Domaći nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Domaći nogomet
Hehe budemo vidli dal je lose ili ne kad izađu na teren
Darkness rises when silence dies
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...bilo koji klub da je dinamo izvukao nije neprelazan tako i ovo...sve je ovo sličan rang i svi imaju podjednake šanse...najveći neprijatelj modrih je trener i " njegov kontrolirani nogomet" - najžalosnije od svega - ako prođu u LP, a šanse su im jako dobre, netko će i pomisliti da je on dobar trener...Schumy.d je napisao/la: Dinamo izvukao Malmo, prvu igra doma.
Nije loše...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Upravo to,puno buke a ništaToon je napisao/la:...nažalost domaći nogomet je tu gdje je - na marginama eurposkog nogometa...
...jako mi se svidio jedan osvrt iz engleskog tabloida koji je išao otprilike ovako i mislim da je najbolje dočarao jučerašnje izdanje Hajduka: "Buka, eksplozije i vatromet na stadionu "Poljud" je više ugrožavala igrače engelske momčadi nego sam Hajduk"...
I najlakše je krivicu im svaliti uvijek na suce,a ove godine su ranije počeli nego ikad.Ali već sam pisao neki dan o tome pa neću se ponavljati.Meni je žao što su ispali,nadao sam se da će bar 1 klub proći
Što se tiče Dinama po meni je izvukao najlakšeg moguće protivnika,to ne znači da će im biti lako ali favoriti sigurno jesu.Šansa je velika i šteta bi je bilo propustiti.Nadam se da ćemo ove godine gledati Barcu na maksimiru

...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Chuck Norris je napisao/la:Nadam se da ćemo ove godine gledati Barcu na maksimiru

Bolje Real.

Barca je već bila u HR.
-
- Veteran
Real mi nije zanimljiv,želim gledati prave igračeSchumy.d je napisao/la:Chuck Norris je napisao/la:Nadam se da ćemo ove godine gledati Barcu na maksimiru![]()
Bolje Real.
Barca je već bila u HR.

Želim viditi uživo na djelu 3 najbolja igrača na svijetu Messia,Xavia i Iniestu
- Schumy.d
- Legenda
Kako kome...Chuck Norris je napisao/la: Želim viditi uživo na djelu 3 najbolja igrača na svijetu Messia,Xavia i Iniestu

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Cuj,nije bio nista bolji?Pa jesi ti uopce gleda tu utakmicu?27 udaraca na gol i 70% lopte u nogama.Istina,da smo ocajno odigrali nakon toga u Zadru,a u dvomecu sa Stokeom nismo mogli puno,njih ni Chelsea nije moga dobit nekidan,pa jos najbolje da cemo mi.Ajde,vracamo se,nakon neuvjerljive predstave protiv Rijeke,napokon rutinska pobjeda protiv Istre,nesto sta obicno ne ide u istu recenicu u zadnje vrime sa Hajdukom.elder je napisao/la:Hajduk je startal pobjedom opet golom u 86 minuti, nisu bili ništa bolji od šibenika a svi znamo da je Stoke malo žešća momčad od svih nasih. Bilo bi ljepo da napokon imamo više predstavnika u Europi ali realno gledajući hajduk ima jako male šasne za prolaz. Iako nisam navijač hajduka želim im srecu da pođu dalje.

Savez bi morao malo zapet oko Stevea Lustice za reprezentaciju,stvarno mi se cini veliki potencijal,i igra pametno,rezonski,ne davi pretjerano balun u nogama,niti ga bespotrebno trosi.

@Chuck Norris,nadan se da ces ih vidit,ali prvo pricekajte da prodju utakmice sa Malmom,sa Dinamom smo svi naucili da se nikad ne zna,a nekako mi se cini da Jurcic i ekipa stvaraju potcjenjivacku klimu prema Malmu,bez obzira sta su ovi izbacili Glasgow Rangerse,tako da,koliko god da sam optimist s jedne strane,jaca je Dinamo ekipa,ali Kljuno bi tu moga nazalost ujebat nesto.A i,ako i udjete u LP i izvucete Barcu,vjerojatno ce vas dobit oba puta,pa cemo se mi bar moc puvat da nismo izgubili od njih.

