Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Mansell
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: NOVOSTI - Srpanj 2011.
A koji su to motori ak mi mozes pojasnit?
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Mansell je napisao/la:A koji su to motori ak mi mozes pojasnit?
pa oni koji bi najvise dobili
Alonsista hasta la muerte..
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
A Rosberg ima drugaciji motor od Schumachera?? Ne vidim da su nesto dobili nego samo vidim da je Red Bull izgubio i to oko sekunde po krugu.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
i Rosberg je imao problema,zapalilo se mu "nesto"....
Alonsista hasta la muerte..
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Nakon ove trke sve se vraca na specifikacije kakve su bile u Valenciji.
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
vjerovatno je mislio na marku motoraMansell je napisao/la:A koji su to motori ak mi mozes pojasnit?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Samo ako to SVI timovi budu htjeli. To se nece desiti.elder je napisao/la:Nakon ove trke sve se vraca na specifikacije kakve su bile u Valenciji.
Kako god, za McLaren je sezona gotova.
- elder
- Svjetski prvak
Ma na BBC-u su rekli poslje qulif. da su odredili da se sve vraca kak je bilo u Valenciji, sad dal su vec dogovrili sve ili ne nebi znal. Ja samo prenosim kaj sam culSRV je napisao/la:Samo ako to SVI timovi budu htjeli. To se nece desiti.elder je napisao/la:Nakon ove trke sve se vraca na specifikacije kakve su bile u Valenciji.
Kako god, za McLaren je sezona gotova.
-
- Profesionalni vozač
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92980" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle kako sam rekao, samo ako se SVI sloze. To je samo da oni ispadnu dobri u neku ruku, jer znaju da se timovi nece sloziti po tom pitanju. Prvi je Ferrari, njima odgovara ovako, a ima ih jos. Pogle samo Williams.
Dakle kako sam rekao, samo ako se SVI sloze. To je samo da oni ispadnu dobri u neku ruku, jer znaju da se timovi nece sloziti po tom pitanju. Prvi je Ferrari, njima odgovara ovako, a ima ih jos. Pogle samo Williams.
- elder
- Svjetski prvak
Ak se svi sloze, to je kaj bi se moglo reci da je moguce kad na vrbi rodi grožđe. Tocno to kaj si rekel Ferrari, Williams, Sauber su prve tri momcadi koje budu rekel da ostane ovak. A na drugoj strani imas red bull, i sve momcadi sa reno motorima. Jedino neznam kam bi svrstal Mclaren, Force Indiu i MercedesSRV je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/92980
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
sutra prije trke je jos jedan sastanak
Još nesto
andrewbensonf1:
Ten of the 12 teams have agreed to revert to Valencia spec - free blowing but no change after qual. Williams and Sauber the exceptions at mo
Još nesto
andrewbensonf1:
Ten of the 12 teams have agreed to revert to Valencia spec - free blowing but no change after qual. Williams and Sauber the exceptions at mo

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Znači da ova zabrana baš i ne utječe na Ferrarijevu formu jer bi se sigurno i oni žalili. Očito da i oni puno gube bez EBDa.F1NAC je napisao/la:sutra prije trke je jos jedan sastanak
Još nesto
andrewbensonf1:
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
FIA nudi povratak pravila na staro, ali za to treba jednoglasni pristanak svih momčadi
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/fi ... ih-momcadi" onclick="window.open(this.href);return false;
Za povratak pravila na staro potreban je jednoglasni pristanak svih momčadi
Nakon eskalacije situacije kroz posljednja dva dana, Svjetska automobilistička federacija spremna je odustati od promjene tehničkog pravilnika i ukidanja blown difuzora.
Iz FIA-e su nakon kvalifikacija za VN Velike Britanije objavili da će sve promjene pravilnika biti poništene već od Njemačke, ako na to pristanu sve momčadi.
Međutim, utrka u Engleskoj ovog vikenda vozit će se po posljednjoj verziji tehničkog pravilnika, koja je objavljena u subotu ujutro i koja označava povratak na raniji prijedlog, tj. maksimalnu redukciju blown difuzora.
FIA-ino priopćenje
"Mjere koje su momčadima jutros komunicirane preko našeg tehničkog odjela ostaju vrijediti do kraja aktualnog GP vikenda," stoji u FIA-inom priopćenju.
"Tijekom subote održan je izvanredni sastanak TWG-a (tehničke radne grupe) na kojem su članovi raspravljali o mogućnosti povratka na postavke i strategije koje su vrijedile prije Silverstonea."
"Ako sve momčadi daju svoj pristanak, FIA je spremna vratiti pravila za jednu stepenicu i to će vrijediti do kraja sezone," stoji u zaključku.
Za sada se može tek nagađati kakvi su izgledi da sve momčadi prihvate FIA-in prijedlog.
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/fi ... ih-momcadi" onclick="window.open(this.href);return false;
Za povratak pravila na staro potreban je jednoglasni pristanak svih momčadi
Nakon eskalacije situacije kroz posljednja dva dana, Svjetska automobilistička federacija spremna je odustati od promjene tehničkog pravilnika i ukidanja blown difuzora.
Iz FIA-e su nakon kvalifikacija za VN Velike Britanije objavili da će sve promjene pravilnika biti poništene već od Njemačke, ako na to pristanu sve momčadi.
Međutim, utrka u Engleskoj ovog vikenda vozit će se po posljednjoj verziji tehničkog pravilnika, koja je objavljena u subotu ujutro i koja označava povratak na raniji prijedlog, tj. maksimalnu redukciju blown difuzora.
FIA-ino priopćenje
"Mjere koje su momčadima jutros komunicirane preko našeg tehničkog odjela ostaju vrijediti do kraja aktualnog GP vikenda," stoji u FIA-inom priopćenju.
"Tijekom subote održan je izvanredni sastanak TWG-a (tehničke radne grupe) na kojem su članovi raspravljali o mogućnosti povratka na postavke i strategije koje su vrijedile prije Silverstonea."
"Ako sve momčadi daju svoj pristanak, FIA je spremna vratiti pravila za jednu stepenicu i to će vrijediti do kraja sezone," stoji u zaključku.
Za sada se može tek nagađati kakvi su izgledi da sve momčadi prihvate FIA-in prijedlog.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mislim da nema ništa od povratka jer se Sauber i Williams neće s tim složit, a meni se čini da je i Force India profitirala s novim pravilima, a možda i nije tako jer je vrjeme na kvalifikacijama bilo tako kako je bilo.
Meni je sad ovo totalna glupost kad se trebalo mjenjat pravilo da se uspori RBR nisu se svi trebali složit što i nebi uspjeli jer se s tim nebi složio RBR, a sad kad se treba vratit na staro svi se trebaju s tim složit, a mislim da to neće uspjet jer ima onih koji su profitirali zbog toga.
Možda se čak i Williams složi da se vrati staro pravilo jer će od iduće sezone koristit Renaultove motore, a i Sauber jer koriste Ferrarijeve motore
Meni je sad ovo totalna glupost kad se trebalo mjenjat pravilo da se uspori RBR nisu se svi trebali složit što i nebi uspjeli jer se s tim nebi složio RBR, a sad kad se treba vratit na staro svi se trebaju s tim složit, a mislim da to neće uspjet jer ima onih koji su profitirali zbog toga.
Možda se čak i Williams složi da se vrati staro pravilo jer će od iduće sezone koristit Renaultove motore, a i Sauber jer koriste Ferrarijeve motore

