Pa da, nisu mu sad protovnici Damon Hill i slicni.sunseeker je napisao/la:da.....dobil je pedalu iz ferrarija, dobit će je i iz mercedesa.....ali to je tako.....nema tu previše milosti za nikoga.Piquet stari je napisao/la:Aha.sunseeker je napisao/la:mladci su nanjušili krv...
Sad nakon 4 odvožene utrke ja sam siguran da je to to. "Regenmeister" ni u uvjetima u kojima je nekad gazio sve redom nije uspio ništa. Kraj velike priće, na žalost ne preblistav. Nema šanse da on više bude brži od Rosberga. Čak i da se dogodi čudo, tj. da u Mercedesu potpuno preslože auto po njegovoj mjeri (a nema razloga da rade radikalne rezove) pa da bude jednak ili čak i nešto brži od Rosberga, teško bi ga stigao jer je mali ne samo brz, već i konzistentan... Uredno skuplja bodove.
A kako u F1 nema sentimenta, teško da će deda dočekati kraj trogodišnjeg ugovora sa Mercedesom.
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Michael Schumacher
- mislav 1984
- Navijam za: Dobru utrku
Malo ga prerano otpisujete...Ove sezone će bit još blamaže, sigurno, ali nije on zaboravio vozit. Bit će skroz druga stvar slijedeće sezone, kad će vozit auto kojeg je sam razvijao i prilagodio svom stilu.
Iskreno, ove sezone bih se iznenadio da osvoji postolje, pa čak i u Spa ili Monacu, ali ponavljam, bolid mu ne odgovara i u njemu se ne snalazi.
Neka ga samo prelaze ove sezone, a on će sve to pamtit i vratit s kamatama...
Iskreno, ove sezone bih se iznenadio da osvoji postolje, pa čak i u Spa ili Monacu, ali ponavljam, bolid mu ne odgovara i u njemu se ne snalazi.
Neka ga samo prelaze ove sezone, a on će sve to pamtit i vratit s kamatama...
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
ako se u barceloni ne dogodi neko čudo sa setup-om gotov je momčadski dvoboj između malog i dede (bez navodnika) činjenica je da se on muči sa bolidom i da sigurno ne paše njegovom stilu vožnje, ali on mora biti sretan ako će uopće biti blizu malog u barceloni, to je nažalost njegov cilj za sad. Što se mene tiče, želim mu svu sreću ovog svita i s njime ću biti u dobrim i lošim trenucima do kraja!!
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Navodno ce u Barceloni dobiti bolid po njegovoj mjeri.Vleki je napisao/la:ako se u barceloni ne dogodi neko čudo sa setup-om gotov je momčadski dvoboj između malog i dede (bez navodnika) činjenica je da se on muči sa bolidom i da sigurno ne paše njegovom stilu vožnje, ali on mora biti sretan ako će uopće biti blizu malog u barceloni, to je nažalost njegov cilj za sad. Što se mene tiče, želim mu svu sreću ovog svita i s njime ću biti u dobrim i lošim trenucima do kraja!!

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
A vjerojatno će otpustiti sadašnjeg krojača i dovesti novog.Uostalom koje su mjere Šumija?90-60-90 sigurno nisu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ranjeni lav je uvijek najopasniji 
Nemojte prerano otpisivat Schumija. Je da ovo dosada nije bilo nešt blistavo. Ovaj vikend mu nikako nije išlo.
Po suhom nije imao trakcije na izlascima iz sporijih zavoja, po mokrom pogotovo.
Sad kad se vrate u Europu vidjet ćemo. Da Rosby je dominirao ove 4 utrke. I ne izgleda to nimalo ugodno.
Ako je istina da u Mercedesu spremaju "potpuno novi bolid" za očekivati je da promjene koje ce se desiti, da ce ici na ruku za Schumachera.
I sa tim promjenama za očekivati je bolje rezultate, sigurno će biti pokoje postolje a nakon jednog dobrog rezultata dignut će se opet velika buka oko njemca.
Ako je potpisao na 3 godine, odradit će ih. Jer za sljedeću sezonu sa Brownom slagat će bolid po svom ukusu. A znamo svi kako to izgleda kad ima složen bolid po svojim željama.

