Hamilton je napisao/la:
nisam bio prisutan vamo ovih dana pa s nisam stigao odgovorit al evo sada ću, tj. navesti ću tri njegova potupka koja su me oduševila:
1. prijetio vlastitoj momčadi da će ju uništit
2. namjerno štopao timskog kolegu u kvalama(Mađarska) kako bi se dokopao polea
3. razbijao vrata okolo jer nije mogao suzdržati svoj bijes...
ostalo me ni ne zanima... pa sad vi sami procjenite ko je tu bezobrazniji i drskiji, a ako vi još uvijek mislite da je to Hamilton(koji doduše daje pomalo drske izjave protiv Alonsa, ali i to ima svoj razlog i on zna dobro što on radi), onda je to vaš problem i ja o tome više neću raspravljati...
1.nije prijetio da će ju uništiti nego je ograđivao svoj status(ja bih vjerovatno isto to napravio) jer nije imao drugog izbora da se izvuče iz ugovora koji je trebao biti njemu u korist no na kraju ipak nije
2.to stoji
3.razbijali su redom ama baš svi vozači,kao što je gore navedeno,schumi coulthard je jedan od boljih primjera,no ima tu i senninih,prostovih, piquetovih i sličnih primjera,dapače bilo je i šamara a ne samo razbijenih vrata
ne branim ga,u mnogo stvari je pogriješio i iako mi je lewis simpatičan,dapače jako mi se sviđaju njegove vožnje,ruku na srce ne može se reći da nije bahat i arogantan bar jednako kao i fernando. to je jednostavno tak