pa ima ruma u torti, ne?LeoZGB je napisao/la:Mozda i torti ali prije kakvom alkoholu pošto se ipak slavi!Walter je napisao/la:Raduje se torti!edo je napisao/la:i kimi mi je nekako sav happy....
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
-
tomi_ferrari
- Navijam za: Nikoga
- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazitomi_ferrari je napisao/la:Kako misli impresionirat michaela?ivana.zagreb je napisao/la:evo čini se da massa radi malo na sebi
ili želi impresionirati michaela
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
nisam znao da je Schumacher bio u Bahreinu....ivana.zagreb je napisao/la:pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazitomi_ferrari je napisao/la:Kako misli impresionirat michaela?ivana.zagreb je napisao/la:evo čini se da massa radi malo na sebi
ili želi impresionirati michaela

-
ivana.zagreb
- Svjetski prvak

nemam pojma za bahrein ali znam da je michael izjavio prije bahreina da massa treba počet vozitiScuderia je napisao/la:nisam znao da je Schumacher bio u Bahreinu....ivana.zagreb je napisao/la:pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazitomi_ferrari je napisao/la: Kako misli impresionirat michaela?
Ma ja sam Fisico-fan...
-
tomi_ferrari
Nisam ni ja znao da je michael bio u bahreinu, a i ne čini mi se da se massa danas pretrgao da impresionira nekoga. Ovo je bila rutinska utrka za njegaScuderia je napisao/la:nisam znao da je Schumacher bio u Bahreinu....ivana.zagreb je napisao/la:pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazitomi_ferrari je napisao/la: Kako misli impresionirat michaela?
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
cini mi se da nije bio....ivana.zagreb je napisao/la:nemam pojma za bahrein ali znam da je michael izjavio prije bahreina da massa treba počet vozitiScuderia je napisao/la:nisam znao da je Schumacher bio u Bahreinu....ivana.zagreb je napisao/la: pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazi
Ali evo.Nakon sto je to izjavio Massa 2 utrke na postolju

-
F1-Champ
- Početnik

- Navijam za: Ferrari-MSC
massa je dobar....na nekim stazama vrhunski vozac ali da uzme titlulu, pogotovo pored kimia to mora bit na svim stazama, a on to definitivno jos nije uspio postici i sumnjam da ikada i hoce.....previse ga se kritizira ali da bi on postao prvak moro bi bit potpuno podupiran od ferraria a kimi zanemarn....recimo ko prosle sezone pri kraju u Mcm 

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

- Navijam za: McLaren
- LeoZGB
- Rezervni vozač

Ne znam dal se sjecas kad sam se kladio da ce mclaren biti ispred ferrarija pa si me pitao dal boli dat takvu okladu.Adriana Lima fan je napisao/la:Massa mi smrdi na pobjednika u Turskoj.........
E sad ja postavljam isto pitanje
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

- brz i zestok
- Početnik

- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak

- Kontakt:
- almeida
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
- brz i zestok
- Početnik

- Kontakt:
- p@rtibrejker
- Veteran

- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Danas sam bio malo u šopingu i naletim na male dječje tenisice i vidim jedne Ferrarijeve Pumice, naravno obožavam crvenu boju i odmah su mi zapele za oko. Uzmem te male, pretjerano skupe i praktički veličinom nepotrebne tenisice (dijete koje hoda tako malom nogom ih ne može iznositi tako brzo koliko će ih prerasti) i na njima piše - Felipe Massa. 
Skoro sam ih kupio.
Koliko je Massa dobar? Njegovo ime je na tenisicama, ma koliko mi pričali o tome. Toliko je dobar.
Skoro sam ih kupio.
Koliko je Massa dobar? Njegovo ime je na tenisicama, ma koliko mi pričali o tome. Toliko je dobar.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
je,marketinški dobar
a koliko su to skupe ak se smije znat? baš me zanima,ja velim prek 4-5 glavi
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- p@rtibrejker
- Veteran

- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Uf, s obzirom da je jako mali broj, i upitnost je originala, makar se dućan predstavlja kao takav - 369 milih nam zvjerčica. A toliko su male da sam ih ustvari mislio kupiti da ih okačim o retrovizorschuey je napisao/la:je,marketinški dobara koliko su to skupe ak se smije znat? baš me zanima,ja velim prek 4-5 glavi
- Oviedon Ihmisohjus -