Nemojte prerano otpisivat Schumija. Je da ovo dosada nije bilo nešt blistavo. Ovaj vikend mu nikako nije išlo.
Po suhom nije imao trakcije na izlascima iz sporijih zavoja, po mokrom pogotovo.
Sad kad se vrate u Europu vidjet ćemo. Da Rosby je dominirao ove 4 utrke. I ne izgleda to nimalo ugodno.
Ako je istina da u Mercedesu spremaju "potpuno novi bolid" za očekivati je da promjene koje ce se desiti, da ce ici na ruku za Schumachera.
I sa tim promjenama za očekivati je bolje rezultate, sigurno će biti pokoje postolje a nakon jednog dobrog rezultata dignut će se opet velika buka oko njemca.
Ako je potpisao na 3 godine, odradit će ih. Jer za sljedeću sezonu sa Brownom slagat će bolid po svom ukusu. A znamo svi kako to izgleda kad ima složen bolid po svojim željama.
Michael is faster than you!!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Jel ono zadnji put Schumi izašao na full wet, nešto nisam dobro vidio?
Dok je još bilo suho i na softićima je nešto radio i grizo al ovo polje po mokrom je ispod prosjeka.
Ako se ne popravi nema skoro ni smisla da bude u F1, isto je kao da gledam Algersuria đabe što se on zove Schumaher.
Dok je još bilo suho i na softićima je nešto radio i grizo al ovo polje po mokrom je ispod prosjeka.
Ako se ne popravi nema skoro ni smisla da bude u F1, isto je kao da gledam Algersuria đabe što se on zove Schumaher.

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Da bio je na full wet, zato je i bio onaj pad u performansama pred sam kraj utrke, prije onog malo jaceg pljuskaĆale od Lewisa je napisao/la:Jel ono zadnji put Schumi izašao na full wet, nešto nisam dobro vidio?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
Igor18 je napisao/la:Ranjeni lav je uvijek najopasniji
Evo ovdje pise o tome, da dolazi potpuno novi Mercedes.
Na njemackom je link.
KLIK
-Puno toga ce mijenjati....

- ice_man
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
Tužno je bilo gledati ga danas u ulozi statiste. Očekivao sam da će ga kiša spasiti kad ono još gore na kraju ispalo. 

- Igor18
- Veteran
I meni se učinilo da je išao na full wet al nisam bio siguran.Ferrari-BiH je napisao/la:Da bio je na full wet, zato je i bio onaj pad u performansama pred sam kraj utrke, prije onog malo jaceg pljuskaĆale od Lewisa je napisao/la:Jel ono zadnji put Schumi izašao na full wet, nešto nisam dobro vidio?
One imaju kao neku zelenu traku oko gume jel tako?

Očito je išao na sve ili ništa, ionako bolid nije držao kak treba.
Ovaj članak na švabskom, jel može neko ukratko ispričat kaj piše?
- Scuderia
- Moderator
Ne da mi se prevoditi cijeli tekst, prevesti cu samo one djelove, gdje se spominju promjene...Igor18 je napisao/la:
Ovaj članak na švabskom, jel može neko ukratko ispričat kaj piše?
Krenimo redom:
Prednje krilo-potpuni redizajn
Nos- postati ce jos duzi, te ce morati proci crash-test
Prednji kotaci ce biti dalje od kutije, medjuosovinski razmak biti ce veci.
Straznja osovina-redizajn, mjesto gdje se nalazi mjenjac, takodjer ce biti promijenjen, kako bi se mogao staviti jos vec DDD.
U Mercedesu idu na sve ili nista. Ako bolid ne bude prema Gazdinim ocekivanjima, onda ce Gazda non stop voziti iza konkurenata. Velika kocka, hoce li se isplatiti,ostaje nam da vidimo za tri tjedna.