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
pa sto nisu menjali pravila ako se sve ekipe sloze a ne obratno sad kako rade???
-
- Profesionalni vozač
Pa McLaren je izgubio 1.5-2s, nije niko vise. Naravno da ce biti prvi za povratak EBD-a, treba im vise nego bilo kome.elder je napisao/la:Ak se svi sloze, to je kaj bi se moglo reci da je moguce kad na vrbi rodi grožđe. Tocno to kaj si rekel Ferrari, Williams, Sauber su prve tri momcadi koje budu rekel da ostane ovak. A na drugoj strani imas red bull, i sve momcadi sa reno motorima. Jedino neznam kam bi svrstal Mclaren, Force Indiu i MercedesSRV je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/92980
- Kenny
- Legenda
Fali i RBR-u, ko im kriv što su sad u sredini poredka oni su se žalili na toSRV je napisao/la: Pa McLaren je izgubio 1.5-2s, nije niko vise. Naravno da ce biti prvi za povratak EBD-a, treba im vise nego bilo kome.

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Stvarno mi nije jasno kako to da Mclaren nije protestirao protiv ovih pravila ranije.Jedini se RB bunio.
Nije mi jasno da su su se tako preracunali ,misleci valjda da ce RB izgubiti puno vise.
Nije mi jasno da su su se tako preracunali ,misleci valjda da ce RB izgubiti puno vise.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/ma ... je-ferrari" onclick="window.open(this.href);return false;
evoga vidi se sada jasno tko je profitirao i tko ne zeli povratak na staro....
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
Pa dobro to je bilo za ocekivatiMcLewis je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/formula-1/ma ... je-ferrari

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a alonso je izjavio da je ovaj zaostatak plod njihovog rada hahahahahahhahahelder je napisao/la: Pa dobro to je bilo za ocekivati
McLaren u <3
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
hahahaah, al si me lijepo nasmijao hahahahaMcLewis je napisao/la:a alonso je izjavio da je ovaj zaostatak plod njihovog rada hahahahahahhahahelder je napisao/la: Pa dobro to je bilo za ocekivati

Michael is faster than you!!
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
i opet alonso uvučen u prljave igre.do sada sam mislio da je mclaren jedini protivnik aludirajući na svađi horner-witmarsh.ali eto prevario sam se.znači ferrari je taj koji cijelo vrijeme vodi svoju igru i gdje su sada kada su pale maske jedini oni koji su šutili (bar su se tako prikazivali) i radili svoj posao.
ok,neka je i to.samo toliko mi je dosadio red bull i njihova forma da sve ovo gore koje je učinio ferrari definitivno podržavam.
ok,neka je i to.samo toliko mi je dosadio red bull i njihova forma da sve ovo gore koje je učinio ferrari definitivno podržavam.

- Kenny
- Legenda
Nekom je odgovaralo i normalnmo da neće ić protiv sebe, da je Mclarenu odgovaralo novo pravilo nebi se ni oni žalili. Meni je jedino glupo da se sad svi moraju složit dok se kod ovih promjena niko nije morao složit s timMcLewis je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/formula-1/ma ... je-ferrari

- elder
- Svjetski prvak
@senamozart: Istina bilo je tenzija i prepirki oko tih promjena na relaciji Mclaren - Red Bull a na kraju onaj koji je bil najvise tiho je profitiral. Kaj ces to je formula 1 i uvjek bude tak neko profitira a neko ne.