Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Lewis Hamilton
"I have just been overtaken by Williams"
I onda kad su mu rekli da pazi na stražnju desnu...
"I can't drive any slower"
Mislim da to samo pokazuje kako je W04 loš bolid za utrkivanje
I onda kad su mu rekli da pazi na stražnju desnu...
"I can't drive any slower"
Mislim da to samo pokazuje kako je W04 loš bolid za utrkivanje
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
vrijeme je za penziju, rosberg ga dere. sramoti se samo
- Cuky
- Moderator
Rosberg je već naučio na ovog tenka u utrkama, vozi ga od 2010. Hamilton nije, on je navikao na dobre bolide

- vidc
- Veteran
vrhunski vozač se prilagodi...
- Cuky
- Moderator
Schumacher se stvarno lijepo prilagodio, sve 3 godine slabiji od klinca 

- vidc
- Veteran
klinca koji sad dere i hamiltona. znači schumacher=hamilton... a rosberg najbolji vozač u f1
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
vidc je napisao/la:klinca koji sad dere i hamiltona. znači schumacher=hamilton... a rosberg najbolji vozač u f1
Sam sebe pokopaš...omalovažavaš jednog vozača...netko ti odgovori jako dobro...a onda daš jednu ovaku izjavu

1982 UCV 1919
- vidc
- Veteran
ovo samo govori koliko su u krivu bili svi koji su srali po schumacheru zadnje tri godine... sad kad se hamilton osramoti onda je do bolida?
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
Neserem ja o Schumacheru....po meni je on jedan od najboljih vozača svih vremena...i navijao sam za njega...ali pročitaj malo postove što si pisao pa vidi kako zvuče tvoji postovi...netreba ti to...A što se tiče Hamiltona...Očigledno je Mercedes očajan u utrkama i definitivno tu nemožemo dati nikakav sud o njemu i Nici jer ovo nema smisla...Morat če jako puno raditi da budu konkurentni u utrci...Ovako se mogu samo radovati kvalama i pokušavati ostati u krugu osvajača bodova uz malo sreče u utrci...vidc je napisao/la:ovo samo govori koliko su u krivu bili svi koji su srali po schumacheru zadnje tri godine... sad kad se hamilton osramoti onda je do bolida?
1982 UCV 1919
- vidc
- Veteran
nisam ni mislio na tebe nego na 90% foruma.
dok je schumacher vozio nitko to nije gledao tako nego se sralo od utrke do utrke
dok je schumacher vozio nitko to nije gledao tako nego se sralo od utrke do utrke
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Hamo skupio u prve cetiri trke vise bodova nego "svemogucni Schumacher"u cijeloj sezoni..vidc je napisao/la:klinca koji sad dere i hamiltona. znači schumacher=hamilton... a rosberg najbolji vozač u f1
Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma to ga i frustrira. A Hamiltona ovako nemoćnog nisam vidio od 2009. i VN Turske. Žalosna je današnja formula u kojoj tim govori vozaču da uspori , a ovaj veli "ne mogu sporije".
Kod Šumija je pak problem bio kaj nije mogao ni startati na nekim utrkama.
Lewis Hamilton baffled by Mercedes' race slump
Kod Šumija je pak problem bio kaj nije mogao ni startati na nekim utrkama.

Lewis Hamilton baffled by Mercedes' race slump
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- vidc
- Veteran
ako je rosberg mogao završit 6. onda je hamilton minimalno trebao biti 7.
sve ostalo su obične izlike!
sve ostalo su obične izlike!
- elder
- Svjetski prvak
Ma nek ide sve kvragu i takva formula 1, tu vise nema veze ko kako vozi. Cuvaj gume cuvaj gume glupost
Darkness rises when silence dies
- vidc
- Veteran
najbolji i najbrži se uvijek snađu i isplivaju na vrh.
što se tiče hamiltona, ja mislim da mu je monaco zadnja šansa za pobjedu. nakon toga bojim se da neće trebat puno utrka prije nego će oba vozača njegovog bivšeg tima završavat utrke ispred njega...

što se tiče hamiltona, ja mislim da mu je monaco zadnja šansa za pobjedu. nakon toga bojim se da neće trebat puno utrka prije nego će oba vozača njegovog bivšeg tima završavat utrke ispred njega...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
vidc je napisao/la:klinca koji sad dere i hamiltona. znači schumacher=hamilton... a rosberg najbolji vozač u f1
o čemu ti?vidc je napisao/la:vrijeme je za penziju, rosberg ga dere. sramoti se samo

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
rosberg ga stvarno dere

nešto si počeo previše trolat u zadnje vrijeme, ne treba ti to, zbilja.

