Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Andrinho_F1 »

cestitam. ljepo je ono izveo na startu... ;)
BMW Sauber_F1 Team
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Start mu je bio odličan, a i čitavu trku je odvezao dobro.
Napokon je shvatio iz vlastitih grešaka da može bolje.
slika
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

Cestitam Masi na pobedi.Bio je odlican.Samo nemojmo sada preuvalicavati.Imao je samo malo vise goriva od Kimija, a nije krenuo sa prvog mesta, ali je svo vreme bio na prvom mestu.Skoro isto.Naravno da je trebao preteci Kubicu. ali nije ga pretekao u voznji kao Kimi, nego na startu.Jos treba da se pokaze kada bude preticao.
Kimi je najbolji
monza
Početnik
Početnik

Post Postao/la monza »

Danas a i čitav vikend briljantan, neuhvatljiv za sve...

Pogotovo mi je drago zbog njega jer je dobar momak a na ovim forumima čest objekt pljuvaone, pretjerane i bezrazložne...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Bravo Massa.

Al ne kužim kaj ga sad svi dižete u nebesa nakon jedne pobjede, pa pričekajte malo kak će odvozit ostatak sezone. I ta tzv. pobjeda koja nije sa pole-a, a u prvi zavoj je ušao kao prvi zahvaljujući lošem startu Kubice :roll: ...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
brz i zestok
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Svaka mu čast!!! Bravo majstore!!! Malo(puno) smo bili skeptični prema njemu ali on nas je sve oduševil. samo se nadam da ovo nije bil vrhunac njegove sezone!!! Sad mora samo uhvatit konstantu!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

Keith je napisao/la:Bravo Massa.

Al ne kužim kaj ga sad svi dižete u nebesa nakon jedne pobjede, pa pričekajte malo kak će odvozit ostatak sezone. I ta tzv. pobjeda koja nije sa pole-a, a u prvi zavoj je ušao kao prvi zahvaljujući lošem startu Kubice :roll: ...
ma kuzimo mi svi to al prvenstveno ga hvalimo tako ne samo zbog odlicne voznje nego zbog ogromnog pritiska koji je imao na ledjima nakon fijaska u prve 2 trke, pogotovo kada je izmedju 2 odlaska u boks kimi stigao ispod 3 sec zaostatka a tocio je vise goriva od masse u 1. odlascima u boks, ostao je vise od sekunde dulje u boksu, a massa nije popustio pritisku nego je ostao cool 8)
pritisak moze cudo uciniti vozacu sjeti se samo hamiltona na kraju prosle sezone(mada je pritisak na hamiltona tada bio veci) ali samo primjera radi kazem da massi nije bilo bas svjedno u ovoj trci ;)
slikaslika
MeT
Kontakt:

Post Postao/la MeT »

ajde, neka je konacno i on odvozio normalnu utrku. ne navijam ni za njega ni za ferrari al mi je drago zbog filipa :)))
artificial intelligence is nothing compared to natural stupidity
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ne kuzim te nista.Skoro svi ce se sloziti da Ferrari najbolje starta,tako da ne vidim nekakvi posebni razlog "zato sto je Kubica lose startao" :roll:
slika
A Senna fan
Navijam za: Kimmi

Post Postao/la A Senna fan »

Ja mislim da je Massa dobar sve dotad kad starta sa polea i kad mu nije nitko za petama, inače gubi poziciju.
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
scuderia777

Post Postao/la scuderia777 »

massa mora odvoziti malo vise ovakvih utrka da bi dokazao koliko vrijedi , i opet kao sto su i drugi rekli nije startao prvi al kao da je posto je kubica startao prelose ...ako pocne preticati na stazi , tek onda ce bit sve kak treba
Fast as a shark he'll cut out of the dark
He's a killer - he'll rip out your heart
On a one way track and you're not coming back
'cause the killer's on the attack...
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

