Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Dobar je.Priznao je da Twitter nije mozda za ljude poput njega.
http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/19908257

http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/19908257
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Pa u 3.. i Mclaren, drago mi je da sljedece godine nebude vozil za mclaren jer ovako vise nejde. Dva druga uredu a onda odjedanput puf, 1.4sec u jednom krugu izgubi. Vec mi je dost toga
EDIT: ovo je vec i blesavo gledati svi prolaze, a hamilton nema sanse ni za obranu
EDIT: ovo je vec i blesavo gledati svi prolaze, a hamilton nema sanse ni za obranu
Darkness rises when silence dies
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
lewis kao isadora duncan 

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Sreća nije danas bilo oblaka iznad staze. Da jeste sigurno bi grom udario u Hamiltona
. Odlična borba sa Kimijem.
p.s. Možda su mu iz McLarena namjerno usrali utrku da ga malo naviknu na Mercedes

p.s. Možda su mu iz McLarena namjerno usrali utrku da ga malo naviknu na Mercedes

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Za Hamiltonovu vožnju zadnjih par krugova sa ovim "tepihom" zakačenim za bolid. 

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
I bez tog tepiha je imao puno problema, ne znam da li si primjetio kako mu je bolid bio nervozan na ravnim djelovima. Nije mogao upravljač ravno držati...
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nevjerojatno, šta je slijedeće? Da mu motor aviona iznad staze padne na glavu usred utrke...

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- elder
- Svjetski prvak
Istina, s obzirom na problema ovaj jedan bod je odlicanKing iCool je napisao/la:I bez tog tepiha je imao puno problema, ne znam da li si primjetio kako mu je bolid bio nervozan na ravnim djelovima. Nije mogao upravljač ravno držati...
- One and only
- Svjetski prvak
A zamisli da ti je neko na početku sezone, kada si vidio kako je McLaren krenuo, rekao da ćeš u završnim utrkama biti zadovoljan bodom Hamiltona. Za Ferrari kažu "mediteranski šlamperaj". Koji je McLaren-ov izgovor? A sjetim se ove dvije momčadi prije 10 godina...elder je napisao/la:Istina, s obzirom na problema ovaj jedan bod je odlicanKing iCool je napisao/la:I bez tog tepiha je imao puno problema, ne znam da li si primjetio kako mu je bolid bio nervozan na ravnim djelovima. Nije mogao upravljač ravno držati...

- Slash
- Veteran
Malo sad razmišljam, mislim da bi bilo skroz OK da mu FIA lupi kaznu jer je bio opasan s onim tepihom. Mislim da bi 25 sekundi na vrijeme + 10 mjesta gore na sljedeće 3 utrke bile skroz ok kazna.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ovo je već druga utrka kako Hamilton ima problema u utrci i sa setupom bolida ako se to dogodi i u Indija onda ću starno početi da mislim da postoji uzročno-posljedična veza između tih problema i Hamiltonovog potpisa za Mercedes.King iCool je napisao/la:I bez tog tepiha je imao puno problema, ne znam da li si primjetio kako mu je bolid bio nervozan na ravnim djelovima. Nije mogao upravljač ravno držati...

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Slash je napisao/la:Nevjerojatno, šta je slijedeće? Da mu motor aviona iznad staze padne na glavu usred utrke...![]()

Prije "plavi led"

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- elder
- Svjetski prvak
I nakon ovakve trke whitmarsh izjavljuje da imaju konkurentan bolid 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nakon današnje utrke definitivno otpada od utrke za naslov
Šteta danas sam se nadao na startu da će uzeti Vettela,i on nestane kad ga mi (Alonsovi navijači) trebamo
Šteta danas sam se nadao na startu da će uzeti Vettela,i on nestane kad ga mi (Alonsovi navijači) trebamo
...put u raj nije posut ružama...
- Slash
- Veteran
Ne nestane on, nego McLaren.Chuck Norris je napisao/la:Nakon današnje utrke definitivno otpada od utrke za naslov
Još je čudo izvuko. Više od pola utrke s potrganim stražnjim roll-barom + zadnjih nekoliko krugova s tepihom na bolidu. Jel taj roll-bar isto ono kaj je sjebalo Alonsa u Monzi?
- One and only
- Svjetski prvak
Nije tepih nego astroturf. I ne mogu da ovo ne uradim:Slash je napisao/la:Ne nestane on, nego McLaren.Chuck Norris je napisao/la:Nakon današnje utrke definitivno otpada od utrke za naslov
Još je čudo izvuko. Više od pola utrke s potrganim stražnjim roll-barom + zadnjih nekoliko krugova s tepihom na bolidu. Jel taj roll-bar isto ono kaj je sjebalo Alonsa u Monzi?

