Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Kako reagirate na dolazak Barcelone u Split sa B momčadi?

Ja sam znao odmah da će to biti tako... :doubt:
Mišljenja sam da je Hajduk ovdje bacio novac u vjetar, a Barceloni nebi bilo prvi puta da odigra ovakve poteze sa prijateljskim utakmicama.
Ne pišem ovo zato jer sam Dinamovac ili Realovac, ali mislim da su se ti novci mogli uložiti u dovođenje neke druge momčadi koja bi sigurno došla sa barem 70% prvog sastava. Ako uzmemo činjenicu da Real traži dosta manje novaca od Barce za prijateljske utakmice i da na iste odlaze sa kompletnim kadrom, onda mi je odluka da se forsira Barcelona malo bezveze. Uz to, uzmimo i to prijateljstvo Hajduka i talijanskih klubova s kojim se moglo sigurno dogovoriti da u Split dođu igrači Milana ili Intera i spektakl bi isto tako bio vrhunski.

Ovako, ja bih bio razočaran da dam 300 kn za ulaznicu i da dan prije saznam da dolazi 5 igrača Barceloninog prvog sastava.
Nemojte mi zamjeriti, dapače, ja bih sigurno išao pogledati Barcelonu da su ulaznice malo jeftinije i da se igra recimo u Maksimiru (put u Split bi mi bio preskup zajedno sa ovakvim kartama), ali svejedno ne bih davao tolike novce da gledam 2. sastav Barcelone.

Primjerice ljudi u Philadelphiji će večeras za 50$ gledati Real Madrid u punom sastavu, a ljudi na Poljudu za iste te novce Barcelonu B.
Mislim da se moglo dovesti nekog za manje para, a dobrog renomea. Samim tim bi klub više zaradio, a vjerujem da bi Poljud bio pun i da dolaze Milan, Inter, Real, Bayern, Liverpool ili netko sličan.

Barceloni ovo nije prvi put da tako rade...
LINK
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

stvarno nevjerujem da je neko ocekivao da ce doc barca u punom sastavu ... nebih dao toliki novac za gledat tamo neke "namere" s klupe . Come on 300 kuna za gledat 2. momčad Barcelone ??
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Jos k tome danas imaju problema s poplavom, kolko sam cul na vjestima da je "poljud bil poplavljen". A cuj njima ocito nije bilo bitno dal bude barca A ili B mocad samo da mogu reci da je barca bila u splitu
Darkness rises when silence dies
Schumy.d
Legenda
Legenda

elder je napisao/la:A cuj njima ocito nije bilo bitno dal bude barca A ili B mocad samo da mogu reci da je barca bila u splitu
A valjda... :|
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

U ugovoru je pisalo da ce morati biti barem 6 igraca iz prve postave.

Najvjerovatniji sastav:
Valdes, Dalmau, Fontas, Abidal, Maxwell, Busquets, Thiago, Iniesta, Afellay, Villa i Jeffren

Ako to nije dovoljno dobro ne znam sta je.Btw.da sam blizu Splita iso bi gledat za 500 kn ako treba,a ako neki clanovi foruma to nemogu shvatit...neznam nije moj problem.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

pa vecina ljudi ce i poc na tekmu samo zbog imena BARCELONA
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Da,tocno i cijena nece biti problem ;)

Mada ja i dalje ne kuzim i da igraju svi igraci iz B ekipe? I ti igraci su klasu bolji od cijelog HNL-a (95 %)

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:Kako reagirate na dolazak Barcelone u Split sa B momčadi?

Ja sam znao odmah da će to biti tako... :doubt:
Mišljenja sam da je Hajduk ovdje bacio novac u vjetar, a Barceloni nebi bilo prvi puta da odigra ovakve poteze sa prijateljskim utakmicama.
Ne pišem ovo zato jer sam Dinamovac ili Realovac, ali mislim da su se ti novci mogli uložiti u dovođenje neke druge momčadi koja bi sigurno došla sa barem 70% prvog sastava. Ako uzmemo činjenicu da Real traži dosta manje novaca od Barce za prijateljske utakmice i da na iste odlaze sa kompletnim kadrom, onda mi je odluka da se forsira Barcelona malo bezveze. Uz to, uzmimo i to prijateljstvo Hajduka i talijanskih klubova s kojim se moglo sigurno dogovoriti da u Split dođu igrači Milana ili Intera i spektakl bi isto tako bio vrhunski.

