Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: Komentatori i prijenosi utrka
A on, nemam pojma kako lik izgleda, a boli me qurac za njega, nego jel ima neki kvalitetan stream?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Meni je super kako komentatori drugačije reagiraju na slične stvari, pri tom mislim na ekipu iz Sky (+engleske novinare). Jučer ona rijetko viđena blamaža s helikopterom, onda ono s traktorom. Puni razumjevanja dok se pitaju zašto, kasnije poprilično umjerena kritika...i onda se sjetim Indije gdje se svaka nespretnost komentira s podsmijehom, a to traje od napuštanja hotela prema stazi do povratka (twitter). Pokušavam zamislit šta bi sve čuo u eteru da se ovo jučer dogodilo u Indiji. I onda se ja ponekad naljutim na dvostruka mjerila nekih forumaša! Službeno obećanje da ću bit tolerantniji. 

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
istina da...ali sad, nevezano za komentatore, jedina stvar jučer na koju su organizatori imali utjecaja je taj traktor koji se zaglavio. A mora se priznat da su dosta nespretni ti njihovi suci, kao da u Americi ne voze utrke...umirao sam od smijeha dok su pokušavali podignuti Chiltonovu Marussiju pa se nikako dogovorit tko mora stajat sa koje strane bolida i kako da ga izravnaju, pa su ga na kraju povlačili na stražnjim kotačima 
Helikoptera je prvo spriječila magla, a onda se i pokvario pa je trebalo organizirati novi. Iako opet, znaš da za bilo kakav stroj nije pitanje hoće li se pokvariti, nego je pitanje kad će se pokvariti...tako da me malo čudi da nisu imali spreman neki helikopter u slučaju nužde. Pogotovo kad razmisliš, možda nekog zatreba odvesti sa staze helikopterom i onda opet na stazi nema nijednog

Helikoptera je prvo spriječila magla, a onda se i pokvario pa je trebalo organizirati novi. Iako opet, znaš da za bilo kakav stroj nije pitanje hoće li se pokvariti, nego je pitanje kad će se pokvariti...tako da me malo čudi da nisu imali spreman neki helikopter u slučaju nužde. Pogotovo kad razmisliš, možda nekog zatreba odvesti sa staze helikopterom i onda opet na stazi nema nijednog
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ono je prava gravel trap
ni s traktorom nemoš van 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Zna li ko hoće li biti prenosa F1 na nekoj od domaćih TV?
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Nema nikakvih službenih info, ali je Jergović na svom sajtu između redaka dao do znanja da postoji mogućnost da on to sredi

- Armanini
- Svjetski prvak
haha pa naravno.. tko ce ako ne onda on to sredi

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- Igor18
- Veteran
čitam malo komentare na jergovićevom forumu i naišao na pitanje prijenosa na domaćoj tv:
ima li novosti u vezi prijenosa za hrvatsku?
Ima.
ok, razumijem, medjutim… shvatite i mene odn. mozda i jako puno ljubitelja f1. Zelim se pripremit da bezbrizno mogu gledat svoj najdrazi sport, znaci, neda mi se patit sa streamovima kao skoro pola prosle sezone. Ako treba kupit nekakav IPTV, paket ili slicno. volio bi to znat, jer kupiti to se nemoze nabrzinu i preko noci, mozda treba okrenut malo antenu… nerazumijem zasto je kod nas sve 5 min do 12.
Neće biti preko noći. Sve se već zna, samo se još ne objavljuje.
I nije 5 do 12. Imamo još skoro dva mjeseca.
Ali, nije do mene. Da jest, ja bih već sve odavno obznanio…
Michael is faster than you!!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Čim se ovoliko čeka možemo zaključit da je opet štetner u igri
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- speedy56
- Legenda
McNish je za zanimaciju u penziji odabrao mjesto komentatora na BBC-u
http://www.bbc.com/sport/0/formula1/25913478" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bbc.com/sport/0/formula1/25913478" onclick="window.open(this.href);return false;

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
ovo je s gp1 forumaDavorin Štetner je napisao/la:Pozdrav, samo kratko. I prijenosa F1 i prijenosa MotoGP-a će biti. MotoGP će ići isključivo na Kreator TV kanalima (u ovome trenutku ugovor s Kreatorom potpisali su VIP TV, B.net i Opti TV. Amis i K3 su u postupku potpisivanja, a s Max TV-om su dogovori u tijeku. Komentatori su Mislav i Igor kao i do sada. F1 još nije do kraja definiran, ali očekujte informacije uskoro. Sve ćemo objaviti na vrijeme na GP1.hr.
d.
čini se opet ovaj genije i MJ,braćo moja mila