Btw,kako komentirate one RETARDE,da ne upotrijebin neku goru rijec,od brace Zuzul koji su smijenili Katalinica "zato jer necak Ante nije moga igrat."

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
...jedini svijetli primjer posljednjih godina je Mrsic u Cibaliji...iako me igre Cibalie ove godine zabrinjavaju nadam se da ce to sjesti sve na svoje da cemo ove godine ponovno biti pri vrhu...Mrsicu treba dati kredita nedirati ga...
1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda
Pa daj uđi u gol više!!!!
Stvarno Dinamo nema sreće. Treba da već vode sa 2 razlike.
Igraju dobro, valjda im se neće ove šanse osvetiti.

Stvarno Dinamo nema sreće. Treba da već vode sa 2 razlike.
Igraju dobro, valjda im se neće ove šanse osvetiti.
- elder
- Svjetski prvak
Zbilja nemaju srece, za sad dobro igraju. Malmo ima 1 udarac u gol i dali su gol. Mislim da rukavina i ibanjez trebaju van a unutra beciraj i cufre
-
- Veteran
Deja vu
Svake godine isto,nisam nimalo optimist
Sammir svaka čast,fantastično 1.poluvrijeme
Krstanovića van hitno,Bećiraja u igri
- Schumy.d
- Legenda
Ma za razliku od prijašnjih godina, sada Dinamo igra vrlo dobro, ali ne zabijaju. To je problem.Chuck Norris je napisao/la:Deja vu
Već znam da će biti: 90 min, 1:1, neki tamo Janson prima odbijanaci i 1:2, Malmo odlazi sa pobjedom...

Ali ovaj Malmo je prosjek, ništa drugo, imaju 3 igrača na kojima se sve nosi.
-
- Veteran
Rukavina uz Sammira i Badelja najboljielder je napisao/la:Zbilja nemaju srece, za sad dobro igraju. Malmo ima 1 udarac u gol i dali su gol. Mislim da rukavina i ibanjez trebaju van a unutra beciraj i cufre
Vani trebaju Krstanović,Calello(kad god on igra dinamo ne pobjedi) i Ibanez.Na žalost niko od ove trojke nije trebao počet utakmicu
- Schumy.d
- Legenda
Ja bih rekao: Sammir, Rukavina, Vida i Leko su danas odigrali fenomenalno. Jedino Calello ne znam šta radi u prvih 11. Umjesto njega to treba igrati Leko, a desno staviti Tomečaka.Chuck Norris je napisao/la: Rukavina uz Sammira i Badelja najbolji
Ali, sve čestitke cijelom Dinamu jer ovo čekamo već godinama i izgleda da će napokon Dinamo u LP.

Kapa do poda!!
- elder
- Svjetski prvak
Svaka cast 4 gola zabiti nekome ko je pobjedil glasgow i sa milonom odigrali nereseno.
Samo kaj obrana treba vise paziti onaj gol je bil nepotreban, i malmo je imal 100% ucinak cak 1 udarac na gol i dali su 1 gol.

Samo kaj obrana treba vise paziti onaj gol je bil nepotreban, i malmo je imal 100% ucinak cak 1 udarac na gol i dali su 1 gol.
-
- Veteran
Schumy.d je napisao/la:Ja bih rekao: Sammir, Rukavina, Vida i Leko su danas odigrali fenomenalno. Jedino Calello ne znam šta radi u prvih 11. Umjesto njega to treba igrati Leko, a desno staviti Tomečaka.Chuck Norris je napisao/la: Rukavina uz Sammira i Badelja najbolji
Ali, sve čestitke cijelom Dinamu jer ovo čekamo već godinama i izgleda da će napokon Dinamo u LP.![]()
Kapa do poda!!
Odlična utakmica,tako blizu ali ne treba još slaviti
Složio bi se s tobom za Callela,Leku i Tomečaka.Ja zaista ne mogu shvatiti da nije Tomečaku dao bar 15min tada su bili zreli da ih totalno uništi
Slažem se sa svime ali Badelj je odigrao utakmicu za 9+(Armanini nadam se da si gledao

