http://www.f1today.nl/live-update/2011/ ... ciana.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja tu pratim...
ako vidim interesantno prezime (Schumacher

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
da da,kako da ne,sve oni razvijaju...... sto su videli od drugihvidc je napisao/la:inače,brawn je već potvrdio da razrađuju renaultov ispušni sistem,odnosno koliko sam na autosportovom forumu vidio oni već razvijaju nešto slično samo što nisu donijeli na prvo testiranje...
ne da mi se tražit slika...ali fazon je u tom da njihov ispušni ima izlaz naprijed,kod bočnih usisika zraka za hlađenje motora te time vrući zrak odveden s motora se usmjeruje ispod auta prema difuzoruivan599 je napisao/la:Može malo pojašnjenja što to renault ima a drugi ne?? ( koja slika )
kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:da da,kako da ne,sve oni razvijaju...... sto su videli od drugihvidc je napisao/la:inače,brawn je već potvrdio da razrađuju renaultov ispušni sistem,odnosno koliko sam na autosportovom forumu vidio oni već razvijaju nešto slično samo što nisu donijeli na prvo testiranje...
ako ne budu imali 'to' montirano na auto na prvoj trci znaci da brawn laze obzirom da su spremali auto skoro godinu dana
http://www.autosport.com/news/report.php/id/89223" onclick="window.open(this.href);return false;ivan599 je napisao/la:Baš mi se i ne cini nešto logican taj sustav, kao obicnom smrtniku mi sve lici na pregrijavanje motora i njegovo uništavanje. Neznam jedva cekam vidjet negdje objašnjenje sveg tog kako radi da rješim enigmu.
A gle, tako piše u tekstu... Ne kažem da će baš zbog toga doć, sigurno su riješili ili će riješiti da taj ispuh ne utječe na temperaturu motora. Ali nikad se ne zna, teoretski može biti problema, makar ne vjerujem da bi radili nešto takvo da nisu u obzir uzeli sve parametre i sve moguće i nemoguće situacije koje bi se mogle dogoditi.Toon Army je napisao/la:ivane&igore - u F1 do pregrijavanja motora dolazi najčešće kod tj. zbog premalih brzina = teško (gotovo apstrakcija) će doći do pregrijavanja motora od topline samog ispušnog sustava....
09:33 Mercedes hat über Nacht noch einmal das komplette Hydraulik-System und das Getriebe gewechselt. Gestern war der Silberpfeil ohne KERS unterwegs. Auch der bewegliche Heckflügel wurde nicht betätigt, um die Hydraulik nicht zu sehr zu beanspruchen.
9:33 Mercedes night once the complete hydraulic system and the transmission changed over. Yesterday, the Silver Arrow without KERS was underway. Also, the movable rear spoiler was not operated to the hydraulic system not to be too demanding.
Ovako to izgleda logicnijeIgor18 je napisao/la:A gle, tako piše u tekstu... Ne kažem da će baš zbog toga doć, sigurno su riješili ili će riješiti da taj ispuh ne utječe na temperaturu motora. Ali nikad se ne zna, teoretski može biti problema, makar ne vjerujem da bi radili nešto takvo da nisu u obzir uzeli sve parametre i sve moguće i nemoguće situacije koje bi se mogle dogoditi.Toon Army je napisao/la:ivane&igore - u F1 do pregrijavanja motora dolazi najčešće kod tj. zbog premalih brzina = teško (gotovo apstrakcija) će doći do pregrijavanja motora od topline samog ispušnog sustava....
Tako da se ne brinem za njih
OfficialMGP: We're running the Mercedes KERS system this morning. Nico and team having the opportunity to try it out for the first time.
Fala bogu nije tehnicki kvar.Now we have figured out what was the problem with Nico Rosberg. Mercedes has conducted a test, at which time the fuel in the tank runs out. The German is being rolled out so easily. The fans of the Silver can rest assured.
Smirite se navijači Mercedesa, pa tek je drugi dan što je na stazi, testiraju ko zna što sve nekowalski je napisao/la:Novi bolid je spor. Opet iza sviju konkurenata.