Istina takav sam...doduše, ovisi i o trajanju utrke...ako je utrka dulja čekat ću te, ako smo tu po brzini čekat ću te krug-dva da vidim na kom si djelu staze najslabiji i onda odlučit napast...ili ću ti kao jučer, ako se ne varam baš tebi u Stowe prodati lažnjak...krenuo sam kao da ću napast, ranije kočio i povukao se, ti otišao preširoko i ja prošao.Armanini je napisao/la:samo s tobom se je tesko trkat, meni.. tesko u smislu da si vrlo agresivan i "bezkompromisan"kad napadas.. kad se odlucis preticat to je gotov potez, ovaj ili ce izgubit poziciju ili ce se nac tebi u bulji..
Doduše, kad vozimo ozbiljne utrke (čitaj: Liga) onda i ako odlučim proć ako još uvijek postoji šansa da se izvučem (ako vidim da će završit sudarom) pokušat ću se izvuć, smirit i napast ponovo...
Nije još konačan dizajn...a i to je samo bočno...sa gornje strane bi trebao biti prevladavajuće crven ili bijeli, nisam još konačno odlučio bez šahovnice (dakle ona samo na boku)Armanini je napisao/la:nije losh porsch.. iako nisam bas za trible, nije lose.. btw, ne zaboravi stavit croatia na spoiler.. po boku skoro ni ne treba pisat..