Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- darky
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
ne nego je vetel koristio gumb za preticanje da se održi ispred kimija - to mu daje dodtno ubrzanje, ali i povečava potrošnju
čuli ste na radiu kad su mu to javili
znači da je maksimalno opteretio motor i povećao potrošnju goriva koliko god može, moguće da je kroz cilj prošao na parama i da nije imao više goriva za pobjednički krug
čuli ste na radiu kad su mu to javili
znači da je maksimalno opteretio motor i povećao potrošnju goriva koliko god može, moguće da je kroz cilj prošao na parama i da nije imao više goriva za pobjednički krug
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ovi su danas vise noseva zamjenili nego michael jackson...
McLaren u <3
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Šta se s njima zbilo danas?! Željno isčekujem izjave...jel ovo s nosom bila neka (neuspjela) taktička promjena ili rezultat nekih problema? Jako loši, sve u svemu.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Kod Webbera su navodno popustili vijci koji nos drže pričvršćen na bolid, dok su kod Vettela lamatala mala krilca na endplateu pa su zamijenili da ne kvari aerodinamiku
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Puno grešaka, ali brzine je bilo. Vettel je bio više u boksu nego na stazi, a došao 6.
Optimizam za nastavak sezone. Ali kazna - ne zato jer je preticao (nije), nego jer (po njima) nije dovoljno usporio??? WTF
Ma ...
Optimizam za nastavak sezone. Ali kazna - ne zato jer je preticao (nije), nego jer (po njima) nije dovoljno usporio??? WTF
Ma ...
Samo neka se trkaju.
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
ma kazna je valjda zato što je koristio drs,button iza njega nije,a imao je sličnu brzinu pa nije dobio kaznu...u svakom slučaju malo bezveze ali pravila su tu da se poštuju 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ako je postigao svoj najbrži sektor (ili najbrži sektor utrke), u sektoru u kojem je žuta zastava to se kažnjava. Glupo, al tako je. Gledao sam gp2 i gp3 i tamo je dosta vozača na taj način pobralo kazne.dmarijon je napisao/la:Puno grešaka, ali brzine je bilo. Vettel je bio više u boksu nego na stazi, a došao 6.
Ma ...

- Cuky
- Moderator
pa on je pored suca koji maše zastavicom projurio sa DRS-om otvorenim. A žuta zastava znači, citiram:
A projuriti sa otvorenim DRS-om baš i nije usporavanje...The solid yellow flag, or caution flag, universally requires drivers to slow down due to a hazard on the track
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Totalna glupost, on i Button su na mjestu sudara bili podjednako brzi i Vettel dobije kaznu, a realno nije ni mogo da uspori kad se to odma ispred njega desiloK1M1 je napisao/la:Ako je postigao svoj najbrži sektor (ili najbrži sektor utrke), u sektoru u kojem je žuta zastava to se kažnjava. Glupo, al tako je. Gledao sam gp2 i gp3 i tamo je dosta vozača na taj način pobralo kazne.dmarijon je napisao/la:Puno grešaka, ali brzine je bilo. Vettel je bio više u boksu nego na stazi, a došao 6.
Ma ...

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
Razumijem da su takva pravila. Takva kakva jesu...
Ne mislim da nije mogao usporiti, mogao je. A button mu na repu. Ne poznam nijednog pravog vozača koji bi to napravio
Ne mislim da nije mogao usporiti, mogao je. A button mu na repu. Ne poznam nijednog pravog vozača koji bi to napravio

Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
red bull potiho nastavlja dominaciju. možda je dominacija prejaka riječ, ali uvjerljivo su na vrhu, a puno se ne ističu.
Samo neka se trkaju.
- Dero
- Profesionalni vozač
Sarkazam ili ti to ozbiljno?dmarijon je napisao/la:red bull potiho nastavlja dominaciju. možda je dominacija prejaka riječ, ali uvjerljivo su na vrhu, a puno se ne ističu.
- Vuksa_KC
- Veteran
Po meni ozbiljno, u pravu je.
-
- Legenda
Ozbiljan sam, da. Vettel je imao pehova kao malo tko. Prvi je u poretku. O 5, 6 timova priča se sigurno više o red bullu, a kad pogledamo bodove:
1. Red Bull-Renault 109
2. McLaren-Mercedes 98
3. Lotus-Renault 84
Brzinom se ne ističu, tu ne dominiraju, ali kad se sve zbroji - dođemo do ovoga.
1. Red Bull-Renault 109
2. McLaren-Mercedes 98
3. Lotus-Renault 84
Brzinom se ne ističu, tu ne dominiraju, ali kad se sve zbroji - dođemo do ovoga.
Samo neka se trkaju.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Realno, najviše pehova su imali Hamilton i McLarendmarijon je napisao/la:Ozbiljan sam, da. Vettel je imao pehova kao malo tko. Prvi je u poretku. O 5, 6 timova priča se sigurno više o red bullu, a kad pogledamo bodove:
1. Red Bull-Renault 109
2. McLaren-Mercedes 98
3. Lotus-Renault 84
Brzinom se ne ističu, tu ne dominiraju, ali kad se sve zbroji - dođem do ovoga.

-
- Legenda
"najviše pehova su imali Hamilton i McLaren " - baš zato sam napisao: "...pehova kao malo tko" 

Samo neka se trkaju.
- Caldor
- Profesionalni vozač
Nastavlja dominaciju? Mora da se šališ, prošle godine su u Španjolskoj ostvarili 4. pobjedu. To je dominacija. Ovo je ništa
- Barry
- Test vozač
budimo realni da ferrari nema massu bio bi u vrhu tako da, dominacija je prejaka rijec. red bull definitvno nema dominaciju
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
lol Webber je ostao krug iza kao i Massa , kakva dominacija ?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Red Bull's Adrian Newey will race in the Lamborghini Blancpain Super Trofeo at @SilverstoneUK on June 2nd-3rd

Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
Je, dominacije je prejaka riječ. Slažem se. Krivo sam se izrazio. No opet, s druge strane, nemojmo se hvatati za... Vode u oba poretka, je li tako? Što to onda znači? Webber ostao krug iza Masse, he he. To mi je lijepo uvijek iznova čuti
. To više govori o njemu nego bolidu.
Dakle, to je meni kao onaj stari vic: svjetsko prvenstvo (u nogometu) je natjecanje gdje se sve države natječu, a pobjeđuje njemačka.

Dakle, to je meni kao onaj stari vic: svjetsko prvenstvo (u nogometu) je natjecanje gdje se sve države natječu, a pobjeđuje njemačka.
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Dok ne dođu englezi i zabiju gol koji to nije.dmarijon je napisao/la:Je, dominacije je prejaka riječ. Slažem se. Krivo sam se izrazio. No opet, s druge strane, nemojmo se hvatati za... Vode u oba poretka, je li tako? Što to onda znači? Webber ostao krug iza Masse, he he. To mi je lijepo uvijek iznova čuti. To više govori o njemu nego bolidu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Webber je danas dokazao da RBR i nije toliko loš ovdje, kao što su neki želili prikazati...

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Sam Webber je izjavio da RBR nema šanse za PP u Monacu a sad evo...gringo73 je napisao/la:Webber je danas dokazao da RBR i nije toliko loš ovdje, kao što su neki želili prikazati...