Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Malkom
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams F1 team
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- LeoZGB
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nikoga
Tako je za sve navijače Alonsa ili mrzitelje Schumachera to je slika na koju su svršavali bilo to sportski ili ne ali vam je bio gušt.Dani je napisao/la:Imaš pravo, nema bolje slike od Ferrarija u Suzuki 2006.LeoZGB je napisao/la:Možda nije sportski ali je hebeno dobro. Zar se ne slažeš?
p.s. ako si se nadao da ces me isprovocirat jako loš pokušaj
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Ne želim provocirat i znam da to nije u redu ali da budem iskren plakao sam od sreće kad sam vidio Schumachera kako parkira pokraj staze. Nije da mrzim Schumachera ali jako sam navijao za Alonsa.LeoZGB je napisao/la:Tako je za sve navijače Alonsa ili mrzitelje Schumachera to je slika na koju su svršavali bilo to sportski ili ne ali vam je bio gušt.Dani je napisao/la:Imaš pravo, nema bolje slike od Ferrarija u Suzuki 2006.LeoZGB je napisao/la:Možda nije sportski ali je hebeno dobro. Zar se ne slažeš?
- LeoZGB
- Rezervni vozač
I to je normalna navijačka reakcija koja se nikome ne može zamjerit.
Inače bi trebalo bit navijaj za svog a ne protiv drugog ali kako da se ne veselim kad hamilton ubaci u ler i u panici stišće cijeli volan da proradi?!?
Ili kad Alonsu ne zašarafe gumu pa se tak otpelja-ludo i nezaboravno!!!
Inače bi trebalo bit navijaj za svog a ne protiv drugog ali kako da se ne veselim kad hamilton ubaci u ler i u panici stišće cijeli volan da proradi?!?
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Tebi je isto bilo odlično razbijanje Alonsa na Fujiju. A meni je bilo odlično Hamiltonovo upadanje u pješćanu klopku u Kini. To je sasvim normalno navijanje.LeoZGB je napisao/la:I to je normalna navijačka reakcija koja se nikome ne može zamjerit.

- LeoZGB
- Rezervni vozač
E sto se Alonsa u japanu tiče moram priznat da se nisam tolko veselio jer nisam vjerovao da bi Kimi mogao uzet naslov a u tom slučaju bi mi bilo draže da ga uzme Alonso nego Hamilton tako da mi je Hamiltonovo parkiranje puno draže od Alonsovog yet-skia

-
- Legenda
Da li će Hamilton ove godine uzeti titulu, pa "budimo realni:)" to ipak 70-80% ovisi o samom bolidu, ne slažete li se? Meni je osobno ferarri draži, ali hamilton je, to mu moramo priznati, fenomen. A već ima dovoljno iskustva za tako veliki podvig kao što je naslov.
A schumacher i suzuka 2006. Bez obzira što nije osvoji titulu (a ne da ju je "ispušio") ta njegova vožnja bilo je nešto gotovo neponovljivo, još od vremena starih vozača-pravih igrača.
A schumacher i suzuka 2006. Bez obzira što nije osvoji titulu (a ne da ju je "ispušio") ta njegova vožnja bilo je nešto gotovo neponovljivo, još od vremena starih vozača-pravih igrača.
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
potpisujem,koliko sam samo puta skočil od sreće kad bi se hakkinen skuco,ili pak alonso kad je završil u zidu prvaka,to je čisto navijački i smatram da iako možda nije lijepo,je ok dok se nikom nikaj ne dogodi. da je recimo alonso imal sudar kakav je kubica imal,sigurno nebi skakal do plafona,dapače nebi mi bilo nio dragoWalter je napisao/la:To ti govorim, tuđi neuspijeh u F1 je uvijek bio dobrodošao.Dani je napisao/la:Imaš pravo, nema bolje slike od Ferrarija u Suzuki 2006.LeoZGB je napisao/la:Možda nije sportski ali je hebeno dobro. Zar se ne slažeš?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- cezar
- Navijam za: Kimi
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
Ma sasvim normalno..pa ja sam skoro plakala od sreće i niko mi ne može reći da zbog toga nemam sportskog duha!LeoZGB je napisao/la:I to je normalna navijačka reakcija koja se nikome ne može zamjerit.
Drugo je da mu se nesto dogoodi...onda kad se u kvalifikacijama skucao u zid protrnula sam iako ga ne volim. Kad sam ga vidjela na nosilima bilo mi je isto kao da je Fernando ili neki drugi vozač.
Ali vidjeti ga kako neozljeđen gubi mjesta i bijesnomučno udara po volanu- praznik za dušu

