Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- cezar
- Navijam za: Kimi
Cestitam Masi na pobedi.Bio je odlican.Samo nemojmo sada preuvalicavati.Imao je samo malo vise goriva od Kimija, a nije krenuo sa prvog mesta, ali je svo vreme bio na prvom mestu.Skoro isto.Naravno da je trebao preteci Kubicu. ali nije ga pretekao u voznji kao Kimi, nego na startu.Jos treba da se pokaze kada bude preticao.
Kimi je najbolji
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Bravo Massa.
Al ne kužim kaj ga sad svi dižete u nebesa nakon jedne pobjede, pa pričekajte malo kak će odvozit ostatak sezone. I ta tzv. pobjeda koja nije sa pole-a, a u prvi zavoj je ušao kao prvi zahvaljujući lošem startu Kubice
...
Al ne kužim kaj ga sad svi dižete u nebesa nakon jedne pobjede, pa pričekajte malo kak će odvozit ostatak sezone. I ta tzv. pobjeda koja nije sa pole-a, a u prvi zavoj je ušao kao prvi zahvaljujući lošem startu Kubice

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
ma kuzimo mi svi to al prvenstveno ga hvalimo tako ne samo zbog odlicne voznje nego zbog ogromnog pritiska koji je imao na ledjima nakon fijaska u prve 2 trke, pogotovo kada je izmedju 2 odlaska u boks kimi stigao ispod 3 sec zaostatka a tocio je vise goriva od masse u 1. odlascima u boks, ostao je vise od sekunde dulje u boksu, a massa nije popustio pritisku nego je ostao coolKeith je napisao/la:Bravo Massa.
Al ne kužim kaj ga sad svi dižete u nebesa nakon jedne pobjede, pa pričekajte malo kak će odvozit ostatak sezone. I ta tzv. pobjeda koja nije sa pole-a, a u prvi zavoj je ušao kao prvi zahvaljujući lošem startu Kubice...

pritisak moze cudo uciniti vozacu sjeti se samo hamiltona na kraju prosle sezone(mada je pritisak na hamiltona tada bio veci) ali samo primjera radi kazem da massi nije bilo bas svjedno u ovoj trci

- MeT
- Kontakt:
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ne kuzim te nista.Skoro svi ce se sloziti da Ferrari najbolje starta,tako da ne vidim nekakvi posebni razlog "zato sto je Kubica lose startao"Keith je napisao/la:Bravo Massa.
Al ne kužim kaj ga sad svi dižete u nebesa nakon jedne pobjede, pa pričekajte malo kak će odvozit ostatak sezone. I ta tzv. pobjeda koja nije sa pole-a, a u prvi zavoj je ušao kao prvi zahvaljujući lošem startu Kubice...

