Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la F1NAC »

odnose se prema vozacu koji je zadnji osvojio naslov za njih gore nego prema smeću . Bit ce mi gust gledat sljedece sezone kad u Mečki bude preticao Buttona ili Pereza :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

F1NAC je napisao/la:odnose se prema vozacu koji je zadnji osvojio naslov za njih gore nego prema smeću . Bit ce mi gust gledat sljedece sezone kad u Mečki bude preticao Buttona ili Pereza :)
Prvo skoči, pa reci hop ;) , McLaren je tehnički dobar tim i ne bih ja očekivao njihov pad.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Prvo skoči, pa reci hop ;) , McLaren je tehnički dobar tim i ne bih ja očekivao njihov pad.
Mclaren je tehnički dobar tim i imaju puno iskustva iza sebe, ali mclaren je svih ovih sezona imal i vozaca koji je iz bolida uvjek izvlacil nesto vise. Moglo bi se reci vozil sa srcem i daval sve od sebe. Mislim da u kombinaciji perez/button toga nema i zato si nekak mislim da nebudu tako jako dobri sljedece sezone.
Darkness rises when silence dies
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Kao što smo vidjeli ove sezone ''tehnički dobar tim'' jednostavno nije dovoljno! Jer je šlampav u svakom drugom pogledu. Ali, McLaren je veći i od Whitmarsha i od Sama Michaela i mislim (i nadam se) da ovakav McLaren neće dugo trajati i da će ih netko vratiti na pravi put.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Lewis Hamilton: “This is a year to forget I think…”
Lewis Hamilton managed to finish 10th in Korea after what team boss Martin Whitmarsh called a “heroic” effort with a crippled car – and then conceded that his 2012 championship hopes are now over.

Hamilton suffered a rear anti-roll bar failure in the first third of the race which badly upset the handling and accelerated tyre wear. Having run fourth he slipped down the order and made an early second stop, and was ultimately forced to pit a third time.

After the race he sounded a lot more downbeat than when he retired from the lead in Singapore a few weeks ago.

“I’m a little bit exhausted, it was a tough race,” said Hamilton. “I tried my best but we had another rear suspension failure somehow, I don’t understand how. The team said it was safe to drive so I kept pushing and pushing as much as I could. The balance was changing from corner to corner. A sad day, but we’ll live.

Hamilton said he didn’t know what the problem was until after the race: “I did ask, I wasn’t expecting them to tell me, they said we know what the problem is. I was just fighting the whole way with the car.

“It was a real test, but I did absolutely everything I could, but moving backwards, and fighting with a Toro Rosso – a McLaren should never be fighting with a Toro Rosso, should never be fighting with a Force India, but I put up as strong a fight as I could against Kimi without colliding.”

To make matters worse in the closing laps he picked up a section of artificial grass, which caught in the right hand sidepod.

“It was just in addition to how badly it was already handling! It was very tough at the end, because that Astroturf was stalling the rear floor. In some places I had hard core understeer, and it led me to go off trying to overtake someone.”

Regarding the championship, he said: “I guess the pressure is now off, I guess that’s us kind of out of the championship. It’s tough because there’s so much work from the team, so much work from all the people around to try and win this thing.

“We were still in the fight up until now, but it’s too far away now. We’ll keep fighting to get as we can in the constructors’ and I hope me and Jenson can have some stronger races in the next ones.”

Asked if the dangling Astroturf was somehow symbolic of his bad day, he said: “It’s a day to forget. This is a year to forget I think as well. I’m looking forward to a fresh start next year. I didn’t give up the whole race, I tried my hardest, but it was a real disaster. Three stops, what could I do?” Link
slikaslikaslika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Slash je napisao/la:Kao što smo vidjeli ove sezone ''tehnički dobar tim'' jednostavno nije dovoljno! Jer je šlampav u svakom drugom pogledu. Ali, McLaren je veći i od Whitmarsha i od Sama Michaela i mislim (i nadam se) da ovakav McLaren neće dugo trajati i da će ih netko vratiti na pravi put.
"Što budala pokvari, ni sto pametnih ne može popravit" ;)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Hamilton priznao da je prije nego što je potpisao za Mercedes njegov menadzer razgovarao sa Ferrari-jem. ;)
Hamilton Admits Ferrari Talks
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mislim da bi to bio najveći šamar mclarenu. Da im sva 3 prvaka završe u ferrariu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Moram priznat da mi je žao što nije završio u Ferrariju...nije mi najdraži vozač u F1, ali bilo bi lijepo u momčadi imati najbržeg (Hamilton) i najkomletnijeg (Alonso) vozača na gridu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Uf kako ga serucka:
Whitmarsh: Hamilton is our inspiration
Zato ga i jesu usrali ove sezone. Mislim da polako shvaća kaj gubi.
Jedan zanimljiv komentar na to:
"I think Lewis inspire everybody .. Even his hater .."

