Nigdje nisam rekao da su ga sabotirali(kao sto nas neki sad uvjeravaju o sabotazi u mercu) nego sam rekao da nisu imali iste uvjete i zbog toga su u Mclarenu izgubili naslovMcLewis je napisao/la:pa kad su se borili protiv njega, a alonso se svim silama borio protiv mclarena.... imao je u brazilu alonso nadzornika da gleda jel se favorizira koga i sta se ustanovilo???Chuck Norris je napisao/la:Prvi koji nije slusao naredbu momcadi je bio Hamilton pa je on taj koji je trebao biti kaznjen.A tebi je normalna ta izjava da su se borili protiv alonsa? Od sefa momcadi ne od trkaceg inzinjera!Pa normalno kako ti kazes britanac u britanskoj momcadiDani je napisao/la:Da u toj utrci. Za one koji znaju čitati sa razumijevanjem. U tom trenutku je Alonso bio drugi u prvenstvu, puno bliže od Kimija. Stoga je razumljiva ta izjava. Da se mene pita, Alonso nakon Mađarske ni ne bi više vozio za McLaren te sezone.
btw, u monzi alonsov pitsop je sjecam se bio sjajan, hamiltonov je bio 0,5 ili cak sekundu duzi... mogli su ga malo zadrzat i eto luje na prvu
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Lewis Hamilton
...put u raj nije posut ružama...
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Hamiltonu prije nego je motor planuo nisu kocnice radile. Moguc start iz pitlanea

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ajoj ti finac uvijek imas dobre vijesti.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
Eto potvrđeno. Mijenja sasiju i jos malo wolff sere i tako to. Evo citajte ja cu izdvojit ono najsmjesnijeDani je napisao/la:Ajoj ti finac uvijek imas dobre vijesti.

RIGHTLewis Hamilton will start the Hungarian GP from the pitlane after his Mercedes car suffered catastrophic damage when it was engulfed in flames at the start of qualifying.
In another blow to his faltering title prospects, Hamilton's Mercedes team have announced that, in addition to a change of gearbox and engine, Hamilton will use a new chassis for Sunday's race - triggering a pitlane start alongside McLaren's Kevin Magnussen.
Hamilton's W05 caught fire in the opening minutes of qualifying as the Englishman failed to make it through Q1 for the second time in a week due to a mechanical failure. Mercedes have identified a fuel leak as triggering the fire but are yet to determine the cause of the leak.
“We are still stripping the car to understand the cause of the fuel leak but the symptom was a loss of high pressure fuel to the direct injection system of the internal combustion engine,” confirmed technical chief Paddy Lowe. “This fuel leak then caused a major conflagration which is likely to have written off most of the car.”
Following Magnussen’s crash into the barriers during a brief rain shower in Q3, McLaren have confirmed that the young Dane will start the race from the pitlane after the accident necessitated a change of gearbox and chassis.
And with the rear of his Mercedes shredded by the flames that burst out of the W05, similar changes – and an identical starting berth – have also befallen Hamilton.
Article 28.2 of the Sporting Regulations states: 'Any driver who decides to use another car or whose car has a change of survival cell following the qualifying practice session must start the race from the pitlane - a switch to the team's spare means a pitlane start.'
Although Hamilton charged through the field at Hockenheim on Sunday to finish on the podium after starting out on the back-row, the prospects of a repeat performance are remote this weekend given the restrictive nature of the tight and twisty Hungaroring.
"This is a track that you cannot overtake on so I think I will struggle to get in the top ten tomorrow or at least the top five," Hamilton told Sky F1.
With Hamilton suffering the bulk of the bad luck at Mercedes this term, 'leading' Nico Rosberg 4-1 in the unreliability stakes, team boss Toto Wolff also issued a terse apology to both the driver and his increasingly-suspicious supporters on Saturday night.
"We understand and share the frustrations of Lewis Hamilton's fans and completely understand they are upset about him losing out to Nico Rosberg because of a reliability issue," he said. "We want two cars to fight it out on track right up to the last race and not have the championship influenced by these issues, so we take that very seriously and we need to get on top of it.”
Hamilton currently trails championship leader Rosberg by fourteen points but is braced to lose further ground on Sunday.
“We will be burning the midnight oil to give him the best possible car,” added Wolff – perhaps not the most appropriate choice of words given the nature of Hamilton’s fiery demise in qualifying.