- Igor18
- Veteran
Hvala za prijevod.
Evo gazdine izjave nakon utrke
http://www.autosport.com/news/report.php/id/83021" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autosport.com/news/report.php/id/83021" onclick="window.open(this.href);return false;
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
da li je kubica bolji vozač od rosberga?
po mom skromnom mišljenju, je, al ajmo bar za ovu ideju reći da su podjednaki
u prve četiri utrke razlika između rosberga i MSC raste, dok razlika između Kubice i Petrova pada(ili makar ostaje ista)
pustimo sad ovo zadnje preticanje Petrova nad nemoćnim MSC, ali sjetimo se malezije... Čovjeku je ovo tek četvrta utrka, nije konzistentan(što je razumljivo), radi greške(i to je razumljivo), ali ipak pokazuje neki talent i volju. Da se unaprijed razumijemo, nikad nisam volio MSC, ali sam cijenio ono što je postigao i kako je postigao. Međutim, ako je ikad imao mogućnosti pokazati dio svog talenta, to je bila ova utrka. Startaš po suhom(aj recimo da je suho) spor si, pa kišica, spor si. Kišurina, spor si. Svi dođu do Sutila i prestignu ga, a on zapne(i prestigne ga kroz boksove). Možemo sad raspravljati godinama, al ova kina je definitivno najgora predstava jednog svjetskog prvaka uopće. Nije niti u jednom trenutku pokazao makar djelić talenta, samo nemoć i prkos. čak i blokiranja mu više nisu na nivo, nego više mahanje u prazno.
za barcelonu je najavljen potpuno novi bolid MB, duži međuosovinski razmak(što znači da manje više sve osim prednjeg i zadnjeg krila mora biti promijenjeno). nemam ni najmanje sumnje da su sve te preinake napravljene gotovo sigurno samo zato jer ih je MSC zatražio. Kad taj bolid stigne, MSC više neće imati izgovora. Morat će biti makar 1 desetinku brži od rosberga ili je gotov.
PS: baš me zanima ko je odlučio MSC odlazak po kišne gume. U prvom trenu sam posmislio da je Brawn izgubio "ono nešto", al sa rosbergom je ipak izvuko maksimum.
po mom skromnom mišljenju, je, al ajmo bar za ovu ideju reći da su podjednaki
u prve četiri utrke razlika između rosberga i MSC raste, dok razlika između Kubice i Petrova pada(ili makar ostaje ista)
pustimo sad ovo zadnje preticanje Petrova nad nemoćnim MSC, ali sjetimo se malezije... Čovjeku je ovo tek četvrta utrka, nije konzistentan(što je razumljivo), radi greške(i to je razumljivo), ali ipak pokazuje neki talent i volju. Da se unaprijed razumijemo, nikad nisam volio MSC, ali sam cijenio ono što je postigao i kako je postigao. Međutim, ako je ikad imao mogućnosti pokazati dio svog talenta, to je bila ova utrka. Startaš po suhom(aj recimo da je suho) spor si, pa kišica, spor si. Kišurina, spor si. Svi dođu do Sutila i prestignu ga, a on zapne(i prestigne ga kroz boksove). Možemo sad raspravljati godinama, al ova kina je definitivno najgora predstava jednog svjetskog prvaka uopće. Nije niti u jednom trenutku pokazao makar djelić talenta, samo nemoć i prkos. čak i blokiranja mu više nisu na nivo, nego više mahanje u prazno.
za barcelonu je najavljen potpuno novi bolid MB, duži međuosovinski razmak(što znači da manje više sve osim prednjeg i zadnjeg krila mora biti promijenjeno). nemam ni najmanje sumnje da su sve te preinake napravljene gotovo sigurno samo zato jer ih je MSC zatražio. Kad taj bolid stigne, MSC više neće imati izgovora. Morat će biti makar 1 desetinku brži od rosberga ili je gotov.
PS: baš me zanima ko je odlučio MSC odlazak po kišne gume. U prvom trenu sam posmislio da je Brawn izgubio "ono nešto", al sa rosbergom je ipak izvuko maksimum.
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
- Scuderia
- Moderator
Nista, trebamo pricekati Spanjolsku. Valjda Brawn zna, sta radi.Igor18 je napisao/la:Hvala za prijevod.

- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Ovo danas je bila katastrofalno losa utrka. Ako je toliki problem u bolidu i ako Rosberg bude i sa novim brzi onda nece biti dobro.
Jer ocito je da se novi bolid priprema po njegovim ukusima. Gledao sam kako je prolazio one spore zavoje i to je bila katastrofa...
Ali nadu necu gubiti i nadam se da ce sve doci na svoje uskoro, jer MS-a nikad ne treba otpisati.
Jer ocito je da se novi bolid priprema po njegovim ukusima. Gledao sam kako je prolazio one spore zavoje i to je bila katastrofa...
Ali nadu necu gubiti i nadam se da ce sve doci na svoje uskoro, jer MS-a nikad ne treba otpisati.

.
- goran007
- Profesionalni vozač
iako svaki post koji se objavi "protiv" Michaela stavlja njegaovog autora u situaciju da se mora obracunavat sa gomilom neobjektivnih navijaca,ipak cu napisat svoje misljenje...ono nije protiv Michaela i pokusat cu da ne sadrzi emocije...cesto sam pisao kak mi je drago kaj se Michael vratio(vraca) u F1 jer sam uvijek za to da najbolji vozaci voze u F1...danas smatram da on tamo vise ne pripada...podsjeca me na film Pulp Fiction kad uoci boks meca Boss Wallace govori Willisu(boksacu u podmakloj dobi)da nece stariti ko vino i postati bolji,vec ce se s vremenom pretvoriti u ocat...tak gledam trenutno i na Michaela i opce ne smatram da ce postat bolji(drasticno,kaj je u ovom slucaju potrebno),vec naprotiv...nitko mu ne moze oduzeti ono sto je postigao u karijeri...najusjesniji je vozac i od svog imena stvorio strahovito unosan brand...ali,u F1 se ne zivi od proslosti...ljudi koji su ulozili novac u njegov povratak sigurno nisu zadovoljni...mislim da ce si uskoro pocet stvarat anti-reklamu...da li mu pase il ine pase bolid...mozda i ne sasvim,ali ne vjerujem da mu tokom karijere kad je imao impresivne rezultate bas svi bolidi pasali...isto tako,u situaciji u kojoj Rosberg se bori za naslov(smatram da je to splet okolnosti i da nece zadrzat korak) da se bolid ide ozbiljno prilagodavat po Schumacherovim zamislima...necu sad dalje pisati sve svoje teorije,ali uglavnom smatram da Michael nece stratati u slijedecu sezonu...prije ocekujem da kao jedan veliki sportas(unatoc nekim kontroverzama,smatram da on to je) da ce shvatiti(i to mislim da vec je)te se oprostiti od F1uz rijeci kako je probao al bioloski sat i pauza da su uzeli svoje...i nitko mu to ne bi imao pravo zamjeriti jer vec je velika stvar kaj se odlucio vratiti i pofajtati s mlađim vozacim...
ovo je naravno samo moje misljenje koje mozda ispadne skroz krivo...ako me Michael odlicnim voznjama demantira nece mi se biti prolem ispricati mu(naravno,ne osobno
)i reci-"kapa dolje,majstore" 
ovo je naravno samo moje misljenje koje mozda ispadne skroz krivo...ako me Michael odlicnim voznjama demantira nece mi se biti prolem ispricati mu(naravno,ne osobno