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ma dobro,nisam mislio da je on kriv.On je vozio vrlo dobro.Ne bih rekao odlično zbog jednog detalja a to je start.Slash je napisao/la:Ne nestane on, nego McLaren.Chuck Norris je napisao/la:Nakon današnje utrke definitivno otpada od utrke za naslov
Radije bi da je on uzeo Vettela na startu nego što je Alonso njega uzeo
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
Isto sranje je imao i u Suzuki. Ovo je ili šlamšeraj ili neprofesionalnost. A Lewsi kao onaj Aladin na čarobnome tepihu.gringo73 je napisao/la:HAM had rear roll bar failure lap 18

- Matt_77
- Početnik
Ovo nije normalno što mu se sve dogodilo danas, pa kad će više na zelenu granu...nakon monze sve potonulo, pehovi, momčad, užas............
- elder
- Svjetski prvak
Zadnje tri trke kvar na bolidu mislim da je imal. Danas opet problemi i kod promjene guma, nemogucnost proslaska toro rossa sa svijezijim gumama. I onda neki govore da je hamilton juda kaj je potpisal za mercedes. Pa nakon svega toga, nije ni cudno da je otisel
- Dani
- Legenda
Vidio je kuda ide ovaj brod. Ili će Dennis najuriti MW i SM ili će tim doći na razinu Williamsa. Pogotovo kada još počnu plaćati motore mercedesu. Mislim da se i Bruce McLaren i Ayrton Senna okreću u grobu.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
KLIK IZVORLewis Hamilton believes the rear suspension problem that ruined his Korean Grand Prix has ruled him out of contention for the 2012 Formula 1 title.
Hamilton could only finish 10th at Yeongam, and was informed by his McLaren team after the race that his car had broken a rear anti-roll bar near the end of the first stint.
The result leaves him 62 points behind race winner and new championship leader Sebastian Vettel with four rounds to go.
"I think in terms of winning [the title], I think that's it for us," Hamilton conceded.
He added: "I guess the pressure is now off. It's tough because there's been so much work from the team and myself to win this thing. It's too far away now, but we'll keep fighting to try and get as high as we can in the constructors', and I hope me and Jenson [Button] can have some stronger races in the next ones.
"We've had three failures in the last three races on my side of the garage. I hope my luck changes."
Hamilton ran fourth at first, before being overtaken by Felipe Massa and Kimi Raikkonen as his suspension problem slowed his pace.
The issue also affected tyre wear, forcing him to switch to a three-stop strategy and lose further places.
"It wasn't particularly fun going backwards," said Hamilton.
"A McLaren should never be fighting with a Toro Rosso. A McLaren should never be fighting with a Force India.
"But I put up as strong a fight as I could without colliding."
Hamilton's car also picked up a large piece of stray astroturf near the end.
"It just added on to where my car was going anyway," said Hamilton of the debris. "I'm lucky that I was able to at least hold on and keep 10th."
While downcast about his championship situation, Hamilton said he was proud of himself for how he had coped with the car problems.
"It's really sad that we're pretty much out of the championship, but sometimes these races show the true spirit within," he said.
"I feel quite comfortable with myself that I pushed and gave it everything."

- mrd
- Profesionalni vozač
hamo je danas bio odličan, start je bio super, ali hebiga oba red bulla su radila na tome da on ne prodje, borbe na stazi takodje, nema šanse da se preda bez borbe pa makar I u pokidanom bolidu, zato će mi uvijek biti draži on ovih kontroliranih vozača, pa makar I u ferrariu vozio 
žao mi je što na ovaj način odlazi od nas, do kraja sezone navijam za Alonsa, malo mi je prstić dosadio, nadam se samo da neću izbaksuzirati fernanda, jer za koga god ja navijam, taj loše prođe.
EDIT: kažu da mu je na kraju prvog stinta pukao roll bar, Ali odmah poslije starta se vidjelo da je katastrofalno spor

žao mi je što na ovaj način odlazi od nas, do kraja sezone navijam za Alonsa, malo mi je prstić dosadio, nadam se samo da neću izbaksuzirati fernanda, jer za koga god ja navijam, taj loše prođe.
EDIT: kažu da mu je na kraju prvog stinta pukao roll bar, Ali odmah poslije starta se vidjelo da je katastrofalno spor
Zadnja izmjena: mrd, dana/u 14 lis 2012, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.