Ja sam znao odmah da će to biti tako...

Mišljenja sam da je Hajduk ovdje bacio novac u vjetar, a Barceloni nebi bilo prvi puta da odigra ovakve poteze sa prijateljskim utakmicama.
Ne pišem ovo zato jer sam Dinamovac ili Realovac, ali mislim da su se ti novci mogli uložiti u dovođenje neke druge momčadi koja bi sigurno došla sa barem 70% prvog sastava. Ako uzmemo činjenicu da Real traži dosta manje novaca od Barce za prijateljske utakmice i da na iste odlaze sa kompletnim kadrom, onda mi je odluka da se forsira Barcelona malo bezveze. Uz to, uzmimo i to prijateljstvo Hajduka i talijanskih klubova s kojim se moglo sigurno dogovoriti da u Split dođu igrači Milana ili Intera i spektakl bi isto tako bio vrhunski.
Ovako, ja bih bio razočaran da dam 300 kn za ulaznicu i da dan prije saznam da dolazi 5 igrača Barceloninog prvog sastava.
Nemojte mi zamjeriti, dapače, ja bih sigurno išao pogledati Barcelonu da su ulaznice malo jeftinije i da se igra recimo u Maksimiru (put u Split bi mi bio preskup zajedno sa ovakvim kartama), ali svejedno ne bih davao tolike novce da gledam 2. sastav Barcelone.
Primjerice ljudi u Philadelphiji će večeras za 50$ gledati Real Madrid u punom sastavu, a ljudi na Poljudu za iste te novce Barcelonu B.
Mislim da se moglo dovesti nekog za manje para, a dobrog renomea. Samim tim bi klub više zaradio, a vjerujem da bi Poljud bio pun i da dolaze Milan, Inter, Real, Bayern, Liverpool ili netko sličan.
Barceloni ovo nije prvi put da tako rade...
LINK