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Dani je napisao/la:Uf kako ga serucka:
Zato se i kretenski ponasju prema njemu, nisu mi jasni hvale ga i sve a ponasju se prema njemu ko da im je neznam kaj napravil
Darkness rises when silence dies
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Nadam se samo, da će se HAM. sva ova loša sreća. koja ga prati već duži vr. interval,okrenuti u sezonama što dolaze.
Odličan je vozač,zaslužio je to!
O sadašnjoj njegovoj ekipi, nema se što više reći,upropastila ga je ove sezone,te ga i dalje čini smiješnim.
Dokaz, borba za 10-mjesto sa nekim indijancima u zadnjoj utrci,Suzuka ništa bolja nije bila-a o kvarovima,boksovima te taktičkim promašajima McLarena ne treba trošiti riječi.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Dani je napisao/la:Uf kako ga serucka:
teško da inspirira kad ne inspirira sam sebe, kaže da odustaje od ove sezone - Hamilton: 'Kraj borbe za titulu' (autosport.hr)

Realno gledajući i nije dohvatljivo čak i da ide na sve ili ništa jer onaj u vodstvu uvjek može ić na sigurno pa skupljat po par bodova. Potrebni su sudari, kvarovi i drugi problemi vodećem
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa realan je . Kakvu podršku ima, da je i 2 sekunde brži od ostalih tim ni to ustao. Pazi 2 utrke za redom ima isti problem na antirollu koji je kao popravljeno nakon japana .

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Kakve gluposti laprdate,j*bo vas. "Kretenski se ponašaju prema njemu i usrali su ga..."
Nekad mi se čini da netko ovdje nikad prije nije gledao utrku F1. Pa kvarovi i greške se stalno događaju. Najlakše je okriviti tim i boli te qurac, a kad vozač nešto zahebe onda ga momčad stalno štiti i stoji iza njega.
Nemojte zaboraviti da je bila Hamiltonova odluka napustiti Mclaren.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Gle ili su odjednom nesposobni uočiti kvar na bolidu ili im je svejedno. Ako im je svejedno to je jednako sabotaži. Njega , ali i sebe samih.Osim ako ne smatraš da je McLaren ekipa koja je početnička , pa radi toliko grešaka.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Pa kako uočiti kvar prije nego se nešto uopće pokvari? Imaju visoku tehnologiju ali koliko ja znam još nije moguće gledati u budućnost... ;)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Jesi čuo za pojam kontrola kvalitete? E vidis, time se sprečava kvar ili greška na bolidu kao prvo . A kao drugo, bolidi imaju toliko senzora na sebi da jednostavno moraju registrirati anomaliju.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Pa u Koreji su mu odma čim se pokvario roll bar javili u čemu je problem. Po toj tvojoj logici se kvarovi nikad ne bi niti događali jer bi senzori to već prije prepoznali... malo razumno razmisli čovječe jer gluposti pišeš..
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

E jake li onda ekipe ako to ne mogu otkriti. U današnjoj formuli znaju kolika je potrošnja guma, koliko je opterećenje na kojem kotaču. Kakva je temperatura u mjenjaču i kočnicama, i onda ti meni veliš da ne mogu provjeriti bolid prije utrke da se takvo što ne desi. Pa njemu je pukao dio na antiroll baru. A sada mi objasni kako to da takve kvarove nisu imali do sada? I to dva puta u dvije utrke sličan kvar. Alonso je imao sličan problem u kvalam u Monzi. Ferrari je skužio u čemu je problem i više ga nema. A ovi amateri znaju u čemu je problem i onda im se opet dogodi isto sranje.

McLaren has discovered that Lewis Hamilton's handling issues over the Japanese Grand Prix weekend were caused by a rear suspension problem.
We found that we had a couple of mechanical problems in the car from qualifying through to the race in the last race, which is positive for me to know, because I thought I felt something. Hopefully for me this weekend should be better and we should be back on the pace.

Damper failure slowed Hamilton in Suzuka

"Sam Michael just came to me and said that we had a rear suspension problem in the first stint, but they said it was safe for me to drive," Hamilton said. "I did ask [during the race] but I wasn't expecting them to tell me. They said 'we know what the problem is' but I was just fighting the whole way with the car.

"I don't know if you saw but down the pit straight the car was just moving, so I was correcting it all the time, which is really strange."

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Do nedavno ste tvrdili da je Alonso imao jednake uvjete 2007 kao i Hamilton a sad izmišljate teorije zavjere.Tada je imalo smisla da momčad sabotira Alonsa jer su imali Hamiltona u igri za naslov ali ove godine apsolutno ne vidim zašto bi momčad sabotirala Lewisa kad Button nema šansi za naslov,kad su izgubili 2. mjesto u konstruktorima a bili su u igri da osvoje konstruktorski i vozački naslov a opasno im visi i 3.mjesto
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ne velim da ga sabotira. Ali da su šlampavi i neprofesionalni, to je sigurno.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Dani je napisao/la:Ne velim da ga sabotira. Ali da su šlampavi i neprofesionalni, to je sigurno.
upravo to, previše je griješila momčad ove sezone. Hamilton je u početku sezone imao konstantnost kakvu je imao Alonso sredinom sezone. Bez ijedne pobjede 3-4 utrke prvi u vodstvu s tim da momčad nije griješila u pit-u svaki put, te 3-4 utrke su mogle bit s pobjedama. Ovako od oka 20tak bodova je sigurno izgubljeno kroz bokseve ove sezone.
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Bolje da je pobjegao iz F1 nego sto je za Mercedes potpisao
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

F1NAC je napisao/la:odnose se prema vozacu koji je zadnji osvojio naslov za njih gore nego prema smeću
hmmm nesto mi zvuci poznato :biggrin:

hint:potpis
Odgovori