-
- Navijam za: Mercedes GP
MS je danas samo sjena MSa iz Ferrarievih dana. Prihvatite to. Nikakav novi bolid njemu nece pomoc. On je star i gotovo.
Danas su ga prešla desetorica. I točka. Gotovo, nema više priče. Over and out.
Danas su ga prešla desetorica. I točka. Gotovo, nema više priče. Over and out.
- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
Odlično rečeno. Slično sam i ja napisao prije nekog vremena, pa je krenula lavina MS fanova koji misle da je ovaj otkrio eliksir vječne mladosti...goran007 je napisao/la:iako svaki post koji se objavi "protiv" Michaela stavlja njegaovog autora u situaciju da se mora obracunavat sa gomilom neobjektivnih navijaca,ipak cu napisat svoje misljenje...ono nije protiv Michaela i pokusat cu da ne sadrzi emocije...cesto sam pisao kak mi je drago kaj se Michael vratio(vraca) u F1 jer sam uvijek za to da najbolji vozaci voze u F1...danas smatram da on tamo vise ne pripada...podsjeca me na film Pulp Fiction kad uoci boks meca Boss Wallace govori Willisu(boksacu u podmakloj dobi)da nece stariti ko vino i postati bolji,vec ce se s vremenom pretvoriti u ocat...tak gledam trenutno i na Michaela i opce ne smatram da ce postat bolji(drasticno,kaj je u ovom slucaju potrebno),vec naprotiv...nitko mu ne moze oduzeti ono sto je postigao u karijeri...najusjesniji je vozac i od svog imena stvorio strahovito unosan brand...ali,u F1 se ne zivi od proslosti...ljudi koji su ulozili novac u njegov povratak sigurno nisu zadovoljni...mislim da ce si uskoro pocet stvarat anti-reklamu...da li mu pase il ine pase bolid...mozda i ne sasvim,ali ne vjerujem da mu tokom karijere kad je imao impresivne rezultate bas svi bolidi pasali...isto tako,u situaciji u kojoj Rosberg se bori za naslov(smatram da je to splet okolnosti i da nece zadrzat korak) da se bolid ide ozbiljno prilagodavat po Schumacherovim zamislima...necu sad dalje pisati sve svoje teorije,ali uglavnom smatram da Michael nece stratati u slijedecu sezonu...prije ocekujem da kao jedan veliki sportas(unatoc nekim kontroverzama,smatram da on to je) da ce shvatiti(i to mislim da vec je)te se oprostiti od F1uz rijeci kako je probao al bioloski sat i pauza da su uzeli svoje...i nitko mu to ne bi imao pravo zamjeriti jer vec je velika stvar kaj se odlucio vratiti i pofajtati s mlađim vozacim...
ovo je naravno samo moje misljenje koje mozda ispadne skroz krivo...ako me Michael odlicnim voznjama demantira nece mi se biti prolem ispricati mu(naravno,ne osobno)i reci-"kapa dolje,majstore"
Posebno mi ide na živce ova spika o tome kako mu auto ne paše, kao nije rađen po njemu. A po Rosbergu kao jest? Isto je obojici, samo deda nema više mogućnost prilagodbe kao što je imao nekad. Uostalom, prva dva naslova je osvojio u nervoznom autu sklonom preupravljanju, koji nitko nije znao voziti brzo kao on.
I ne vidim logiku po kojoj bi radikalno preslagivanje Mercedesa za Španjolsku trebalo ići u smjeru kako MS hoće. Logično bi bilo da u situaciji kad je Rosberg brži i kad drži drugo mjesto u poretku, da se auto prilagodi njemu.
- gradski
- Početnik
mislim da su krenuli u izradu novog bolida odmah nakon testiranja, kad su još svi imali ideju(pa čak i ja među njima) da će MSC projuriti. jedina stvar je ta, što sam sad uvjeren da će novi bolid više pomoći rosbergu i mercedesu nego MSC
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