Ali igrač za 10 bio je Sammir,ovaku partiju nisam vidio u Dinamu od one Silvia Marića protiv Partizana.Čista 10

Svim skepticima pokazao koja je klasa
I btw imali Real-Barca na tv(osim max tv,na satelitu????)
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Slazem se, jos se igra tamo 90 min, a sa ovakvim trenerom, jos nista nije gotovo.Chuck Norris je napisao/la:
Odlična utakmica,tako blizu ali ne treba još slaviti
Složio bi se s tobom za Callela,Leku i Tomečaka.Ja zaista ne mogu shvatiti da nije Tomečaku dao bar 15min tada su bili zreli da ih totalno uništi
Slažem se sa svime ali Badelj je odigrao utakmicu za 9+(Armanini nadam se da si gledao,dečko je zreo za prvih 11 u repki)
Ali igrač za 10 bio je Sammir,ovaku partiju nisam vidio u Dinamu od one Silvia Marića protiv Partizana.Čista 10![]()
Svim skepticima pokazao koja je klasa
I btw imali Real-Barca na tv(osim max tv,na satelitu????)

- elder
- Svjetski prvak
Evo uzivajChuck Norris je napisao/la: I btw imali Real-Barca na tv(osim max tv,na satelitu????)
http://eplsite.me/stream1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Schumy.d
- Legenda
Imaš na SPORT1 ilitiga bivši DSF (Astra)Chuck Norris je napisao/la: I btw imali Real-Barca na tv(osim max tv,na satelitu????)
EDIT:
Zaboravio sam spomenuti odlično suđenje sinoć.

Stvarno bez greške, a valja napomenuti da je to isti sudac koji je trebao suditi susret LP između Reala i Barcelone, ali je neobjašnjivo skinut s te utakmice dan ranije.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
cestitke Dinamu....zbilja odlicna partija cijele ekipe a posebno Badelja...izgleda da Hrvatska napokon ima svog predstavnika u LP 

1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda
Šimunić u Dinamu??
Mislim da bi ovo bio odlično pojačanje za LP. Joe ima jako puno iskustva i sigurno bi pomogao obrani Dinama.
Uz to, spominje se Pokrivač koji je sigurno bolji od Calella.
Dinamo ako uđe u LP treba 2 dobra pojačanja (ako žele ući bar u Europsku ligu), ali NE SMIJU prodati Sammira i Badelja.
A vjerujem da bi obojica htjela ostati ako uđu u LP.
Mislim da bi ovo bio odlično pojačanje za LP. Joe ima jako puno iskustva i sigurno bi pomogao obrani Dinama.
Uz to, spominje se Pokrivač koji je sigurno bolji od Calella.
Dinamo ako uđe u LP treba 2 dobra pojačanja (ako žele ući bar u Europsku ligu), ali NE SMIJU prodati Sammira i Badelja.
A vjerujem da bi obojica htjela ostati ako uđu u LP.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Hajduk nikad bliži Ligi Prvaka!!!! Od Splita do Maksimira samo 387 kilometara
skoro procitao na jednom portalu
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Ili ova:Ferrari-BiH je napisao/la:Hajduk nikad bliži Ligi Prvaka!!!! Od Splita do Maksimira samo 387 kilometara
- Idu Sammir, Rukavina i Beqiraj, kontaš?
- Ne kontam...
- Pa ne konta ni Malmo.

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
...dinamo ako udje u Ligu prvaka imati ce visestruke koristi od toga osim financijskog aspekta privlacenja sponzora svega ostaloga...dizanja cijena igraca pri prodaji, uvelike ce ima olaksati dovodjenje novih kvalitetnih pojacanja...sto se vec sada dokazuje...dinamo postaje pozeljna udavaca 

1982 UCV 1919