večeras? ja sam vjerojatno tu pa ako je netko za gp3 neka javi..
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
dosta se penjeArmanini je napisao/la:lijep asfalt imate
dobra dionica, samo.. kakvo je to brdo gdje je vecinom ravno i nizbrdo? :0
ova save bimera je opak.. nije bilo puno prostora vise..
rekao sam da se moze provjerit i da ako nis da se mi dogovorimo da vozimo bez i da to postujemo..auto je vrlo lak za voznja i bez tc, nemozemo da ogranicimo jer nema nacin kako da proveravamo to i jednostavno nemogu da se zamaram, znaci sa tc bise sporije u svaki slucaj i ko oce nek izvoli ...
Da sve bez, jednostavno sam naučio da mi treba par krugova da se priviknem na setup i zavoje i onda polako krenem iz kruga u krug sve ranije i sve jače dodavat gas i brže izlazim iz zavoja nego sa TC-om...a da ne pričam o onom retardiranom TC zvuku koji me samo ometa u vožnji....Armanini je napisao/la:vozio si megane sve bez?
ja sam lagunu i bath sa, ostalo bez.. najkorisnije zapravo kod udarca u bulju, da sam imao u onoj utrci gdje su tebe pokupili i ti mene, ne bi se okrenuo..
da, to je ta beta, na nju još ide onaj fix koji sam objavio koju stranicu ranijeArmanini je napisao/la:btw, ima puni link za gp3?
http://www.virtualr.net/gp3-2011-for-rf ... 0-released" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je ona beta jelda?
to samo ja :=Vi ih prolazite dosta sporije od mene i to mi je totalno čudno
ma naravno.. samo s tobom se je tesko trkat, meni.. tesko u smislu da si vrlo agresivan i "bezkompromisan"sad mi je bitno da se zabavim pa vozim svakako
Armanini je napisao/la:lijep asfalt imate
dobra dionica, samo.. kakvo je to brdo gdje je vecinom ravno i nizbrdo? :0
Armanini je napisao/la:opaka slika!
znaci ipak je ravno, a nije do kamere
bilo je nekih errora kad smo se spajali na server sa prvom izdanom verzijom (1.0 a to je zapravo beta), al sa updateom sve u redu..
jesi skinuo i update?
moralo bi bit sve ok..
a zasto mora bit crven bijeli plavi?da bude jasnije crveni-bijeli-plavi.