Ostali sportovi...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Ostali sportovi...
meni se cini da je federer malo preopusten za ovakav mec.. previse je to bilo pogresaka..
kod 5 5 u 2. mislio sam da ce uspjet izvuc za 1 1.. al bilo je strasnih poteza od strane federera, pogotovo u tom razdoblju lovljenja drugog seta..
nadal mi nije simpatican nikad bio, ali je sila na toj zemlji..
kod 5 5 u 2. mislio sam da ce uspjet izvuc za 1 1.. al bilo je strasnih poteza od strane federera, pogotovo u tom razdoblju lovljenja drugog seta..
nadal mi nije simpatican nikad bio, ali je sila na toj zemlji..
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ima li iko reć ovom Bruni Kovačeviću da zašuti dok se igra poen.Kako je iritantan.Ovamo se lomi meč a on priča o teletabisima,Ivi Majoli,čarapama,Parizu...još samo nije dotakao temu 2 svj rata
Ajmo Federer
Ajmo Federer
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Kako ubija Nadala sa ovim kratkim loptama... 

- Armanini
- Svjetski prvak
jbga..
negdje par gemova pred kraj je imao 53 winnera i 52 errora..
nadal je imao rekao bih obrambeni pristup i dozvolio federeru da mu da toliko poena..
ali neovisno o rezultatu.. kakvi su to junaci.. kakav je to tenis nakon 3 sata finala jos izvlace strasne poteze, lude izmjene..
nadal je imao rekao bih obrambeni pristup i dozvolio federeru da mu da toliko poena..
ali neovisno o rezultatu.. kakvi su to junaci.. kakav je to tenis nakon 3 sata finala jos izvlace strasne poteze, lude izmjene..
-
- Veteran
Slažem se,fantastičan tenis,šteta što nije otišlo u 5. setArmanini je napisao/la:jbga..
Previše neprisiljenih pogrešaka Federera i zakazao mu je servis danas.Šteta.....nekako ostaje dojam da ga je imao danas,u prvom setu 5-2 i set loptu,u 4.setu kod 0-0 propustio je 0-40.Ne znam hoće li ikada više imati priliku da dobije Nadala u parizu

A komentatori totalno kvarili doživljaj

- Ferrari-BiH
- Veteran
"okrenes" na EUROSPORT i uzivasChuck Norris je napisao/la:Slažem se,fantastičan tenis,šteta što nije otišlo u 5. setArmanini je napisao/la:jbga..
Previše neprisiljenih pogrešaka Federera i zakazao mu je servis danas.Šteta.....nekako ostaje dojam da ga je imao danas,u prvom setu 5-2 i set loptu,u 4.setu kod 0-0 propustio je 0-40.Ne znam hoće li ikada više imati priliku da dobije Nadala u parizu![]()
A komentatori totalno kvarili doživljaj.Ovaj prijenos trebas pokazivati mladima ikao primjer kako se ne komentira

Cestitke Rafi na naslovu...Fedex odlican... na Wimbledonu bi mogli u finalu opet gledati (standardno) ovaj dvojac
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Novi NBA-prvaci -Dallas...super je da su tri penzionera uspjela napokon doći do prstena koji su po svojoj karijeri apsolutno zaslužili...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
I baš mi je drago da su dobili umišljeni dvojac Wade-James iz Miamia.Toon je napisao/la:Novi NBA-prvaci -Dallas...super je da su tri penzionera uspjela napokon doći do prstena koji su po svojoj karijeri apsolutno zaslužili...
Pogotovo nakon šta su se dotična 2 "gospodina" javno sprdala sa Nowitzkim i njegovom bolesti.
Eto im sad... Nowitzki im je odgovorio na najbolji način

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Sandra Perković pozitivna na dopinškoj kontroli
stvarno šteta
postoji mogucnoost da dobije zabranu od 2 godine i tim si direktno unisti OI 
Europska prvakinja u bacanju diska bila je pozitivna na kontroli nakon mitinga Dijamantne lige u Šangaju i Rimu. Nije znala da uzima nedopušteno sredstvo
stvarno šteta

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
poslije njanjanja nema kajanja..F1NAC je napisao/la:Sandra Perković pozitivna na dopinškoj kontroli
Europska prvakinja u bacanju diska bila je pozitivna na kontroli nakon mitinga Dijamantne lige u Šangaju i Rimu. Nije znala da uzima nedopušteno sredstvo
stvarno štetapostoji mogucnoost da dobije zabranu od 2 godine i tim si direktno unisti OI
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ferrari-BiH je napisao/la:
Cestitke Rafi na naslovu...Fedex odlican... na Wimbledonu bi mogli u finalu opet gledati (standardno) ovaj dvojac
Ipak ne....ode Fedex kuci... cestitke Tsongi na pobjedi
-
- Veteran
Ne mogu vjerovat,nisam gledao mečFerrari-BiH je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:
Šteta,nadao sam se da će uzeti ovaj Wimbledon

- Ferrari-BiH
- Veteran
Svi favoriti su danas igrali lose (Fedex, Rafa i Nole), jedino je Murray odigrao dobar mec.Chuck Norris je napisao/la:Ne mogu vjerovat,nisam gledao mečFerrari-BiH je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:
Šteta,nadao sam se da će uzeti ovaj Wimbledon
- F1NAC
- Moderator