- ivancina
- Početnik
- Navijam za: McLaren
sve me ovo jako podsjeća na onu poznatu svjetsku urotu protiv felipea masse u 2008. ono namjerno sabotiranje u mađarskoj i singapuru od strane njegove momčadi i onda još onakvo ruganje u brazilu gdje su se u ferrariju dogovorili sa svim momčadima i vozačima da felipe pomisli da je prvak, pa ipak nije. točno se zna da sadistički gad LDM vrišti od smijeha kad vidi kako se massini raduju, pa 15 sekundi nakon plaču. felipe je sve to saznao i odlučio se hamiltonu i ferraiju osvetit tako što je s hamiltonom vozio demolition derby 2011, a za ferrari više nije htio vozit brže od sekunde zaostatka za momčadskim kolegom
Urota svih urota
Urota svih urota
- F1NAC
- Moderator
Na cemu si ti?ivancina je napisao/la:sve me ovo jako podsjeća na onu poznatu svjetsku urotu protiv felipea masse u 2008. ono namjerno sabotiranje u mađarskoj i singapuru od strane njegove momčadi i onda još onakvo ruganje u brazilu gdje su se u ferrariju dogovorili sa svim momčadima i vozačima da felipe pomisli da je prvak, pa ipak nije. točno se zna da sadistički gad LDM vrišti od smijeha kad vidi kako se massini raduju, pa 15 sekundi nakon plaču. felipe je sve to saznao i odlučio se hamiltonu i ferraiju osvetit tako što je s hamiltonom vozio demolition derby 2011, a za ferrari više nije htio vozit brže od sekunde zaostatka za momčadskim kolegom
Urota svih urota

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Malo si samo nek procita kaj drugi ljudi govore, dosta ti je otici na facebook stranicu mercedesa
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
Sve mi se cini ako bude odlucivala zadnja utrka da ce Lewis popušit kobasicu tj njegov motor ili kocnice

- Dani
- Legenda
Ajmo Lujo je.at ima mamicu.Despite the Hungaroring being so tight, which makes overtaking difficult, Wolff reckoned a podium could still be on for Hamilton.
"I wouldn't exclude a podium, honestly," he said. "He had huge speed today and if you get it right strategy-wise, different to others, an off-set strategy, I wouldn't exclude it."
But Hamilton was less convinced.
"This is not a track you can really overtake on so coming from last to the podium is a lot less likely," he admitted.
"I'm quite far back, I don't anticipate getting that far up this time.
"I think I will struggle to get into the top 10 tomorrow, or at least the top five.
"I can't really believe it but that's the way it is. These things are sent to try us and how I come out of it is what is important. I'm always up for the fight.
"I'll probably leave here more than 20 points behind Nico but there are still more races to go."

-
- Legenda
Mene zanima to s velikom urotom.
Dakle, Mercedes plaća 100 000 000 eura da bi imali Lewisa, u sportu gdje sve ovisi - budimo realni - o novcima. Sve se gleda u prvom redu kroz novac. Da li će uopće netko biti unutra ili ne.
Svaki bod im je važan, svaki bod donosi novac. I oni u timu svjesno sabotiraju jednog vozača na račun drugog? Ili se vjeruje da određeni dio tima sabotira Lewisa, da uprava itd. ne znaju? Kako to
Dakle, Mercedes plaća 100 000 000 eura da bi imali Lewisa, u sportu gdje sve ovisi - budimo realni - o novcima. Sve se gleda u prvom redu kroz novac. Da li će uopće netko biti unutra ili ne.
Svaki bod im je važan, svaki bod donosi novac. I oni u timu svjesno sabotiraju jednog vozača na račun drugog? Ili se vjeruje da određeni dio tima sabotira Lewisa, da uprava itd. ne znaju? Kako to
Samo neka se trkaju.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Pa doduše svaki bod malo i uzme love jer im je onda onda "prijavnica" za sljedeču sezone malo skuplja (plača se po principu osnove od xy € + zy € za svaki osvojeni bod)