scuderia777 je napisao/la:massa mora odvoziti malo vise ovakvih utrka da bi dokazao koliko vrijedi , i opet kao sto su i drugi rekli nije startao prvi al kao da je posto je kubica startao prelose ...ako pocne preticati na stazi , tek onda ce bit sve kak treba
Nažalost, ove sezone opet ništa od lakšeg pretjecanja, pa mislim da ni od Masse nećemo dobiti potvrdu takvog tipa. Ali nadam se da će već slijedeće sezone biti mnogo zanimljivije u utrkama.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Scuderia je napisao/la:Gdje su sada oni koji tvrde da Felipe zna samo pobjedit kad starta 1.??? :lol: :D
Eto,ova utrka danas je pokazala neke stvari.
Je onstartao drugi, ali je odma na počrku prestigao Kubicu pa je opet čitavu utrku on vodio, nije imao nikakve borbe za prvo. To pričaj kada bude imao borbe u utrci pa onda pobjedi.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

scuderia777 je napisao/la:massa mora odvoziti malo vise ovakvih utrka da bi dokazao koliko vrijedi , i opet kao sto su i drugi rekli nije startao prvi al kao da je posto je kubica startao prelose ...ako pocne preticati na stazi , tek onda ce bit sve kak treba
AUSTRALIJA...sa dna poredka preticanja,i da nije bilo ferrarijevog motora...pa ljudi sječate li se???
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

p@rtibrejker je napisao/la:
Nažalost, ove sezone opet ništa od lakšeg pretjecanja, pa mislim da ni od Masse nećemo dobiti potvrdu takvog tipa. Ali nadam se da će već slijedeće sezone biti mnogo zanimljivije u utrkama.
kad smo već kod pretjecanja,ono kaj je kimi napravio je fenomenalno,izgleda da je malo lakše al još nije to ono,za primjer mislim ovak- kimi je s vanjske strane išo a po vremenima nije bio baš toliko brži od kubice. stoji da je na ravnini no on ga je prešo u samom zavoju di je bmw iznimno jak a kubica je iznimno dobar vozač. e sad,poanta priče dok se ne počnu kažnjavat ovakvi ispadi kao DC koji će rađe napravit sudar nego da ga netko pretekne ili bilo kakve krivice za sudare oni će ić na onaj siguran način-kroz boks.

a pretjecanja ima,pa bilo je ono trostruko bilo je probijanja,bilo je svega,nažalost danas loš mcm pa hami nije al siguran sam da bude.
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 06 tra 2008, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator

Kenny je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:Gdje su sada oni koji tvrde da Felipe zna samo pobjedit kad starta 1.??? :lol: :D
Je onstartao drugi, ali je odma na počrku prestigao Kubicu pa je opet čitavu utrku on vodio, nije imao nikakve borbe za prvo. To pričaj kada bude imao borbe u utrci pa onda pobjedi.
E,a trebalo je prestic Kubicu.
A da ne spominjem pritisak koji je imao cijeli ovaj vikend.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Scuderia je napisao/la:

Ne kuzim te nista.Skoro svi ce se sloziti da Ferrari najbolje starta,tako da ne vidim nekakvi posebni razlog "zato sto je Kubica lose startao" :roll:
Jer se Kubici na startu dogodio tzv. ''wheel spin''. ;)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

schuey je napisao/la:.... e sad,poanta priče dok se ne počnu kažnjavat ovakvi ispadi kao DC koji će rađe napravit sudar nego da ga netko pretekne ili bilo kakve krivice za sudare oni će ić na onaj siguran način-kroz boks.
E sad tu se nikako ne mogu složit s tobom. I većina vas napada DC-a. Po meni nije pretjecanje ako bolid koji je ispred mora bježat da ga ne bi doslovno pogodio onaj iza! Onda se svatko može zaletit ko sivonja i ovaj ispred mora bježat jer je ovaj iza odlučio uletit. Pretjecanje se svodi valjda na to da prijeđeš nekog, a ne da netko pusti/pobjegne iz razloga da ne dođe do sudara. Po tome bio Sato bio često na postolju :p
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Scuderia je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Pročitaj svoj post pa mi reci kakvi bi tu problemi trebali biti kada sam kažeš da Ferrari najbolje starta.
Scuderia je napisao/la: Ne kuzim te nista.Skoro svi ce se sloziti da Ferrari najbolje starta,tako da ne vidim nekakvi posebni razlog "zato sto je Kubica lose startao" :roll:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