- GERMAN
- Početnik
Kličko KRALJU jos jedna pobjeda....
a kako je Haye bio bahat na kraju je samo bjezo po ringu.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Iskreno neznam po čemu je Kličko kralj. Iz zadnjih 9 borbi ne brojeći ovu danas, birali su protivnike koje su mogli lako pobjediti. A komentar za ovo danas je čista SRAMOTA, Haye je trebal pobjediti jer je pokazal više i napravil više. Tak da nema smisla više gledati box prosli su dani kad je teška kategorija bila nešto posebno. Nakon odlaska Tysona, Lennoxa, Holyfield pa čak Mavrović sve je preslo kvragu. Sama orgranizacija je loša, čekanje da izlaze u ring. Toga prije nije bilo. Tak da danasnju borbu i odluku pobjednika smartam SRAMOTOM za boxGERMAN je napisao/la:Kličko KRALJU jos jedna pobjeda....
Darkness rises when silence dies
- GERMAN
- Početnik
Sta je Haze napravio osim sto je bjezao po cijelom ringu i padao..elder je napisao/la:Iskreno neznam po čemu je Kličko kralj. Iz zadnjih 9 borbi ne brojeći ovu danas, birali su protivnike koje su mogli lako pobjediti. A komentar za ovo danas je čista SRAMOTA, Haye je trebal pobjediti jer je pokazal više i napravil više. Tak da nema smisla više gledati box prosli su dani kad je teška kategorija bila nešto posebno. Nakon odlaska Tysona, Lennoxa, Holyfield pa čak Mavrović sve je preslo kvragu. Sama orgranizacija je loša, čekanje da izlaze u ring. Toga prije nije bilo. Tak da danasnju borbu i odluku pobjednika smartam SRAMOTOM za boxGERMAN je napisao/la:Kličko KRALJU jos jedna pobjeda....
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Pa ajde nek se na tebe nasloni covek koji je tezi za 15kila. A Kličko je poznat po tome da se naslanja na protivnika i gazi mu po nogama. Po tvojem mišljenju Haye je bjezal i padal, a kaj je takvoga Kličko napravil da je dobil jednoglasno pobjedu ama bas nista, manje od Haye-a puno manje.GERMAN je napisao/la:Sta je Haye napravio osim sto je bjezao po cijelom ringu i padao..
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
Daleko je on od kralja.GERMAN je napisao/la:Kličko KRALJU jos jedna pobjeda....
Jedna borba u kojoj ni jedan ni drugi ničime nisu zaslužili pobjedu
Boks je u teškoj banani,još od vremena Lenoxa Lewisa nema pravog borca
A onaj sukomentator na novoj leonard koja katastrofa baljezga gluposti i dernja se na tv kao da je u publici.Uglavnom jako iritantan lik koji svaki put pogrešno procijeni nakon borbe pobjednika
- Schumy.d
- Legenda
Ma baš mi je drago da je Kličko dobio samo zbog Hayevog lajanja i bahatosti. Čovjek prepotentan nevjerojatno...
-
- Veteran
Niko Wimbledon ne komentira
Ja sam razočaran današnjim mečom,moj je dojam da kvaliteta nije bila na visokoj razini(bar Nadal nije bio pravi),a može biti da sam i ja subjektivan jer igrala su 2 igrača koja ne volim
I nikako mi se ovaj današnji meč kvalitetom ne može porediti sa polufinalom RG između Federera i đokovića
Inače čestitke Đokoviću zaslužio je ovo
I još jedna stvar,Mićo(iako znam da ne ne čuje
) ne podcjenjuj Fedexa najvećeg ikad 
Ja sam razočaran današnjim mečom,moj je dojam da kvaliteta nije bila na visokoj razini(bar Nadal nije bio pravi),a može biti da sam i ja subjektivan jer igrala su 2 igrača koja ne volim
I nikako mi se ovaj današnji meč kvalitetom ne može porediti sa polufinalom RG između Federera i đokovića
Inače čestitke Đokoviću zaslužio je ovo
I još jedna stvar,Mićo(iako znam da ne ne čuje

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Danas sam naišao na članak o biciklizmu na eurosportovoj stranici i na ovu "horror" sliku. Da se zna, ovo nije češki turist zalutao na biciklu u Gorskom kotaru koji je naletio na našeg Mrkog medu, već Juan Antonio Flecha kojeg je pokupio popratni automobil.Stvarno treba tim ljudima dati priznanje na hrabrosti i požrtvovnosti.

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Bas sa gledao etapu na RTS 2 i doslovce komentatori su bili soku.Inace, prvo je vozac (ocito jako neiskusan) udario Hoogerlanda,a onda je on u padu pogodio Flechu i ovaj je zavrsio na zivici 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- F1NAC
- Moderator
Snimka
ovdje se vidi kako je skrenuo ovaj citroen u jednog i ovaj je odbacio drugog na zivicu doslovno .. a ovaj citroen samo nastavio vozit dalje
ovdje se vidi kako je skrenuo ovaj citroen u jednog i ovaj je odbacio drugog na zivicu doslovno .. a ovaj citroen samo nastavio vozit dalje

- Schumy.d
- Legenda
A je ovaj vozač citroena konjusina...F1NAC je napisao/la:Snimka

Pa dal taj lik koristi svoju glavu ili mu je na ramenima samo ukrasa radi.