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
men je zao lewisa, al niti ne pomisljam da ga se sabotira.... krepa bolid, jedan merc manje se prodaje sigurno...
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
- Caldor
- Profesionalni vozač
Svaka čast.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- McLewis
- Veteran
Da je pustio nicu kad se to trazilo nico bi bio ispred, zato palac gore za potez!!!
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
Đubretaski su trazili od njega da ga pusti, neznam opce gde im je pamet bila. Utrkuju se za prvenstvo, drago mi je da nije pustil. Coulthard je rekel da nemoze vjerovati da to traze od njegaMcLewis je napisao/la:Da je pustio nicu kad se to trazilo nico bi bio ispred, zato palac gore za potez!!!
Darkness rises when silence dies
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Izlet na početku me presjekao, pa još kad je rekao da ima vibracije mislio sam evo opet kvarova, vjerojatno će odvozit još par krugova i nešto će prdnut pa će ga pozvat u boks.
Odlična vožnja, agresivno do samog kraja. Ostanak + dva kurga na stazi što je tražio sam mu nije ništa dobro donijelo jer je zapeo u promet a Alonso je imao čistu stazu i to ga je koštalo da je izgubio priključak do kraja s Alonsom. Pa još 2 sec u boksu jer je onaj majmun drkao s onim znakom po usisu za kočnice, kojeg je vraga uopće radio kad s onim nemože ništa???
Odlična vožnja, agresivno do samog kraja. Ostanak + dva kurga na stazi što je tražio sam mu nije ništa dobro donijelo jer je zapeo u promet a Alonso je imao čistu stazu i to ga je koštalo da je izgubio priključak do kraja s Alonsom. Pa još 2 sec u boksu jer je onaj majmun drkao s onim znakom po usisu za kočnice, kojeg je vraga uopće radio kad s onim nemože ništa???

- Dani
- Legenda
Jedna od boljih vožnji. Izvrtio se zbog hladnih kočnica i zbog toga nije u redu da oni koji startaju iz boksa nemaju krug za zagrijavanje.

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
zar nije prije postojao taj krug?Dani je napisao/la:Jedna od boljih vožnji. Izvrtio se zbog hladnih kočnica i zbog toga nije u redu da oni koji startaju iz boksa nemaju krug za zagrijavanje.
- Dani
- Legenda
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Pa još 2 sec u boksu jer je onaj majmun drkao s onim znakom po usisu za kočnice, kojeg je vraga uopće radio kad s onim nemože ništa???
skidali su traku "sa kocnica", isto ko i rosbergu.. cak su njemu i koju desetinku brze..
- McLewis
- Veteran
Nije, drito iz garaze na kraj pit lanea je isao...wolfman je napisao/la:zar nije prije postojao taj krug?Dani je napisao/la:Jedna od boljih vožnji. Izvrtio se zbog hladnih kočnica i zbog toga nije u redu da oni koji startaju iz boksa nemaju krug za zagrijavanje.
McLaren u <3
- ivancina
- Početnik
na čevapima. to je moj ironični odgovor na nagađanjima da se rosberga favorizira, a hamiltona sabotiraF1NAC je napisao/la:Na cemu si ti?ivancina je napisao/la:sve me ovo jako podsjeća na onu poznatu svjetsku urotu protiv felipea masse u 2008. ono namjerno sabotiranje u mađarskoj i singapuru od strane njegove momčadi i onda još onakvo ruganje u brazilu gdje su se u ferrariju dogovorili sa svim momčadima i vozačima da felipe pomisli da je prvak, pa ipak nije. točno se zna da sadistički gad LDM vrišti od smijeha kad vidi kako se massini raduju, pa 15 sekundi nakon plaču. felipe je sve to saznao i odlučio se hamiltonu i ferraiju osvetit tako što je s hamiltonom vozio demolition derby 2011, a za ferrari više nije htio vozit brže od sekunde zaostatka za momčadskim kolegom
Urota svih urota
- Dani
- Legenda