Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Strani nogomet
Jučer je bila 22. godišnjica tragedije na Hilsboroughu. Liverpool je odradio tu utakmicu u velikom stilu. 3:0 pobjeda nad Cityjem ( Carrol2, Kuyt ).
link na sažetke.
link na sažetke.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Gamer
- Navijam za: Ferrari
Tko prenosi danas El classico ?
- Dani
- Legenda
Danas igraju 2 najbolja španjolska kluba a ovdje mir. Očito će biti oluje poslije.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ako se ne varam, od nasih, nitko.Gamer je napisao/la:Tko prenosi danas El classico ?
PS. Neka postavi netko dobar stream.

- Schumy.d
- Legenda
A mir je jer možda jer nije toliko bitna ova tekma, bar za mene. Real je već prije izgubio prvenstvo tako da ova tekma ima najmanji značaj od ove 4.Dani je napisao/la:Danas igraju 2 najbolja španjolska kluba a ovdje mir. Očito će biti oluje poslije.

Ali, ja se nadam da Real može danas pobijediti.
I da, nitko ne prenosi (400 milijuna ljudi prati ovu utakmicu, a mi ništa....gamad).
Prenosi google.

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Tu imate sve utakmice na kojim je kamera
http://lsh.livescorehunter.com/index.ph ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;

http://lsh.livescorehunter.com/index.ph ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Dani
- Legenda
Ja ću gledati na areni.

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Dragi Bože, pa Mourinho igra sa pet igrača otraga! Albiol, Carvalho i Pepe, Ramos i Marcelo na bokovima, Khedira i Alonso, Ronaldo i diMaria na krilima u Benzema naprijed.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
*ebeni streamovi... niš ne mogu upalit jer ima 5 milijardi ljudi valjda na njima!! 
Da ja od 100 kanala koji prenose ne mogu uhvatit jedan jedini, onda u k...c.
HRT i RTL i Nova skupa s Domom i ostalim programima.
ASTRU isto sa svojih 500 kanala koliko ih ima.

-
- Veteran
Ovaj mi radi bez prekidanja ali sam ga tek skužio zadnjih 15-ak min
http://www.ustream.tv/channel/messitv051
Inače čini mi se da je čist penal bio na Villi
http://www.ustream.tv/channel/messitv051
Inače čini mi se da je čist penal bio na Villi
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Bitno da im reklame vrte bez štekanja...
Šta se penala tiče, koliko sam uspio vidjeti Villa nije došao prvi do lopte tako da mislim da penala nije bilo.
(iako trebam pogledati još jednom jer nisam baš ni vidio sve kako treba od količine štekanja)
Šta se penala tiče, koliko sam uspio vidjeti Villa nije došao prvi do lopte tako da mislim da penala nije bilo.
(iako trebam pogledati još jednom jer nisam baš ni vidio sve kako treba od količine štekanja)
- -ferrari-F1-
- Početnik
ja gledam u HD-uSchumy.d je napisao/la:*ebeni streamovi... niš ne mogu upalit jer ima 5 milijardi ljudi valjda na njima!!
HRT i RTL i Nova skupa s Domom i ostalim programima.
usput ono je bio cisti penal
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ja našao neki super stream, kvaliteta odlična, i nije ni jednom trznula slika, savršeno.
tko ima sopcast: Channel - 90801, ip:127.0.0.1
tko ima sopcast: Channel - 90801, ip:127.0.0.1

- Schumy.d
- Legenda
E moj Albiolu...
Dobro je na kraju ispalo!! Bar je prekinut taj Barcin niz.
Ispalo je da je Real bolje igrao sa 10 igrača nego sa 11. Volio bih da Real igra sa svojom startnom postavom bez obzira na ime protivnika. Ozil je definitivno trebao početi od početka. Igrala se dobra defanziva, ali u napadu ništa, a Di Maria je premalo pokazao.
Dobro je na kraju ispalo!! Bar je prekinut taj Barcin niz.

Ispalo je da je Real bolje igrao sa 10 igrača nego sa 11. Volio bih da Real igra sa svojom startnom postavom bez obzira na ime protivnika. Ozil je definitivno trebao početi od početka. Igrala se dobra defanziva, ali u napadu ništa, a Di Maria je premalo pokazao.
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 17 tra 2011, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Veteran
Titula je tako blizu
Šteta što nisu zadržali vodststvo,onoliko koliko sam ispio viditi(jer mi je stream štekao),da ono nije bio penal na Marcelu(ali moram provjeriti na boljoj slici) i plus nedosuđrn penal na Villi

Šteta što nisu zadržali vodststvo,onoliko koliko sam ispio viditi(jer mi je stream štekao),da ono nije bio penal na Marcelu(ali moram provjeriti na boljoj slici) i plus nedosuđrn penal na Villi
- Schumy.d
- Legenda
Čisti penal, čist kao i Albiolov.Chuck Norris je napisao/la:Titula je tako blizu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=voakTG7GyMk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Veteran
Ni tu se ne vidi dobro da bi se moglo tvrditi ili da je ili da nije.Moj dojam je da je prvo loptu igraoSchumy.d je napisao/la:Čisti penal, čist kao i Albiolov.Chuck Norris je napisao/la:Titula je tako blizu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=voakTG7GyMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- Schumy.d
- Legenda
Evo ti i ovaj (premotaj na kraj):Chuck Norris je napisao/la: Ni tu se ne vidi dobro da bi se moglo tvrditi ili da je ili da nije.Moj dojam je da je prvo loptu igrao
Loptu nije ni taknuo.
I mene zanima zbog čega je poništen gol Pepeu?

