Ja ne vidim razloga za prigovor Jurčiću. Rukavina je ostavljen jel je izuzetno brz i jer se Malmo krenuo otvarat što je ostavljalo puno prostora. Jurčić je pogodio tim potezom što se vidi po tome da je Ruki imao dva zicera nakon te izmjene. Po meni su dečki odigrali jako dobro, junački bih rekao, Kovačić unatoč brojnim greškicama fantastičan. Rukavina unatoč promašajima pretrčao skoro 12 km (kao napadač) i ako se gleda samo po igri i kreiranju iste, Ruki je danas uz Sammira, Vidu, Tonela i Kelavu bio najbolji igrač.
Miki užas. :rolleyes: Užas totalni. Vrsaljko je zaslužio metak u glavu zbog one gluposti. I zadnja tema, sudac. Čovjek je kao sudio finale EL. NA TEMELJU ČEGA? Nije sudio 7-8 ćistih prekršaja na Dinamovim igračima, propustio je TRIPUT dat Durmazu drugi žuti iako ga je đubre zaslužilo, ne svira čisti faul na golmanu što je za posljedicu imalo korner iz kojeg je došlo do gola, produži utakmicu ZA PET MINUTA, i na kraju krajeva, kakav god faul bio, Vrsaljko nije zaslužio crveni karton za ono. U mirnoj utakmici, utakmici LP na kraju krajeva, tako glupo i ishitreno postupit, užas.
Uglavnom, ja sam zadovoljan. I sa načinom igre, pristupom nešto manje. Da Vrsaljko nije dobio crveni Dinamo bi danas pobijedio, tako da nisam niti malo zabrinut i moj dojam o ovoj ekipi nije nimalo promjenjen. Pritisak je bio ogroman, ali su se dečki uspjeli obranit. To što je Vrsaljko prokleti idiot, to je drugi par rukava.