- vidc
- Veteran
u maleziji je rosberg trebao završiti ispred+dvije utrke rosberg nije ni završio. od pet utrka, i rosberg i hamilton su završili tri, na dvije je rosberg bio bolji vozač.najlakše je bacit brojke kad nam tako odgovara...K1M1 je napisao/la:vidc je napisao/la:klinca koji sad dere i hamiltona. znači schumacher=hamilton... a rosberg najbolji vozač u f1o čemu ti?vidc je napisao/la:vrijeme je za penziju, rosberg ga dere. sramoti se samo![]()
ovo je prva utrka u kojoj je rosberg završio ispred hamiltona, 4:1 za hamiltona, u kvalama 3:2 opet za hamiltona, u bodovima hamilton 50, rosberg 22...
rosberg ga stvarno dere![]()
ovo je kriminalna utrka hamiltona, ništa bolja od nekih utrka koje je schumacher vozio u mercedesu,ne vidim zašto bi mu trebalo tražiti opravdanja i izlike. bio je doslovno katastrofičan i to ne zato što ne zna voziti brzo i utrkivati se kvalitetno, nego zato što zna.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ovaj bolid je bolji od onog kaj je Merc imao u zadnje 3 godine. Ponajviše u brzini u 1 krugu.
Bolid koji je schumi imao u prosjeku kvalificirao se na 7.8 mjesto, dok je ovaj vjerovatno najbrži na gridu u 1 krugu no s druge strane je smeće kaj se tiče brzine u utrkama..
Neko veli "najbolji vozači se ipak prilagode". Da to bi vrijedilo u vremenima prije ovog sranja od guma.
F1 se svela na čuvanje guma, a ne na utrkivanje. I to me sve više i više tjera na gledanje F1 onako usput nakon nedjeljnjeg ručka, tek tolko da telka gori. To je lakrdija a ne utrkivanje.
Iskreno rađe bi gledao VN španjolske sa 1 pretjecanjem u čitavoj utrci nego ovo. Barem sam gledao vozače kako tjeraju bolid do maksimuma i traže i najmanju šansu da probaju napasti ili natjerati protivnika na grešku nego ovo. Nema više draži..
Kad mi vozač u bodovima pita "dal da se borim il da ga pustim da ne uništim gume" onda čemu sve ovo? Koji je smisao?
3 godine gledao sam patnju Schumachera, najbolji (za mene) vozač u povijesti ne utrkuje se nego pazi gume i propušta bolide da prođu jer je zbog guma onemogućen da se utrkuje. Sad Hamilton jedan od najboljih vozača današnjice sa 2. mjesta nakon par krugova počne vozit kao da je izašao iz bolida F1 i uskočio u Ladu.. utrku prije to se dogodi sa Rosbergom.
I to zbog čega? - guma!!
Sve mi se čini da će F1 ostati bez jednog gledatelja.. bar dok se ova lakrdija ne završi
Bolid koji je schumi imao u prosjeku kvalificirao se na 7.8 mjesto, dok je ovaj vjerovatno najbrži na gridu u 1 krugu no s druge strane je smeće kaj se tiče brzine u utrkama..
Neko veli "najbolji vozači se ipak prilagode". Da to bi vrijedilo u vremenima prije ovog sranja od guma.
F1 se svela na čuvanje guma, a ne na utrkivanje. I to me sve više i više tjera na gledanje F1 onako usput nakon nedjeljnjeg ručka, tek tolko da telka gori. To je lakrdija a ne utrkivanje.
Iskreno rađe bi gledao VN španjolske sa 1 pretjecanjem u čitavoj utrci nego ovo. Barem sam gledao vozače kako tjeraju bolid do maksimuma i traže i najmanju šansu da probaju napasti ili natjerati protivnika na grešku nego ovo. Nema više draži..
Kad mi vozač u bodovima pita "dal da se borim il da ga pustim da ne uništim gume" onda čemu sve ovo? Koji je smisao?
3 godine gledao sam patnju Schumachera, najbolji (za mene) vozač u povijesti ne utrkuje se nego pazi gume i propušta bolide da prođu jer je zbog guma onemogućen da se utrkuje. Sad Hamilton jedan od najboljih vozača današnjice sa 2. mjesta nakon par krugova počne vozit kao da je izašao iz bolida F1 i uskočio u Ladu.. utrku prije to se dogodi sa Rosbergom.
I to zbog čega? - guma!!
Sve mi se čini da će F1 ostati bez jednog gledatelja.. bar dok se ova lakrdija ne završi
Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ja sam danas samo prebacio na wsbk. Pravo utrkivanje bez usranih p zero guma i drs-a. Čista uživancija, 4 vozača do zadnjeg zavoja se bore za pobjedu. Ovo danas sa gumama je bila lakrdija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
kaj je falilo u ovim vremenima?
ne znam za vas ostale ali meni jedno ovakvo pretjecanje (na stranu kaj je tu schumi bil

najgore od svega je to kaj se ovo danas više ne može vidjeti.. da je Mika tada imal DRS to bi bilo zaobilaženje u prvom naletu..
U današnjoj situaciji vozač koji najviše pati je baš hamilton. iako nije vozač kojeg simpatiziram on je pravi racer, lik kojem je jedini cilj utrkivati se na maksimumu, zbog takvih vozača je valjda i izmišljena F1, da se najbolji vozači UTRKUJU protiv najboljih.
Šteta kaj i njima i nama to uskraćuju.
Michael is faster than you!!
- Cuky
- Moderator
tim vremenima je falilo to što su bolidi postajali sve brži i brži. FIA je tome doskočila nekim promjenama u aerodinamici (pogodi razlog - sigurnost), ali pametni inžinjeri nisu htjeli izgubiti brzinu pa smo dobili bolide koji su toliko fino podešeni da čim dođu u turbulentni zrak iza nekog gube performanse i više toga tko je ispred ne mogu pratiti. Kako su godine išle pretjecanja je (upravo zbog toga) bilo sve manje, uz to dolazili su neki novi naraštaji fanova kojima je to bilo dosadno, a i sponzori su počeli odlaziti. Sada se po portalima piše kako je napeto, puno pretjecanja...evo bio sam nedavno naletio na brojke gdje se sa 200-njak pretjecanja 2009. samo zabranom dolijevanja goriva broj pretjecanja u 2010. podigao na gotovo 550. Uvođenjem DRS-a i P-Zero gumica 2011. ta brojka je već preko 1000!!!! I to je ono što nažalost prodaje ovaj sport sponzorima i TV kućama...kvantiteta, a ne kvaliteta.

-
- Navijam za: Nico Rosberg
Po suvom Hamilton ima 30% sansi da Rosberga dobije u kavalama a posto vecinom kise nema u kavlama ce sigurno Rosberg bivati bolji, sto se i pokazalo na dvije zadnje trke. Sto se tice voznje Rosberg je imao problema na jednoj trci koju je odustao i gdje je bio iza hamiltona kako je i zavrsio kvale. Jednu trku znamo svi kako je sprecen da ga prestigne i uzme podijum a za ovu zadnu trku je bespotrebno bilo sta govoriti. Proslu trku Rosberg je imao losu strategiju jer je u sred trke presao sa 3 na 4 stanja pa je zavrsio kao 9. Nastavi li ovako da vozi brzo ce se i ti bodovi promjeniti.K1M1 je napisao/la:vidc je napisao/la:klinca koji sad dere i hamiltona. znači schumacher=hamilton... a rosberg najbolji vozač u f1o čemu ti?vidc je napisao/la:vrijeme je za penziju, rosberg ga dere. sramoti se samo![]()
ovo je prva utrka u kojoj je rosberg završio ispred hamiltona, 4:1 za hamiltona, u kvalama 3:2 opet za hamiltona, u bodovima hamilton 50, rosberg 22...
rosberg ga stvarno dere![]()
- elder
- Svjetski prvak
Od kud si spuknul ovu brojku da mi je znati. Ti favoriziras rosberga, ja pak hamiltona ali kad pogledas realno kad se hamilton prilagodi i sve mogu sa sigirnoscu reci da rosberg nebude mu niti blizu_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Po suvom Hamilton ima 30% sansi da Rosberga dobije u kavalama a posto vecinom kise nema u kavlama ce sigurno Rosberg bivati bolji, sto se i pokazalo na dvije zadnje trke. Sto se tice voznje Rosberg je imao problema na jednoj trci koju je odustao i gdje je bio iza hamiltona kako je i zavrsio kvale. Jednu trku znamo svi kako je sprecen da ga prestigne i uzme podijum a za ovu zadnu trku je bespotrebno bilo sta govoriti. Proslu trku Rosberg je imao losu strategiju jer je u sred trke presao sa 3 na 4 stanja pa je zavrsio kao 9. Nastavi li ovako da vozi brzo ce se i ti bodovi promjeniti.
Darkness rises when silence dies