- A Senna fan
- Navijam za: Kimmi
- scuderia777
massa mora odvoziti malo vise ovakvih utrka da bi dokazao koliko vrijedi , i opet kao sto su i drugi rekli nije startao prvi al kao da je posto je kubica startao prelose ...ako pocne preticati na stazi , tek onda ce bit sve kak treba
Fast as a shark he'll cut out of the dark
He's a killer - he'll rip out your heart
On a one way track and you're not coming back
'cause the killer's on the attack...
He's a killer - he'll rip out your heart
On a one way track and you're not coming back
'cause the killer's on the attack...
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Nažalost, ove sezone opet ništa od lakšeg pretjecanja, pa mislim da ni od Masse nećemo dobiti potvrdu takvog tipa. Ali nadam se da će već slijedeće sezone biti mnogo zanimljivije u utrkama.scuderia777 je napisao/la:massa mora odvoziti malo vise ovakvih utrka da bi dokazao koliko vrijedi , i opet kao sto su i drugi rekli nije startao prvi al kao da je posto je kubica startao prelose ...ako pocne preticati na stazi , tek onda ce bit sve kak treba
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Je onstartao drugi, ali je odma na počrku prestigao Kubicu pa je opet čitavu utrku on vodio, nije imao nikakve borbe za prvo. To pričaj kada bude imao borbe u utrci pa onda pobjedi.Scuderia je napisao/la:Gdje su sada oni koji tvrde da Felipe zna samo pobjedit kad starta 1.???![]()
![]()
Eto,ova utrka danas je pokazala neke stvari.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
AUSTRALIJA...sa dna poredka preticanja,i da nije bilo ferrarijevog motora...pa ljudi sječate li se???scuderia777 je napisao/la:massa mora odvoziti malo vise ovakvih utrka da bi dokazao koliko vrijedi , i opet kao sto su i drugi rekli nije startao prvi al kao da je posto je kubica startao prelose ...ako pocne preticati na stazi , tek onda ce bit sve kak treba
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
kad smo već kod pretjecanja,ono kaj je kimi napravio je fenomenalno,izgleda da je malo lakše al još nije to ono,za primjer mislim ovak- kimi je s vanjske strane išo a po vremenima nije bio baš toliko brži od kubice. stoji da je na ravnini no on ga je prešo u samom zavoju di je bmw iznimno jak a kubica je iznimno dobar vozač. e sad,poanta priče dok se ne počnu kažnjavat ovakvi ispadi kao DC koji će rađe napravit sudar nego da ga netko pretekne ili bilo kakve krivice za sudare oni će ić na onaj siguran način-kroz boks.p@rtibrejker je napisao/la:Nažalost, ove sezone opet ništa od lakšeg pretjecanja, pa mislim da ni od Masse nećemo dobiti potvrdu takvog tipa. Ali nadam se da će već slijedeće sezone biti mnogo zanimljivije u utrkama.scuderia777 je napisao/la:massa mora odvoziti malo vise ovakvih utrka da bi dokazao koliko vrijedi , i opet kao sto su i drugi rekli nije startao prvi al kao da je posto je kubica startao prelose ...ako pocne preticati na stazi , tek onda ce bit sve kak treba
a pretjecanja ima,pa bilo je ono trostruko bilo je probijanja,bilo je svega,nažalost danas loš mcm pa hami nije al siguran sam da bude.
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 06 tra 2008, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Scuderia
- Moderator
E,a trebalo je prestic Kubicu.Kenny je napisao/la:Je onstartao drugi, ali je odma na počrku prestigao Kubicu pa je opet čitavu utrku on vodio, nije imao nikakve borbe za prvo. To pričaj kada bude imao borbe u utrci pa onda pobjedi.Scuderia je napisao/la:Gdje su sada oni koji tvrde da Felipe zna samo pobjedit kad starta 1.???![]()
![]()
A da ne spominjem pritisak koji je imao cijeli ovaj vikend.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Jer se Kubici na startu dogodio tzv. ''wheel spin''.Scuderia je napisao/la:Ne kuzim te nista.Skoro svi ce se sloziti da Ferrari najbolje starta,tako da ne vidim nekakvi posebni razlog "zato sto je Kubica lose startao"Keith je napisao/la:Bravo Massa.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
E sad tu se nikako ne mogu složit s tobom. I većina vas napada DC-a. Po meni nije pretjecanje ako bolid koji je ispred mora bježat da ga ne bi doslovno pogodio onaj iza! Onda se svatko može zaletit ko sivonja i ovaj ispred mora bježat jer je ovaj iza odlučio uletit. Pretjecanje se svodi valjda na to da prijeđeš nekog, a ne da netko pusti/pobjegne iz razloga da ne dođe do sudara. Po tome bio Sato bio često na postoljuschuey je napisao/la:.... e sad,poanta priče dok se ne počnu kažnjavat ovakvi ispadi kao DC koji će rađe napravit sudar nego da ga netko pretekne ili bilo kakve krivice za sudare oni će ić na onaj siguran način-kroz boks.

- Kenny
- Legenda
Pročitaj svoj post pa mi reci kakvi bi tu problemi trebali biti kada sam kažeš da Ferrari najbolje starta.Scuderia je napisao/la:E,a trebalo je prestic Kubicu.Kenny je napisao/la:Je onstartao drugi, ali je odma na počrku prestigao Kubicu pa je opet čitavu utrku on vodio, nije imao nikakve borbe za prvo. To pričaj kada bude imao borbe u utrci pa onda pobjedi.Scuderia je napisao/la:Gdje su sada oni koji tvrde da Felipe zna samo pobjedit kad starta 1.???![]()
![]()
Scuderia je napisao/la: Ne kuzim te nista.Skoro svi ce se sloziti da Ferrari najbolje starta,tako da ne vidim nekakvi posebni razlog "zato sto je Kubica lose startao"