sto se ovoga tice, Rosberg nece biti ostecen... u svakoj financijski jacoj ekipi je situacija takva da svaki vozac ima svoj tim i da moze fakticki prilagodjavati daljnji razvoj auta svojim potrebama... mislim da se ovo po pitanju schumachera nece bitnije odraziti na rosberga, jer je ovo bukvalno zasebna prica, koja paralelno tece sa onom standardnom... no sigurno je da se sve ovo radi zbog toga sto se doticni gospodin zove M.Schumacher... no, na neki nacin je to i plod njegovih podviga u proslosti... Brawn sve to gura jer vjeruje u njega... no, definitivno je da sve to debelo kosta mercedes i da ako schumi ne pokaze s "novim" bolidom novu snagu, da ce mu polako ponestajati asova u rukavu.. no ne treba traziti od njega da on bude bolji od rosberga, dovoljno je barem da mu bude konkurentan, sto do sada ocito bio nijegoran007 je napisao/la:isto tako,u situaciji u kojoj Rosberg se bori za naslov(smatram da je to splet okolnosti i da nece zadrzat korak) da se bolid ide ozbiljno prilagodavat po Schumacherovim zamislima...
ovo jeste istina, samo razlika je u tome sto su Benettonovi problemi bili susta suprotnost od ovih koje ima Mercedes... i ti Benettonovi problemi su takoreci isli na ruku Schumacheru, jer mu nisu toliki predstavljali problem kao njegovim timskim kolegama. no ja ne mogu da vjerujem da schumi nije u stanju da prilagodi svoj stil voznje novim zahtjevima... Ako je to mogao jedan Alonso u vise navrata, te Kimi i jos neki, zasto to on nije u stanju... da li je zahrdjao ili je nesto drugo u pitanju, ptice znajuPiquet stari je napisao/la:
Uostalom, prva dva naslova je osvojio u nervoznom autu sklonom preupravljanju, koji nitko nije znao voziti brzo kao on.
Zadnja izmjena: Icy, dana/u 18 tra 2010, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: postovi u nizu
Razlog: postovi u nizu
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- gradski
- Početnik
kakva god bila ta sezona u kojoj je Kimi(i kako god on bezvoljan bio)postao prvak, netreba zaboraviti da je vozio bolid koji mu uopće nije odgovarao.no ja ne mogu da vjerujem da schumi nije u stanju da prilagodi svoj stil voznje novim zahtjevima... Ako je to mogao jedan Alonso u vise navrata, te Kimi i jos neki, zasto to on nije u stanju
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Jesi siguran? Mislim da full wet ima zelenu crtu po središnjem kanalu, nije li tako?Ferrari-BiH je napisao/la:Da bio je na full wet, zato je i bio onaj pad u performansama pred sam kraj utrke, prije onog malo jaceg pljuskaĆale od Lewisa je napisao/la:Jel ono zadnji put Schumi izašao na full wet, nešto nisam dobro vidio?
- Sato-san
- Navijam za: Kamui
mislav 1984 je napisao/la:Iskreno, ove sezone bih se iznenadio da osvoji postolje, pa čak i u Spa ili Monacu, ali ponavljam, bolid mu ne odgovara i u njemu se ne snalazi.
Pa šta nije on sedmerostruki svjedski prvak i neprikosnoveni kralj F1?
Pa šta koga vraga sad kuka ko curica, nek se on malo prilagodi bolidu, a ne da se sve podilazi njemu. Da je vozač izvlačio bi maksimalno iz bolida. Čim nije po njegovom izgleda skroz izgubljeno. To je činjenica.
Neznam šta se vraćao iz mirovine, samo se blamira i ruši si ugled.
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Petrov je upravo odgovorio na pitanje da li je schumachera prešel na drugačijim gumama, a on je na to odgovorio: svi smo imali iste gume intermedije - znači i schumacher. totalni debakl za schumachera, disbalans bolida, previše troši gume, ovakvu njegovu izvedbu nisam vidio nikad, pogotovo u ovakvim uvjetima. On sad više nema kredita, u barcelonimajstor iz maranella je napisao/la:Jesi siguran? Mislim da full wet ima zelenu crtu po središnjem kanalu, nije li tako?Ferrari-BiH je napisao/la:Da bio je na full wet, zato je i bio onaj pad u performansama pred sam kraj utrke, prije onog malo jaceg pljuskaĆale od Lewisa je napisao/la:Jel ono zadnji put Schumi izašao na full wet, nešto nisam dobro vidio?
jednostavno mora biti brži i bliže rosbergu jer će ga mediji i javnost razapeti
Drž se Schumy

Zadnja izmjena: Vleki, dana/u 18 tra 2010, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.