-
- Veteran
Meni ova snimka još više pokazuje da nije bilo penala.Zaustavi snimku na 2.37
ALi svejedno sve i da je ovo opravdan penal,suci su oštetili Barcu za čist penal u 1. poluvremenu na Villi
Što se tiče poništenog gola nemam pojma nisam to ni vidio zbog štekanja i sad to prvi put čujem
Da se sad puno ne bavimo suđenjem,sve u svemu ja zadovoljan,ne toliko igrom koliko rezultatom ali ostaje žal da je titula definitivno mogla biti rješena večeras
ALi svejedno sve i da je ovo opravdan penal,suci su oštetili Barcu za čist penal u 1. poluvremenu na Villi
Što se tiče poništenog gola nemam pojma nisam to ni vidio zbog štekanja i sad to prvi put čujem
Da se sad puno ne bavimo suđenjem,sve u svemu ja zadovoljan,ne toliko igrom koliko rezultatom ali ostaje žal da je titula definitivno mogla biti rješena večeras
- Schumy.d
- Legenda
Ja još uvijek stojim kod toga da penala na Villi nije bilo jer Villa nije imao loptu u posjedu i istovremeno su bili na lopti, Iker se bacio, a Villa ispružio nogu koliko je mogao dsa dođe do lopte i pao preko ruke njegove.Chuck Norris je napisao/la:Meni ova snimka još više pokazuje da nije bilo penala.Zaustavi snimku na 2.37
A po meni je i Pepeu poništen čisti gol (iako ne znam točno zbog čega, ali ne mogu naći snimku).
Ali dobro, tako možemo do sutra, smatram da je neriješeno realan rezultat. Neću više puno o sucima jer imam još poneku primjedbu, ali nebitno.
Ja sam zadovoljan jer je Real pokazao da je spreman i pobijediti Barcu. Večeras su imali bolje prilike od Barcelone i odigrali izjednačenu utakmicu.
-
- Veteran
E stvarno si subjektivan,još nekako mogu shvatiti da penal za Real opravdavaš ali reći da ono nije penal.....Pa čistiji je ono penal nego ovaj drugi što je dosuđen
A evo čitam malo komentare po drugim portalima i većina tvrdi da nije bilo penala na Marcelu
Ti imaš primjedbu na suca?Nadam se da misliš samo na ove greške na štetu Barce(da ne zaboravim i onaj tobožnji iniestin faul na vrhu 16m)
A evo čitam malo komentare po drugim portalima i većina tvrdi da nije bilo penala na Marcelu
Ti imaš primjedbu na suca?Nadam se da misliš samo na ove greške na štetu Barce(da ne zaboravim i onaj tobožnji iniestin faul na vrhu 16m)
- Schumy.d
- Legenda
Neću komentirati ništa... Mišljenje je ko šupak... svatko ga ima. 
To šta ti misliš da nije bilo penala na Marcelu, to je tvoja stvar i neću se miješati u to.
Uopće mi se neda...

To šta ti misliš da nije bilo penala na Marcelu, to je tvoja stvar i neću se miješati u to.
Uopće mi se neda...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Danas biti ili ne biti. HSV je izvkao protiv Hannovera bod, sada je sansa Bayernu da ih prodje na ljestvici.Doduse, ako ih zele proci, moraju pobjedit drugu momcad,a to su Apotekari.
Bit ce gusto, Bayern nema nikakve obrane, Gustavo, koji je zadnji vezni, najvjerovatnije ce preuzeti ulogu centralnog branica, Ribery-BS31- upitni.
Show zajamcen.
PS. Sto se tice Bundeslige, navodno ce se desiti dva transfera, jedan van Bundeslige, a jedan unutar.
Sahin-zadnji vezni, igrac BVB-a, navodno ide put Madrida.
Neuer-ide put Munchena.
Bit ce gusto, Bayern nema nikakve obrane, Gustavo, koji je zadnji vezni, najvjerovatnije ce preuzeti ulogu centralnog branica, Ribery-BS31- upitni.
Show zajamcen.
PS. Sto se tice Bundeslige, navodno ce se desiti dva transfera, jedan van Bundeslige, a jedan unutar.
Sahin-zadnji vezni, igrac BVB-a, navodno ide put Madrida.
Neuer-ide put Munchena.

- Schumy.d
- Legenda