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
aj dobro,imaš pravo,priznajem,iako mislim da je DC mogao/trebao drugačije postupit u pravu si da ne treba bježat.gringo73 je napisao/la:E sad tu se nikako ne mogu složit s tobom. I većina vas napada DC-a. Po meni nije pretjecanje ako bolid koji je ispred mora bježat da ga ne bi doslovno pogodio onaj iza! Onda se svatko može zaletit ko sivonja i ovaj ispred mora bježat jer je ovaj iza odlučio uletit. Pretjecanje se svodi valjda na to da prijeđeš nekog, a ne da netko pusti/pobjegne iz razloga da ne dođe do sudara. Po tome bio Sato bio često na postoljuschuey je napisao/la:.... e sad,poanta priče dok se ne počnu kažnjavat ovakvi ispadi kao DC koji će rađe napravit sudar nego da ga netko pretekne ili bilo kakve krivice za sudare oni će ić na onaj siguran način-kroz boks.
btw ovo sa satom si me podsjetil na ono mjerenje kako je na ulazu u zavoj išo nekih par desetaka kilometara brže od svih ostalih

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Scuderia
- Moderator
jel startao s ciste ili s prljave strane?Kenny je napisao/la:Pročitaj svoj post pa mi reci kakvi bi tu problemi trebali biti kada sam kažeš da Ferrari najbolje starta.Scuderia je napisao/la:E,a trebalo je prestic Kubicu.Kenny je napisao/la: Je onstartao drugi, ali je odma na počrku prestigao Kubicu pa je opet čitavu utrku on vodio, nije imao nikakve borbe za prvo. To pričaj kada bude imao borbe u utrci pa onda pobjedi.
Scuderia je napisao/la: Ne kuzim te nista.Skoro svi ce se sloziti da Ferrari najbolje starta,tako da ne vidim nekakvi posebni razlog "zato sto je Kubica lose startao"
Evo vidis sta se desilo Hamiltonu na pocetku.
No da ne idem u off.vi koji ga ne volite,sta cu vam ja.
Meni je danas pokazao da moze.

- Kenny
- Legenda
Startao je sa prljave strane, ja ga niti volim niti nevolim, po meni on nije vozač kao Kimi, Alonso i Hamilton nego je slabiji od njih, a ja sam rekao da on je startao sa drugog mjesta ali nije ni malo borbe imao na stazi.Scuderia je napisao/la:jel startao s ciste ili s prljave strane?Kenny je napisao/la:Pročitaj svoj post pa mi reci kakvi bi tu problemi trebali biti kada sam kažeš da Ferrari najbolje starta.Scuderia je napisao/la: E,a trebalo je prestic Kubicu.
Tako da je po meni glupo sada govoriti Massa je pobjedio kada nije startao 1. jer nije imao nikakve borbe za to prvo mjesto.

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Kada sam nakon pogibije A. Senne tražio čovjeka u čijim ću vožnjama moći uživati kao u njemu, mislio sam da je to Kimi. Onda je stigao Fernando i najviše se približio mome idealu prave strastvene vožnje. Ali nije kao A. No Felipe sada sve više vuče moje simpatije ( ali samo u odnosu na Kimija, Fernando je zakon ), na svoju stranu, jer kada se samo sjetim njegove presice danas poslije utrke, čovjek je pričao tako otvoreno i nepatvoreno, da osjetiš koliko je on želio biti pobjednik, dok je Kimi samo nešto izmrmljao..... Je, Kimi je klasa iznad, no Felipe je vozač sa srcem. Zato volim svaki put kada nadmaši Ledenog.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Scuderia
- Moderator
Postajem pomalo dosadan,ali evo:Kenny je napisao/la:Startao je sa prljave strane, ja ga niti volim niti nevolim, po meni on nije vozač kao Kimi, Alonso i Hamilton nego je slabiji od njih, a ja sam rekao da on je startao sa drugog mjesta ali nije ni malo borbe imao na stazi.Scuderia je napisao/la:jel startao s ciste ili s prljave strane?Kenny je napisao/la: Pročitaj svoj post pa mi reci kakvi bi tu problemi trebali biti kada sam kažeš da Ferrari najbolje starta.
Tako da je po meni glupo sada govoriti Massa je pobjedio kada nije startao 1. jer nije imao nikakve borbe za to prvo mjesto.
Australija 2007-startao je kao 22-na kraju je zavrsio 6 ako se ne varam