gringo73 je napisao/la:
schuey je napisao/la:.... e sad,poanta priče dok se ne počnu kažnjavat ovakvi ispadi kao DC koji će rađe napravit sudar nego da ga netko pretekne ili bilo kakve krivice za sudare oni će ić na onaj siguran način-kroz boks.
E sad tu se nikako ne mogu složit s tobom. I većina vas napada DC-a. Po meni nije pretjecanje ako bolid koji je ispred mora bježat da ga ne bi doslovno pogodio onaj iza! Onda se svatko može zaletit ko sivonja i ovaj ispred mora bježat jer je ovaj iza odlučio uletit. Pretjecanje se svodi valjda na to da prijeđeš nekog, a ne da netko pusti/pobjegne iz razloga da ne dođe do sudara. Po tome bio Sato bio često na postolju :p
aj dobro,imaš pravo,priznajem,iako mislim da je DC mogao/trebao drugačije postupit u pravu si da ne treba bježat.

btw ovo sa satom si me podsjetil na ono mjerenje kako je na ulazu u zavoj išo nekih par desetaka kilometara brže od svih ostalih :lol: i onda bi se čudiokad izleti :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator

Kenny je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Je onstartao drugi, ali je odma na počrku prestigao Kubicu pa je opet čitavu utrku on vodio, nije imao nikakve borbe za prvo. To pričaj kada bude imao borbe u utrci pa onda pobjedi.
Pročitaj svoj post pa mi reci kakvi bi tu problemi trebali biti kada sam kažeš da Ferrari najbolje starta.
Scuderia je napisao/la: Ne kuzim te nista.Skoro svi ce se sloziti da Ferrari najbolje starta,tako da ne vidim nekakvi posebni razlog "zato sto je Kubica lose startao" :roll:
jel startao s ciste ili s prljave strane?
Evo vidis sta se desilo Hamiltonu na pocetku.
No da ne idem u off.vi koji ga ne volite,sta cu vam ja.
Meni je danas pokazao da moze.
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Scuderia je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: E,a trebalo je prestic Kubicu.
Startao je sa prljave strane, ja ga niti volim niti nevolim, po meni on nije vozač kao Kimi, Alonso i Hamilton nego je slabiji od njih, a ja sam rekao da on je startao sa drugog mjesta ali nije ni malo borbe imao na stazi.
Tako da je po meni glupo sada govoriti Massa je pobjedio kada nije startao 1. jer nije imao nikakve borbe za to prvo mjesto.
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Kada sam nakon pogibije A. Senne tražio čovjeka u čijim ću vožnjama moći uživati kao u njemu, mislio sam da je to Kimi. Onda je stigao Fernando i najviše se približio mome idealu prave strastvene vožnje. Ali nije kao A. No Felipe sada sve više vuče moje simpatije ( ali samo u odnosu na Kimija, Fernando je zakon ), na svoju stranu, jer kada se samo sjetim njegove presice danas poslije utrke, čovjek je pričao tako otvoreno i nepatvoreno, da osjetiš koliko je on želio biti pobjednik, dok je Kimi samo nešto izmrmljao..... Je, Kimi je klasa iznad, no Felipe je vozač sa srcem. Zato volim svaki put kada nadmaši Ledenog.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator

Kenny je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Pročitaj svoj post pa mi reci kakvi bi tu problemi trebali biti kada sam kažeš da Ferrari najbolje starta.
Startao je sa prljave strane, ja ga niti volim niti nevolim, po meni on nije vozač kao Kimi, Alonso i Hamilton nego je slabiji od njih, a ja sam rekao da on je startao sa drugog mjesta ali nije ni malo borbe imao na stazi.
Tako da je po meni glupo sada govoriti Massa je pobjedio kada nije startao 1. jer nije imao nikakve borbe za to prvo mjesto.
Postajem pomalo dosadan,ali evo:
Australija 2007-startao je kao 22-na kraju je zavrsio 6 ako se ne varam ;)
slika
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Bravo Massa, svaka čast. A Kimi, kapa dolje preteći Heikkija i Kubicu u izravnom dvoboju to može samo majstor. Izjava Kimija nakon utrke citat: lijepo je vidjeti kada vas ne ide, a još ste drugi ;)
Odgovori