A tebe luka sigurno neću pustit, dovoljno me pobjeđuješ drugdje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Vjeruj mi, uopce se ne brinem. Cak stovise-mislim da cu odnijeti ukupnu pobjedu na kraju.luka_kimi je napisao/la:Scuderia, pogledaj malo iza svojih leđa. Netko ti se opasno približava. Netko ti je skinuo 18 bodova u dva kola. Nekome je ostalo još 10 za skinut, a punih šest kola je ispred nas. Isto vrijedi i za Vučka, ali i Chuck Norrisa. Da, ja to prijetim Chuck Norrisu. Lud sam.
Informiraj se kako završavaju oni što prijete Chuckuluka_kimi je napisao/la:Scuderia, pogledaj malo iza svojih leđa. Netko ti se opasno približava. Netko ti je skinuo 18 bodova u dva kola. Nekome je ostalo još 10 za skinut, a punih šest kola je ispred nas. Isto vrijedi i za Vučka, ali i Chuck Norrisa. Da, ja to prijetim Chuck Norrisu. Lud sam.
luka_kimi je napisao/la:Nova pobijeda. Sve sam bliže.
Chuck Norris je napisao/la:
@Scud
Šta ti znači ovo:pod svojom palicom
A šta je s malim,šta je to radio pa degradiranScuderia je napisao/la:Chuck Norris je napisao/la:
@Scud
Šta ti znači ovo:pod svojom palicom![]()
A evo malo detaljnije.... ma da mislim da me zahebavas
Od osnutka, uvijek su bila dvojica, sada je doslo do promjene u " administraciji " () te samo jedan vlada situacijom.
Chuck Norris je napisao/la:A šta je s malim,šta je to radio pa degradiranScuderia je napisao/la:Chuck Norris je napisao/la:
@Scud
Šta ti znači ovo:pod svojom palicom![]()
A evo malo detaljnije.... ma da mislim da me zahebavas
Od osnutka, uvijek su bila dvojica, sada je doslo do promjene u " administraciji " () te samo jedan vlada situacijom.
luka_kimi je napisao/la:Ja sam pobijedio u svojoj debitantskoj sezoni sa 30 bodova razlike, ne stoji ti teorija.
Pitanje je, hoce li je biti...jer kako je krenulo.... tesko....F1NAC je napisao/la:
ja san skromanmeni je i to dost druge sezone cete mi srkat kobasicu
Scuderia je napisao/la:
Prekinuta je dominacija Chucka...![]()
![]()
Ne pilaj naopakoluka_kimi je napisao/la:Scuderia, ne dam ti da pobjegneš. Ne dam.![]()
Mislim da je Chuck osigurao naslov, a za drugo mjesto borba tek predstoji. Wolfman je 2 boda ispred Scuderije i 5 bodova ispred mene. Uh, bit će napeto. Odličan drugi dio sezone imam, bio sam 8. u ukupnom poretku do prije 6 kola sa 28 bodova zaostatka za Scudom i 36 ja mislim iza wolfmana, a sad...
Jedan bod.wolfman je napisao/la:Dvoznakto se može...kolko on donosi bodova