"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- Dani
- Legenda
Ma znam da te najviše pere Jerez 97. i Šumijevo oranje ferarijevim traktorom po pijesku Jereza.LeoZGB je napisao/la:Tako je za sve navijače Alonsa ili mrzitelje Schumachera to je slika na koju su svršavali bilo to sportski ili ne ali vam je bio gušt.Dani je napisao/la:Imaš pravo, nema bolje slike od Ferrarija u Suzuki 2006.LeoZGB je napisao/la:Možda nije sportski ali je hebeno dobro. Zar se ne slažeš?

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- LeoZGB
- Rezervni vozač
A za sve ostalo tu je mastercardMagic Alonso je napisao/la:Ma sasvim normalno..pa ja sam skoro plakala od sreće i niko mi ne može reći da zbog toga nemam sportskog duha!
Drugo je da mu se nesto dogoodi...onda kad se u kvalifikacijama skucao u zid protrnula sam iako ga ne volim. Kad sam ga vidjela na nosilima bilo mi je isto kao da je Fernando ili neki drugi vozač.
Ali vidjeti ga kako neozljeđen gubi mjesta i bijesnomučno udara po volanu- praznik za dušu!

spam je ali morao sam
Dani je napisao/la:Ma znam da te najviše pere Jerez 97. i Šumijevo oranje ferarijevim traktorom po pijesku Jereza.![]()

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
LeoZGB je napisao/la:A za sve ostalo tu je mastercardMagic Alonso je napisao/la:Ma sasvim normalno..pa ja sam skoro plakala od sreće i niko mi ne može reći da zbog toga nemam sportskog duha!
Ali vidjeti ga kako neozljeđen gubi mjesta i bijesnomučno udara po volanu- praznik za dušu!
![]()
spam je ali morao sam
Dani je napisao/la:Ma znam da te najviše pere Jerez 97. i Šumijevo oranje ferarijevim traktorom po pijesku Jereza.![]()
Mene baš ništa ne pere, imao je svojih grešaka ali je i dalje naj uspješniji vozač svih vremena, a po meni i daleko naj bolji. Tako da opet ništa od provokacije sorry, više sreće drugi put!

- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Srića kimi nije budala pa će wiliamsu počet odgovarat priko novina(ka šta bi većina vozača) nego će mučat i radit svoj posao, a to je osvajanje prvenstva.vulshok je napisao/la:Hamilton bolji od Raikkonena
Evo ide i prilog
http://www2.f1network.net/main/s85/st126295.htm
bukreka i jogurta
-
- Legenda
zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Srića kimi nije budala pa će wiliamsu počet odgovarat priko novina(ka šta bi većina vozača) nego će mučat i radit svoj posao, a to je osvajanje prvenstva.vulshok je napisao/la:Hamilton bolji od Raikkonena
Evo ide i prilog
http://www2.f1network.net/main/s85/st126295.htm
to si lijepo rekao...
-
- Početnik
- Kontakt:
-
- Test vozač
Andrinho_F1 je napisao/la:a kako bi onda vozio da je zainteresiran![]()
![]()
jednako
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
"Tata" obećao sinu skupocijeni automobil ako bude dobar u školi 

Hamilton promised exclusive car if he wins the title
McLaren super star Lewis Hamilton revealed to the British newspaper 'The Sun' that he has been promised an orange McLaren F1 LM car if he wins the championship title. The car would be worth $4 million as it is a very rare race machine, but Hamilton fell in love with it since the first time he saw it.
ilitiga
ako osvoji prvenstvo dobiva ovo:

što mu se jako sviđa otkad ga je prvi put vidio.

McLaren super star Lewis Hamilton revealed to the British newspaper 'The Sun' that he has been promised an orange McLaren F1 LM car if he wins the championship title. The car would be worth $4 million as it is a very rare race machine, but Hamilton fell in love with it since the first time he saw it.
ilitiga

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Dani
- Legenda
Netko je ljubomoranp@rtibrejker je napisao/la:"Tata" obećao sinu skupocijeni automobil ako bude dobar u školi
ilitiga

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Dani je napisao/la:Netko je ljubomoran![]()
![]()
![]()
![]()

Zezam se, NHF.
- Oviedon Ihmisohjus -
- Dani
- Legenda
-
- Početnik
- Kontakt: