Nisam ja reko da Rosby trenutno nije brži od Schumachera.schuey je napisao/la:ma nego u čemu je razlika,koda kažeš da nije bila razlika između masse i alonsa,brži je rosby bio i točka,nema više tolko strategije da se može izvlačit,a svi,ama baš svi prčkaju po bolidu,tako da ruku na srce,mali je brži,bar zasada,a kako izgleda tako će i ostati,nije to neka sramota,ali ne treba ga stalno branitiIgor18 je napisao/la:Istina. Danas kvale nisu bile dobre. Prevelika je razlika između njega i Rosberga. Mislim da to nije razlika u brzini (vozačkoj) između njih dvojce.
Mislim da je nešto prčkao po bolidu. Već nakon Q1 pomislio sam, uz najavu kiše da će se kockat sa postavkama bolida i da će ih više prilagodit za moguću kišu.
Vidjet ćemo sutra, al gotovo sam siguran da je na drugačijem setupu od Rosberga.
Mislio sam na razliko od 8 desetinki ili kolko je već, da Rosby nije brži, ili Schumi sporiji kako hoćete za 8 desetinki.
Naravno da nije sramota, zašto bi bila, da čovjek nakon 3 godine pauze bude sporiji od jednog od najtalentiranijih vozača na gridu.
Nije to nikakvo branjenje s moje strane, ponavljam da 8 desetinki ne vjerujem da je sporiji, nego mislim da možda ima bolid više prilagođen za kišne uvjete nego Rosberg. A ako se varam onda jebiga, onda je loše odradio kvalifikacije, ni prvi ni zadnji put.