Bas sam gledao malo filipovica po youtubu pred 2 dana. Nisam ni znao da je on bio takva zvijer tijekom top forme. Lijeva noga mu je bila ko top mocna.
F1 FSONE2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP HISTORIC GTC2011 F1-HR LEAGUE CHAMP Mercedes-Benz 190E Cup Legends2012 F1-HR LEAGUE CHAMP F30002013 F1-HR LEAGUE CHAMP Race of Champions2014 BSR LEAGUE CHAMP
a bio je najbolji u Japanu dok nije postao popularan UFC. Nije trebao ić u Ameriku jer u tim kavezima su divljaci željni slave i proboja koji su ljudožderi a ne borci.
Bilo je borbi gdje su ljudi i do litre krvi izgubili, pogledaj ove borbe koje su zabrarnjene na TV-u
rukavice su tvrđe i dosta nezgodne, ovog plavog tipa je samo okrzno i načeo mu glavu ko kesu čipsa.
ako je tko igrao Street Fighter igricu vjerojatno se sjeća Guile's theme song kako ide
neznam zašto ali ta tema je popularna i ljudi je stavljaju gdje god stignu
(istina, ja sam isto opsjednut tim starim melodijama s 8bitnih konzola i imam oko 5giga takvih soundtrakcova na disku iz 80tih)
Koji krkan, ma primitivac na petnaestu. Ovo je zapravo za plakati, a ne za smijati se.
Kako god, svaka čast voditeljici na pribranosti i što se zapravo dobro snašla.
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally