Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Dr. DJ je napisao/la:...dinamo ako udje u Ligu prvaka imati ce visestruke koristi od toga osim financijskog aspekta privlacenja sponzora svega ostaloga...dizanja cijena igraca pri prodaji, uvelike ce ima olaksati dovodjenje novih kvalitetnih pojacanja...sto se vec sada dokazuje...dinamo postaje pozeljna udavaca :p
I ako Bog da, možda i konstantno igranje u LP. :)
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

...moglo bi samo da je pameti i srece...nadam se da ce taj njihov proboj napokon malo trgnuti domace prvenstvo...da se napokon pocne ulagati kvalitetno raditi kod nas...da gledam Cibu jos koji puta u Europi :)
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dr. DJ je napisao/la:...moglo bi samo da je pameti i srece...nadam se da ce taj njihov proboj napokon malo trgnuti domace prvenstvo...da se napokon pocne ulagati kvalitetno raditi kod nas...da gledam Cibu jos koji puta u Europi :)
Ove godine smo poboljšali koeficijent, a ako Dinamo uđe u LP i nekim čudom osvoji 3. mjesto, to bi dodatno diglo našu ligu i tko zna, možda za 2 sezone prvak bude ulazio samo u zadnje pretkolo. :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ibro se vraca u Hajduk ?
KLIK
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kažu iz Osijeka prije večerašnje tekme: "Napokon imamo momčad koja bi mogla pobijediti Dinamo!"

I onda dođe Dinamo sa donedavnim juniorima u Osijek i u 30. minuti vodi 4:0 :thumbup:
E moji Osječani...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:Kažu iz Osijeka prije večerašnje tekme: "Napokon imamo momčad koja bi mogla pobijediti Dinamo!"

I onda dođe Dinamo sa donedavnim juniorima u Osijek i u 30. minuti vodi 4:0 :thumbup:
E moji Osječani...
I Tomečak pokaže koliko vrijedi i da mu je mjesto u prvih 11
...put u raj nije posut ružama...
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Ferrari-BiH je napisao/la:Hajduk nikad bliži Ligi Prvaka!!!! Od Splita do Maksimira samo 387 kilometara

skoro procitao na jednom portalu
Iako sam Hajdukovac,moran priznat da me nasmijalo,ali su komentari bili retardirani(mislin na facebook) :zid:

U svakom slucaju,cestitam Dinamu,pobjeda je mogla bit i uvjerljivija =D> 4:1,rezultat koji je gotovo nemoguca misija za Malmo,ali ne triba unaprijed slavit,nego rutinerski sacuvat prednost i uc u LP.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Spretni Pajkan je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Hajduk nikad bliži Ligi Prvaka!!!! Od Splita do Maksimira samo 387 kilometara

skoro procitao na jednom portalu
Iako sam Hajdukovac,moran priznat da me nasmijalo,ali su komentari bili retardirani(mislin na facebook) :zid:

U svakom slucaju,cestitam Dinamu,pobjeda je mogla bit i uvjerljivija =D> 4:1,rezultat koji je gotovo nemoguca misija za Malmo,ali ne triba unaprijed slavit,nego rutinerski sacuvat prednost i uc u LP.
I ja vise naginjem Hajduku ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: I ja vise naginjem Hajduku ;)
Onda ste i vi bliže LP... :biggrin:

Ako Dinamo uđe u LP, onda želim Real u skupini.
Mislim da ću dan prije prodaje ulaznica kampirati ispred Maksimira samo da se dočepam ulaznice. :D
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la: Ako Dinamo uđe u LP, onda želim Real u skupini.
Mislim da ću dan prije prodaje ulaznica kampirati ispred Maksimira samo da se dočepam ulaznice. :D
Ja ako Milan izvuku :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Kaj mislite budu i onda karte 1 i 10 kn :)
Darkness rises when silence dies
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

elder je napisao/la:Kaj mislite budu i onda karte 1 i 10 kn :)
Neće bit te cijene. Zapad će u svakom slučaju bit preko 100kn, istok će bit oko 100kn, dok će sjever i jug bit između 50 i 70kn. Tako su barem najavili. Stadion će bit prepun unatoč cijenama. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Neće bit te cijene. Zapad će u svakom slučaju bit preko 100kn, istok će bit oko 100kn, dok će sjever i jug bit između 50 i 70kn. Tako su barem najavili. Stadion će bit prepun unatoč cijenama. ;)
Da dođu najslabije momčadi iz svih jakosnih skupina i da ulaznice budu preko 100 kn, stadion će biti krcat jer je to liga prvaka, nešto šta ljudi čekaju već jako dugo.
Bit će teško do ulaznica doći za bilo koju tekmu.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

luka_kimi je napisao/la: Neće bit te cijene. Zapad će u svakom slučaju bit preko 100kn, istok će bit oko 100kn, dok će sjever i jug bit između 50 i 70kn. Tako su barem najavili. Stadion će bit prepun unatoč cijenama. ;)
Pa ako bude tako onda nije skupo. Samo da nebude kak je bilo hajduk-barcelona
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ako bude neka jaka momcad na maksimiru definitivno se isplati kampirat :D Mozda se i ljudi poubijaju zbog ulaznice :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Pa ovo je bedasto vec, imaju srece da nisu izgubili. Vrsaljka kazniti sa 5000Eura kazne, Rukavinu sa 20000eura kazne o i njegovo nonsalantno pucanje tri ciste prilike onak zajebati nevjerovatno. A Jurcicu ja da sam Zdravko Mamic ja bi ti danas dal odkaz. Izmjeniti Bečiraja koji se moze sam izboriti za loptu, a rukavinu ostaviti. Pa onda Sammira izvaditi iz igre koji jedini zna stati na loptu. I onda potek veceri zamjena napadaca za napadaca pri onakvoj makljazi. Jednom recu nepromisljenost.

Ali svaka pohvala Kelavi, Tonelu i Vidi. Da nisu oni bili na navio kakvom su bili Dinamo nebi bil u tu gde je sad.
Zadnja izmjena: elder, dana/u 23 kol 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
ivan mesar
Navijam za: ferrari

Post Postao/la ivan mesar »

uhh ovih 10 min da ti srce pukne ali ipak izdrzali i usli u ligu prvaka a kelavi kapa do poda je mozda bio kriv za prvi gol a ostali jako losi a rukavina los jako nisam mogao vjerovati sta je sve promasio a jurcic se izgubio u samom susretu i ceka nas puno jos uciti kako se igra u ligi prvaka
slika
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ja ne vidim razloga za prigovor Jurčiću. Rukavina je ostavljen jel je izuzetno brz i jer se Malmo krenuo otvarat što je ostavljalo puno prostora. Jurčić je pogodio tim potezom što se vidi po tome da je Ruki imao dva zicera nakon te izmjene. Po meni su dečki odigrali jako dobro, junački bih rekao, Kovačić unatoč brojnim greškicama fantastičan. Rukavina unatoč promašajima pretrčao skoro 12 km (kao napadač) i ako se gleda samo po igri i kreiranju iste, Ruki je danas uz Sammira, Vidu, Tonela i Kelavu bio najbolji igrač.

Miki užas. :rolleyes: Užas totalni. Vrsaljko je zaslužio metak u glavu zbog one gluposti. I zadnja tema, sudac. Čovjek je kao sudio finale EL. NA TEMELJU ČEGA? Nije sudio 7-8 ćistih prekršaja na Dinamovim igračima, propustio je TRIPUT dat Durmazu drugi žuti iako ga je đubre zaslužilo, ne svira čisti faul na golmanu što je za posljedicu imalo korner iz kojeg je došlo do gola, produži utakmicu ZA PET MINUTA, i na kraju krajeva, kakav god faul bio, Vrsaljko nije zaslužio crveni karton za ono. U mirnoj utakmici, utakmici LP na kraju krajeva, tako glupo i ishitreno postupit, užas.

Uglavnom, ja sam zadovoljan. I sa načinom igre, pristupom nešto manje. Da Vrsaljko nije dobio crveni Dinamo bi danas pobijedio, tako da nisam niti malo zabrinut i moj dojam o ovoj ekipi nije nimalo promjenjen. Pritisak je bio ogroman, ali su se dečki uspjeli obranit. To što je Vrsaljko prokleti idiot, to je drugi par rukava. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Koga boli briga za rezultat. Cilj je ostvaren NAPOKON! :festa:
Kelava, kapa do poda. A Sammir je opet igrao na motoru. :D
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

uf, ovo je bilo za infarkt doživit. Zadnjih 10 min nisam uopce mogao gledat, nego sam svaki čas od nervoze izlazio i ulazio u sobu gdje je tv. Što bi tek bilo da sam dinamov navijač, mislim da nebih izdržao :biggrin:
ajmo redom: vrsaljku ne isplaćivat plaću sljedeca 3 mjeseca, kakav idiotski potez. #-o , rukavina užas, 3 stopostotne prilike onako usrat, zbilja nevjerojatno. badelj katastrofa, ni inače mi nije jasno kako neki vide klasu u njemu, al danas posebno loš. s druge strane kovačić i šitum odlični (za mene klasu bolji igrači od badelja), sammir standardno odličan, kelava krivac za prvi gol, a kasnije odličan..
jurčić užas, umjesto da izvadi katastrofalnog badelja on vadi sammira koji jedini zna sačuvat loptu i najbolji je dinamov igrač, umjesto da izvadi rukavino on vadi bećiraja, a na kraju napokon vadi rukavinu al ubacuje totalno nelogično krstanovića. :? :?
Ma glavno da su prošli, čestitke dinamovcima. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ajmo Mamiću, iskeširaj pare i sada kupi jednog pravog napadača (moje želje su Petrić ili Raul, mislim da nisu toliko nedostižni) i idemo po 3. mjesto u skupini. :D
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Znao sam da ću tu utakmicu na kraju gledati na rubu inrkta ali ajde, neka, dobro je završilo. Ali Jurčić mi se zamjeril na kraju kod onog intervjuua, kako je kretenski odgovoril na prvo pitanje iako je novinar bil u pravu...
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Samo se iskreno nadam da Zdravko Mamic nebude u Dinamo nebude dopeljal Šimunica, nek ga pusti Hajduku jer u Dinamu neznam gdje bi igral i umjesto koga. Mislim da ima puno boljih igraca koje se mogu dovesti u Dinamo.

A sad sam procital izjavju Jurcica, majke mi taj covek nije normalan Maksimalno smo kontrolirali utakmicu, nadam se da je naucil lekciju da ne ponavlja iste greske u LP
Zadnja izmjena: elder, dana/u 24 kol 2011, 08:54, ukupno mijenjano 1 put.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

nakon prospavane noći - povjest se nije ponovlila i to je ono najbitnije...jurčić kurčić mi je samo potvrdio da je limitiran do bola ko trener i sa njim će se dinamo loše provesti u skupini (mislim da je partizanov slavan rekord ugrožen)...da je dinamo pravi klub, bez obzira na prolaz, i Vrsaljko i Rukavina bi dobili po džepu čisto za primjer drugima - jedan zbog nošalantnosti a drugi zbog gluposti...ovaj šamarčić sa sjevera će ih barem prizemljiti i otrijezniti i pokazati im gdje su zapravo...dinamo je ušao u LP i to je najbitnije - hrvatska ima predstavnika u najprestižnijem klupskom natjecanju nakon dugo godina...Kelavu naučit ispucavati lopte i bit će pravi golman...Tonel, Sammir zaslužuju prolaznu ocjenu (možda i Vida bez obzira na par kikseva) ostali se baš i nisu proslavili...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

E sad, koga bi vi htjeli u LP?? :D

Prva jakosna skupina:
Manchester United