čeka službena potvrda, tako sigurno nitko nije tvrdio.
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Toon je napisao/la:...svako je kovač svoje sreće...Hamilton je pokazao da ga u potpunosti posjeduje XIX entertainment i da će nastaviti upravljati njegovim životom...nisam razočaran jer je Mcl dobio odličnu zamjenu koja će donijeti puno više uspjeha momčadi od njega...i da ferraristi pojedite se od jala ukrali smo vam Pereza :D
McLaren jeste dobio odličnu zamjenu, ali da će donijeti više uspjeha momčadi???
McLaren je jako puno izgubio odlaskom Lewisa. I Lewis je puno izgubio odlaskom, ali sada imam puno više poštovanja prema njemu. Mislio sam da neće imati hrabrosti nikada napustiti McLaren. Nisu mu dali proteklih par sezona auto kakav treba, i trenutno ne zaslužuju vozača njegovog kalibra. Da se razumijemo ne zaslužuje ni Ferrari zadnjih par sezone Alonsa. Uvijek stojim kod toga da je momčad veća od bilo kojeg vozača, ali dobrog vozača momčad mora zaslužiti. McLaren zadnjih par sezona nije zaslužio Lewisa. Jeste da je i on pravio gluposti i grešaka, ali da su mu dali bolji auto i tih grešaka bi bilo puno manje.
U svakom slučaju želim mu sreću s Mercedesom i siguran sam da će s Švabama uzet bar još jednu titulu.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ovo je još gore nego ono 2006. kada je Kimi otišao. Ne mogu vjerovat...kakvo razočarenje. Ja sam samo žalostan. :(
Nekoliko puta je govorio da si može zamisliti da cijelu karijeru provede u Mclarenu a sad ovo...nakon svega što su učinili za njega...E moj Lojzek lijepo se ti j*bi!
Nek uzme ove godine titulu a onda neka niti na postolje više da ne zakorači.
Šta se Pereza tiče,mislim da nikako ne može zamjeniti Hamiltona i da jednostavno nema tu brzinu,pogotovo u kvalama...Teško ćemo s njim osvojiti titulu. :(
ivancina
Početnik
Početnik

šta ste se toliko raspisali o hamiltonu velikom vozaču kao da je u najmanju ruku senna. dečko je imao dvije dobre sezone i još pokoju solidnu. po meni prošle sezone je bio katastrofa
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Ovo je meni najteže palo.Dva najdraža vozača Alonso i Perez voze za ljute protivnike
...kako je Alonso već jako star i uskoro će u penziju pripremi se da počneš navijati za pravu momčad, ipak je "tvoj" vozač u njoj...
Kako star pa mlađi je od mene a mislim i od tebe :p :biggrin:

Alonsu želim još desetak godina u f1
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

One and only je napisao/la: McLaren jeste dobio odličnu zamjenu, ali da će donijeti više uspjeha momčadi???
McLaren je jako puno izgubio odlaskom Lewisa. I Lewis je puno izgubio odlaskom, ali sada imam puno više poštovanja prema njemu. Mislio sam da neće imati hrabrosti nikada napustiti McLaren. Nisu mu dali proteklih par sezona auto kakav treba, i trenutno ne zaslužuju vozača njegovog kalibra. Da se razumijemo ne zaslužuje ni Ferrari zadnjih par sezone Alonsa. Uvijek stojim kod toga da je momčad veća od bilo kojeg vozača, ali dobrog vozača momčad mora zaslužiti. McLaren zadnjih par sezona nije zaslužio Lewisa. Jeste da je i on pravio gluposti i grešaka, ali da su mu dali bolji auto i tih grešaka bi bilo puno manje.
U svakom slučaju želim mu sreću s Mercedesom i siguran sam da će s Švabama uzet bar još jednu titulu.
...već dugo vremena je dobar kompetativan bolid puno važniji od samog vozača...da li je McL izgubio odlaskom Hamiltona? Da, svakako je izgubio dobrog vozača (sigurno jednog od najboljih trenutno) - no mislim da je (će) puno više dobiti sa Perezom - od olakšanja buđeta do novog jakog sponzora (vjerojatno) te vrhunskog perspektivnog vozača - F1 sve se vrti oko love...mislim da je ovo velika pogreška Lewisa no igram(o) se predviđanja i budućnost će pokazati tko je dobio a tko izgubio...
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Toon je napisao/la:
...već dugo vremena je dobar kompetativan bolid puno važniji od samog vozača...da li je McL izgubio odlaskom Hamiltona? Da, svakako je izgubio dobrog vozača (sigurno jednog od najboljih trenutno) - no mislim da je (će) puno više dobiti sa Perezom - od olakšanja buđeta do novog jakog sponzora (vjerojatno) te vrhunskog perspektivnog vozača - F1 sve se vrti oko love...mislim da je ovo velika pogreška Lewisa no igram(o) se predviđanja i budućnost će pokazati tko je dobio a tko izgubio...[/quote]
Ja nisam bas siguran, perez je brz vozac, dobar ali mislim da je jos jako daleko od lewisa.....
McLaren u <3
Odgovori