Bravo 130R!!!130R je napisao/la:Bruce McLaren, Denny Hulme, Graham Hill, Jackie Stewart, Jochen Rindt, Emerson Fittipaldi, Jacky Ickx, Chris Amon. Ostale nisam siguran.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Bravo 130R!!!130R je napisao/la:Bruce McLaren, Denny Hulme, Graham Hill, Jackie Stewart, Jochen Rindt, Emerson Fittipaldi, Jacky Ickx, Chris Amon. Ostale nisam siguran.
Jackie Stewart je napisao/la:Jo Bonnier, Maserati, Pescara 1957.
Točno Icy!!Icy je napisao/la:Kad niko neće...
Stirling Moss i Tony Vandervell - vlasnik momčadi Vanvall
Je, je, tako jeFerrari-BiH je napisao/la:Andrea Chiesa, Fondmetal, 1992. Magny-Cours
Nazalost odgovor je nepotpun i banovat cemo iz ove temeJackie Stewart je napisao/la:Badoer, Forti, 1995.
Točan bolid i staza!130R je napisao/la:Jochen Rindt 1969. u Lotusu 49b. Staza je možda Spa?
Sad sam pogledao 1969. se nije vozio Spa, a ja sam mislio da je to bilo 1968.Jackie Stewart je napisao/la:Točan bolid i staza!130R je napisao/la:Jochen Rindt 1969. u Lotusu 49b. Staza je možda Spa?Vozač: Jackie Oliver, 1968.
Jackie Stewart je napisao/la:Villoresi i Ascari
Ajde dovoljno, priznat ću ti!!130R je napisao/la:Alfonso Antonio Vicente Eduardo Angel Blas Francisco de Borja Cabeza de Vaca y Leighton marquis of Portago.
Svi točniJackie Stewart je napisao/la:Hawthorne, Fangio, de Portago, Castelloti i Collins
I ti si samo jednog pogodioschuey je napisao/la:Acari,Farina,Fangio,Holland,Gonzales,Wallard
bar 2 moraju bit