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
A ja budala se nadao povratku na HTV. 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Igor18
- Veteran
zar nije MJ prije nekog vremena pljuvao po štetneru i govorio da nema šanse da više s njim bilokaj radi? da su prevaranti i slično a na kraju bu ponovo surađivao s njimwolfman je napisao/la:ovo je s gp1 forumaDavorin Štetner je napisao/la:Pozdrav, samo kratko. I prijenosa F1 i prijenosa MotoGP-a će biti. MotoGP će ići isključivo na Kreator TV kanalima (u ovome trenutku ugovor s Kreatorom potpisali su VIP TV, B.net i Opti TV. Amis i K3 su u postupku potpisivanja, a s Max TV-om su dogovori u tijeku. Komentatori su Mislav i Igor kao i do sada. F1 još nije do kraja definiran, ali očekujte informacije uskoro. Sve ćemo objaviti na vrijeme na GP1.hr.
d.
Michael is faster than you!!
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
zakopali su ratnu sjekiru,pa su opet srali pa sad opet skupa,ko će ga znat što će bit sutra
meni je nevjerojatno kako je štetner opet u poslu nakon lanjskog fijaska,mora da ima veze na sudu u njemačkoj pa će pomoć velikom gazdi da ga oslobode
EDIT: postalo mi dnevna rutina da pogledam što ima na wikipedijinoj stranici broadcastera,jučer Mladen i Ivica TV, danas Jergavision

meni je nevjerojatno kako je štetner opet u poslu nakon lanjskog fijaska,mora da ima veze na sudu u njemačkoj pa će pomoć velikom gazdi da ga oslobode

EDIT: postalo mi dnevna rutina da pogledam što ima na wikipedijinoj stranici broadcastera,jučer Mladen i Ivica TV, danas Jergavision

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Cuky
- Moderator
ako je to sa wikipedije...pred 2 godine je televizija jednog foruma bila navedena kao prenositelj u HR...naravno da ta televizija nije ni postojala..

- speedy56
- Legenda
-
- Legenda
Možda u ovoj priči ima puno "sitnih duša", ali to me najmanje zamara. Neka dovedu F1 ovdje, bez obzira zbog kakvih interesa. Neću čuti pametne komentare kao na sky-u npr., ali ću imati čist i dobar prijenos. Pa možda i snimalicu (ovisi gdje bude
)

Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ko su ovaj Mislav i Igor?wolfman je napisao/la:ovo je s gp1 forumaDavorin Štetner je napisao/la:Pozdrav, samo kratko. I prijenosa F1 i prijenosa MotoGP-a će biti. MotoGP će ići isključivo na Kreator TV kanalima (u ovome trenutku ugovor s Kreatorom potpisali su VIP TV, B.net i Opti TV. Amis i K3 su u postupku potpisivanja, a s Max TV-om su dogovori u tijeku. Komentatori su Mislav i Igor kao i do sada. F1 još nije do kraja definiran, ali očekujte informacije uskoro. Sve ćemo objaviti na vrijeme na GP1.hr.
d.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- speedy56
- Legenda
Bolje da ne znaš...
Mislav je kao neki stručni komentator (vozio je motor prije, zaboravio sam prezime), a ovaj drugi njegov mali šegrt Hlapić.
Prijenosi su na takvoj razini da sam siguran da se nađe nas 2-3 tu s foruma da bi to bolje izgledalo
Mislav je kao neki stručni komentator (vozio je motor prije, zaboravio sam prezime), a ovaj drugi njegov mali šegrt Hlapić.
Prijenosi su na takvoj razini da sam siguran da se nađe nas 2-3 tu s foruma da bi to bolje izgledalo

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Danas sam sreo gospodina direktora davorina stetnera u city centru, pa nisam mogao odolit da pitam za prijenos.... Jos sam ga podlozio i rekao da se uredno na gp1 suti jos od madjarske
kaze da ce za dva tjedna bit objava, da ide na maxtv i da mozda nebude reklama uopce.... Dakle sere hahah 

McLaren u <3
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
nema stetner sanse više za prijenos.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Cuky
- Moderator
zašto ne? ako je osigurao novce za prijenos onda nema problema? Misliš da je Berniju bitno išta osim novaca?

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Znači, prenos F1 biće na Pay TV.McLewis je napisao/la:Danas sam sreo gospodina direktora davorina stetnera u city centru, pa nisam mogao odolit da pitam za prijenos.... Jos sam ga podlozio i rekao da se uredno na gp1 suti jos od madjarskekaze da ce za dva tjedna bit objava, da ide na maxtv i da mozda nebude reklama uopce.... Dakle sere hahah