Evo kolika je novinarska glupost velika.
Evo pogledaj samo ovaj video:
Jasno se vidi da je proslavio gol sa suigračima, ali nekima smeta pojava Ronalda pa ga žele ocrniti kad god stignu.

Inače, jučer dobra tekma sa Atleticom. Benz ponovno zabio.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Evo kolika je novinarska glupost velika.
Ma super su mi novinari koji napisu tekst o utakmici koju nisu pogledali...Schumy.d je napisao/la:Evo kolika je novinarska glupost velika.
Evo pogledaj samo ovaj video:
Jasno se vidi da je proslavio gol sa suigračima, ali nekima smeta pojava Ronalda pa ga žele ocrniti kad god stignu.
Inače, jučer dobra tekma sa Atleticom. Benz ponovno zabio.
Ma daj... sere mi se od tih novinara koji gledaju utakmicu samo da nađu neku stvar da pišu loše o igraču, a druge se hvali na sva usta...Ferrari-BiH je napisao/la: Ma super su mi novinari koji napisu tekst o utakmici koju nisu pogledali...
Benz je u formi, sad je onakav kakav je bio u Lyonu prije dolaska u Madrid...
Bolje od tate...V3GI je napisao/la: Tako to radi mali Van Persie
Ma kažem ti, po meni je keoficijent od 17 na Gijon bio prevelik, jer to je momčad koja je uzela bod i Barceloni.K1M1 je napisao/la:Svaka čast Mourinhu na nevjerojatnom nizu, al moralo se i to dogodit. Samo tko bi rekao da će se to dogodit protiv jednog Sporting Gijona...![]()
![]()
Jesi siguran da imaju srećeScuderia je napisao/la:Kako ovaj Inter ima srece, strasno....
Stvarno je odigrao vrhunski, baš kako on zna i volio bih da igra tako svaku utakmicu. On je odličan igrač i zaslužuje nositi dres Reala. A ako bude pružao dobre partije, bit će to dobra prilika da se rastereti Ozil ili Di Maria, a samim time Real postaje puno jača momčad..Ferrari-BiH je napisao/la:Kaka se raspistoljio