Ovako, ja bih bio razočaran da dam 300 kn za ulaznicu i da dan prije saznam da dolazi 5 igrača Barceloninog prvog sastava.
Nemojte mi zamjeriti, dapače, ja bih sigurno išao pogledati Barcelonu da su ulaznice malo jeftinije i da se igra recimo u Maksimiru (put u Split bi mi bio preskup zajedno sa ovakvim kartama), ali svejedno ne bih davao tolike novce da gledam 2. sastav Barcelone.

Primjerice ljudi u Philadelphiji će večeras za 50$ gledati Real Madrid u punom sastavu, a ljudi na Poljudu za iste te novce Barcelonu B.
Mislim da se moglo dovesti nekog za manje para, a dobrog renomea. Samim tim bi klub više zaradio, a vjerujem da bi Poljud bio pun i da dolaze Milan, Inter, Real, Bayern, Liverpool ili netko sličan.

Barceloni ovo nije prvi put da tako rade...
LINK
A čuj kolega,ime Barcelona danas vrijedu puno pa makar i falili glavni igrači
I takva Barcelona je poželjnija nego bilo koji talijanski klub da dođe u najjačem sastavu

Vidiš ja da imam vremena(odnosno da nemam drugih obaveza) otišao bih na tu utakmicu dok da je real u punom sastavu ne bih išao(mislim protiv Hajduka,a da je bilo ko od ovih klubova protiv dinama ne bih se mislio nimalo da odem)
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:U ugovoru je pisalo da ce morati biti barem 6 igraca iz prve postave.

Najvjerovatniji sastav:
Valdes, Dalmau, Fontas, Abidal, Maxwell, Busquets, Thiago, Iniesta, Afellay, Villa i Jeffren

Ako to nije dovoljno dobro ne znam sta je.Btw.da sam blizu Splita iso bi gledat za 500 kn ako treba,a ako neki clanovi foruma to nemogu shvatit...neznam nije moj problem.
Evo, kolega, bez ljutnje, ali Barcelona je dočekana zvižducima na Poljudu (tako bar pišu portali).
Mislim da publika baš i nije oduševljena sa 5 igrača. :doubt:
Chuck Norris je napisao/la:I takva Barcelona je poželjnija nego bilo koji talijanski klub da dođe u najjačem sastavu
S ovim se nikad neću moći složiti. Ovo je uvreda za talijanske klubove.
Uz dužno poštovanje prema Barceloni, recimo Milan je puno jače ime u nogometnom svijetu. ;)

To šta ti navijaš za Barcelonu je drugi par opanaka.
Ja bi išao i na Barcu i na Real i na Manchester, ali ne gledati njihove druge momčadi za tolike novce.
Pogledaj kakvi igrači igraju na pripremama drugih klubova.

A tko voli, neka izvoli, nemam ništa protiv. Ja sam samo dao svoje mišljenje s kojim se ne morate slagati.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:I takva Barcelona je poželjnija nego bilo koji talijanski klub da dođe u najjačem sastavu
S ovim se nikad neću moći složiti. Ovo je uvreda za talijanske klubove.
Uz dužno poštovanje prema Barceloni, recimo Milan je puno jače ime u nogometnom svijetu. ;)
Nije stvar koji je klub jači, kroz povijest nego koji klub je trenutno popularniji,i prilično sam siguran da je to trenutno Barcelona još od tamo od kad je Ronaldinho igrao
Recimo 90-tih godina Milan je bio najpopularniji,Real u Zidaneovo vrijeme.Trenutno je Barcelona što ne znači da će uvijek biti tako ;)

A znao je svak da Barca neće igrati u najjačem sastavu kao što ne bi nijedan drugi jači klub
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Nije stvar koji je klub jači, kroz povijest nego koji klub je trenutno popularniji,i prilično sam siguran da je to trenutno Barcelona još od tamo od kad je Ronaldinho igrao
Recimo 90-tih godina Milan je bio najpopularniji,Real u Zidaneovo vrijeme.Trenutno je Barcelona što ne znači da će uvijek biti tako ;)

A znao je svak da Barca neće igrati u najjačem sastavu kao što ne bi nijedan drugi jači klub
Dobro, ali Barcelona sa Valdesom, Villom i Keitom sigurno nije atraktivnija od Milana. ;)

A Real svake godine igra sve prijateljske sa svojim punim kadrom, a gledajući pripremne utakmice po SAD-u, ni Ferguson ne štedi glavne zvijezde, a ni Mancini.
Večeras će ljudi u Philadelphiji za 50$ gledati punu momčad Reala sa svim zvijezdama, a ljudi u Splitu za iste pare gledaju 5 igrača iz prve postave Barcelone. :?
Ja sam znao da Barca neće doći u najjačem sastavu, ali sam definitivno očekivao Puyola, Xavija i Pedra pa makar na klupi sjedili. ;)
Vidi se da ovo nije ni blizu prave Barcelone. Bitno da je Valdes rekao da bi oni s ovakvom momčadi poharali Ligu Prvaka. :D

