Moram pohvaliti Jerka Leku jer bio sam skeptican prema njemu,ali pokazao se kao jako dobro pojacanje Dinama.
No,najvazniji bez Boysa ovo nema smisla...zalosno

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Nadam se da se šališ...Bibi je napisao/la:ali Nefci nije sigurno igrao bunker jer imali su zelju da napadnu i videlo se po zavrsnoj statistici na kraju.
Udarac izvan okvira prema golu ti se računa ako i sa centra probaš opaliti.Bibi je napisao/la:Hebes u okvir bilo je vise udaraca izvan![]()
Ustvari nije ni bitno kako su Azeri igrali.Bitno da je Dinamo dobio i imaju miran uzvrat u Baku-u
Hmmm ne znam baš.Dani je napisao/la:Pazi kaj ti velim da će Hajduk proći Stokea.
Ibanez igra jer Cufre ne može.Chuck Norris je napisao/la:Loša utakmica al najbitniji je prolaz,ali ono što me smeta gotovo nisu želje pokazali da pobjede
Dok god Ibanez ima mjesto u Dinamu ništa od nekog velikog rezultata
Slažem se s tom da je ovo tipična Jurčićeva utakmica.Nikakvih ambicija da pobjede već samo da sačuvaju rezultat.I onda on još poslije utakmice hvali kako su odigrali dobru utakmicuSchumy.d je napisao/la:Ibanez igra jer Cufre ne može.Chuck Norris je napisao/la:Loša utakmica al najbitniji je prolaz,ali ono što me smeta gotovo nisu želje pokazali da pobjede
Dok god Ibanez ima mjesto u Dinamu ništa od nekog velikog rezultata
Ali, nije u njemu stvar, već u Kruni. Ovo danas je bila tipična Jurčićeva utakmica. Zato me veseli kad Dinamo prvu igra doma jer nemaju pritiska i Kruno nema štapuno kalkulirati.
Slažem se, ali gdje ga staviti?Chuck Norris je napisao/la: I ja ne mogu shvatiti da Tomečak ne može igrati u Dinamu,ma kakav god sustav igre bio taj dečko mora biti u prvih 11 jer je to jedan od najboljih Dinamovih igrača
Evo njegove izjave.Chuck Norris je napisao/la: Slažem se s tom da je ovo tipična Jurčićeva utakmica.Nikakvih ambicija da pobjede već samo da sačuvaju rezultat.I onda on još poslije utakmice hvali kako su odigrali dobru utakmicuMislim,ne treba ih kritizirati,cilj je ostvaren ali hvaliti ih i pričati o dobroj utakmici je debilizam
A što se tiče Ibaneza,znam da Cufre kad se vrati da bi trebao on ispasti(ali nikad se ne zna).Ja dugo godina nisam vidio,moram se ovako izraziti,glupljeg igrača,uzalud mu borbenost i srčanost on jednostavno nije za Dinamo
I ja ne mogu shvatiti da Tomečak ne može igrati u Dinamu,ma kakav god sustav igre bio taj dečko mora biti u prvih 11 jer je to jedan od najboljih Dinamovih igrača
Hajduk je startal pobjedom opet golom u 86 minuti, nisu bili ništa bolji od šibenika a svi znamo da je Stoke malo žešća momčad od svih nasih. Bilo bi ljepo da napokon imamo više predstavnika u Europi ali realno gledajući hajduk ima jako male šasne za prolaz. Iako nisam navijač hajduka želim im srecu da pođu dalje.Bibi je napisao/la:Pa meni se cini da je Dinamo ovu utakmicu odigrao bolje,ali razlika je u tome sto uvdje nista ulazilo,a u Maksimiru je.
Helsinki se treba proc.Ovi su mozda malo vise tehnicki potkovaniji od Azera
Hajduk startao pobjedom no,realizacija ce biti problem kao i prijasnih sezona.Treba doduse vidjet kako ce proc ova euforija sa Balakovom i Barcom pa cemo vidit dalje.
Inace,svanuo je divan transparent od Torcide "NECEMO KOMPROMISE,OCEMO TITULU(tesko,jako tesko!)
elder je napisao/la:Hajduk je startal pobjedom opet golom u 86 minuti, nisu bili ništa bolji od šibenika
Nemam ti kaj objasnjavatiBibi je napisao/la:elder je napisao/la:Hajduk je startal pobjedom opet golom u 86 minuti, nisu bili ništa bolji od šibenika![]()
Objasni ti meni po cemu?
Koji odgovor na razini djeteta.Pa normalno da nemas kad ni sam neznas.Zakljucio si po tome sto je gol pao u 86.minuti.A da malo pogledas statistikuelder je napisao/la:Nemam ti kaj objasnjavatiBibi je napisao/la:elder je napisao/la:Hajduk je startal pobjedom opet golom u 86 minuti, nisu bili ništa bolji od šibenika![]()
Objasni ti meni po cemu?