Jedino mi je smiješno kurčenje Štimca sa "novim Hajdukom" koji je bolji od Barcelone. #-o
Do sad mu je najbolja izjava: "Fino, fino, natjerali smo Barcelonu da ispuca loptu!" :lol:
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

lijepa priredba.. barca ne zeli dat rano gol, hajduk ne zna, odnosno previse euforije kad treba realizirat..

jedini tko mi se ne snalazi u igri je ananas..
rFactor F1 HR server Info
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Dobra utakmica, moram priznat da sam iznenadjen kako je hajduk dobro odigrao. U drugoj polovici 1. poluvremena su bili ravnopravni, pa skoro da kažem i bolji od Barce. Ok, barca je igrala manje više u drugom sastavu, ali ipak su igrali iniesta, villa, abidal, valdes.. No treba uzet u obzir i da je Balakov uveo u 2. poluvremenu dosta igrača koji nisu u prvom sastvau hajduka, pa su čak i oni solidno odigrali...
imam osjećaj da bi ove godine moglo bit dosta izjednačeno izmedju hajduka i dinama.
i očekujem prolazak protiv stokea (naravno, ako igra bude na današnjoj razini) :)
slika
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

K1M1 je napisao/la: (naravno, ako igra bude na današnjoj razini) :)
Mora prvo torcida biti na danasnjoj razini :biggrin:
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Barca me totalno razocarala,ne tolko Hajduk (ipak su limitirani),ali igrati bunker pred punim Poljudom i to u prijateljskoj... :roll:

Uvijek je tak sa Hajdukom.Dva prva mjeseca igraju euforicno onda dode jedna losa utakmica i veliki pad u igri.Dinamo se odvoji i prvenstvo rjeseno u 12 mjesecu.

I dalje stojim sa svojom tvrdnjom da nemamo sanse protiv Dinama ;)

24.7.2009-5.5.2013
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

K1M1 je napisao/la:Dobra utakmica, moram priznat da sam iznenadjen kako je hajduk dobro odigrao. U drugoj polovici 1. poluvremena su bili ravnopravni, pa skoro da kažem i bolji od Barce. Ok, barca je igrala manje više u drugom sastavu, ali ipak su igrali iniesta, villa, abidal, valdes.. No treba uzet u obzir i da je Balakov uveo u 2. poluvremenu dosta igrača koji nisu u prvom sastvau hajduka, pa su čak i oni solidno odigrali...
imam osjećaj da bi ove godine moglo bit dosta izjednačeno izmedju hajduka i dinama.
i očekujem prolazak protiv stokea (naravno, ako igra bude na današnjoj razini) :)
Moramo biti i malo realni prava kvaliteta hajduka bude se vidla protiv Stoke City-a, igrali su dobro jucer ali barcelona nije igrala kak spada. U svakom slucaju uredu utaknica je bila
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bibi je napisao/la:Barca me totalno razocarala,ne tolko Hajduk (ipak su limitirani),ali igrati bunker pred punim Poljudom i to u prijateljskoj... :roll:

Uvijek je tak sa Hajdukom.Dva prva mjeseca igraju euforicno onda dode jedna losa utakmica i veliki pad u igri.Dinamo se odvoji i prvenstvo rjeseno u 12 mjesecu.

I dalje stojim sa svojom tvrdnjom da nemamo sanse protiv Dinama ;)
Problem je Hajduka što se napale previše na ovakve utakmice i onda izgore(tako je slično u prvenstvu najvažnije je dobiti Dinamo a onda izgube od Međimurja).Ja se nadam da ovaj put neće biti tako,da će izbaciti Stoke-a

Prvi je dojam(iako ova utakmica nije mjerilo) da je Hajduk dobro posložena ekipa i da je ovo najjač Hajduk u zadnjih 4-5 godina,e sad je li to dovoljno za dinamo ne znam.....nadam se da nije :biggrin: .Ali isto tako se nadam da će Hajduk biti opasan konkurent Dinamu i da u Europi ponovo se dokopaju Eurolige
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Dobar je helisinki brzi su jako, dinamo je danas probal opet igrati igru barcelone al ima bas i nije islo kak spada makar drugi gol je bil odlican. Mislim da bi u zg mogli imati problema ak se ne postave kak spada jer su ovi uzasno brzi. Al igrac utaknice je kelava
Schumy.d
Legenda
Legenda

elder je napisao/la:Dobar je helisinki brzi su jako, dinamo je danas probal opet igrati igru barcelone al ima bas i nije islo kak spada makar drugi gol je bil odlican. Mislim da bi u zg mogli imati problema ak se ne postave kak spada jer su ovi uzasno brzi. Al igrac utaknice je kelava
Ma kakav Kelava, zbog njega su primili taj gol. Kasnije je obranio nešto, ali previše on kiksa.
Ovo je odličan rezultat za Dinamo, mogu doma izgubiti 0:1 i prolaze dalje.

Trebali bi bez problema proći Helsinki, ali ja se sad bojim Jurčićevog čuvanja rezultata doma. :doubt:
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Ma ovo da je kelava igrac utaknice je bilo sarkasticno :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Rezultat odličan s obzirom na igru
A igra kad razmislim i nije toliko crna kad smo cijelu utakmicu igrali s igračem manje,bez lijevog beka

Protiv jačih ekipa neće ići sa dva napadača(pogotovo ova dva koji su dosta slični),ja bih Krstanovića van u igru Tomečaka i igrati 4-2-3-1.Lončarića na gol i naravno čekam Cufrea kao ozebao sunce a Ibanezu kupiti kartu u jednom smjeru za Argentinu
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Sve što je Chuck rekao. Bože dragi, pa mi prvi puta nakon dugo vremena imamo odličnu ekipu, kadar kao stvoren za 4-2-3-1. Znam onu foru sa jednom državom i milijun izbornika, ali ovdje milijun izbornika tvrdi istu stvar, dok jedan izbornik tvrdi drugačije i, bar zasad, debelo griješi. Ovako bi to trebalo izgledati:

Lončarić
Vrsaljko - Vida - Tonel - Cufre
Badelj - Leko
Tomečak - Sammir - Kovačić
Bećiraj

I to tvrdim odvajkada. Pa gdje je logika igrat sa tri španera u veznoj liniji, koji teže odigravanju u prostor i onda sa dva sidraša naprijed? Gdje je logika da se igra sa dva jaka, visoka sidraša naprijed, ako nema centaršuteva na njih, kojih zasada, s obzirom na formaciju, nema. Puno je upitnika, zasada je najvažnije da smo pobijedili, ali neke stvari se moraju ispraviti ili ćemo u LP, ako uđemo, bit kanta za napucavanje.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

luka_kimi je napisao/la:Sve što je Chuck rekao. Bože dragi, pa mi prvi puta nakon dugo vremena imamo odličnu ekipu, kadar kao stvoren za 4-2-3-1. Znam onu foru sa jednom državom i milijun izbornika, ali ovdje milijun izbornika tvrdi istu stvar, dok jedan izbornik tvrdi drugačije i, bar zasad, debelo griješi. Ovako bi to trebalo izgledati:

Lončarić
Vrsaljko - Vida - Tonel - Cufre
Badelj - Leko
Tomečak - Sammir - Kovačić
Bećiraj

I to tvrdim odvajkada. Pa gdje je logika igrat sa tri španera u veznoj liniji, koji teže odigravanju u prostor i onda sa dva sidraša naprijed? Gdje je logika da se igra sa dva jaka, visoka sidraša naprijed, ako nema centaršuteva na njih, kojih zasada, s obzirom na formaciju, nema. Puno je upitnika, zasada je najvažnije da smo pobijedili, ali neke stvari se moraju ispraviti ili ćemo u LP, ako uđemo, bit kanta za napucavanje.
AKO uđemo :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ako uđemo, svejedno ćemo biti kanta.
Partizan je lani bio još jača momčad od Dinama ove godine pa su se igrali s njima. ;)
Možda nebi bili opet tako jadni, ali jedna pobjeda u LP bi bila vrhunac. Isplati se u LP ići samo zbog para. :)

Jedino ako Zdravko dovede kakvog kapitalca, onda možda i bude nešto.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Schumy.d je napisao/la:Ako uđemo, svejedno ćemo biti kanta.
Partizan je lani bio još jača momčad od Dinama ove godine pa su se igrali s njima. ;)
Možda nebi bili opet tako jadni, ali jedna pobjeda u LP bi bila vrhunac. Isplati se u LP ići samo zbog para. :)

Jedino ako Zdravko dovede kakvog kapitalca, onda možda i bude nešto.
Mislim da je ulazak u ligu prvaka 10mil eura
Odgovori