Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Chuck Norris »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EUIGxGY_ ... r_embedded[/youtube]

Nije mi jasno zašto onda u istom krugu nisu odustali nego su nastavili voziti još jedan krug?
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Chuck Norris je napisao/la:
Apparently Alonso was given wrong tyres in one of his runs!
@Kenny spamaš kao ismir
"Navodno". Sutra će možda biti drugačije posložene karte sa punim spreminicima.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Chuck Norris je napisao/la:Nije mi jasno zašto onda u istom krugu nisu odustali nego su nastavili voziti još jedan krug?
Fernando ti je sam odgovorio u videu: Nešto je pokvareno što nisu imali vremena popraviti, ali su izašli van da vide hoće li i sa tako oštećenim autim uspjet makar 1-2 vozača proći
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Cuky je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Nije mi jasno zašto onda u istom krugu nisu odustali nego su nastavili voziti još jedan krug?
Fernando ti je sam odgovorio u videu: Nešto je pokvareno što nisu imali vremena popraviti, ali su izašli van da vide hoće li i sa tako oštećenim autim uspjet makar 1-2 vozača proći
Mislio sam na onaj 1.krug kad je Massa bio iza njega zašto odmah u istom krugu nije otišao u boks kad je vrijeme svakako bilo loše,mislim na kraju vjerovatno bi bilo svejedno ,ali tu su izgubili oko 2.minute za eventualnu popravku
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

postavio je vrijeme, pa ako se tko odluči ne voziti u Q3 da sačuva gume on je ispred njega

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

pa u prvom krugu S1 Alonso bio brzi od mase 3 desetinke,izgleda da je zatim puklo ili...
Alonsista hasta la muerte..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Alonso-champ je napisao/la:pa u prvom krugu S1 Alonso bio brzi od mase 3 desetinke,izgleda da je zatim puklo ili...
Mislim da nije bio brži ni u 1.sektoru,bar je meni ostalo u sjećanju da je odmah kasnio.
Ima negdje taj podatak o vremenima?
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Alonso-champ je napisao/la:pa u prvom krugu S1 Alonso bio brzi od mase 3 desetinke,izgleda da je zatim puklo ili...
Mislim da nije bio brži ni u 1.sektoru,bar je meni ostalo u sjećanju da je odmah kasnio.
Kasnio je odmah oko 3 desetinke. Gledao sam na live timingu i cudio se
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Koliko se sjećam bio je zaostatak od 0,7 s što me začudilo.

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

my bad,kaze kolega @Caldor da je kasnio 3 desetinke,naopako vidjeo...
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Imam ja podatak u glavi..
Q3 - 1. krug - S1
Alonso 28.1xx
Massa 27.4xx
Točno je da je bio zaostatak 0.7s za Massom..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Morao sam otići odmah nakon kvala i zatim se vratio. Dakle, moguće je da nije bila taktika da ga povlači nego se tako poklopilo iz razloga što je Alonso odmah na prvom izlasku imao problema? U prvom sektoru je bilo 0,7 u korist mase, da, toga se sjećam.
Moraju mu popravljati bolid, ali će smjeti svejedno startati 10.?? Ako je tako, to je odlična vijest. Da je zadnji, bio bi bad.
I na kraju, dobro je da mu se to već dogodilo danas. Da ga za utrku poprave. Sutra je duga utrka, pun gas, vrućina, tko zna kako će se bolidi (svi) ponašati.
P.S. pace race je odličan i bit će jako. Sasvim moguće da Alonso završi ispred Masse. Ali možda i ispred Vettela. To bi bilo moćno.
Samo neka se trkaju.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Scuderia Ferrari ‏@InsideFerrari

Pole lost for a 1 Euro, that's the cost of the part that spoilt Fernando's qualifying. It happens, but it's hugely disappointing.
Evo koliko košta komad metala koji otpao sa stražnjeg krila i uništio kvale xD
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Dero je napisao/la:
Scuderia Ferrari ‏@InsideFerrari

Pole lost for a 1 Euro, that's the cost of the part that spoilt Fernando's qualifying. It happens, but it's hugely disappointing.
Evo koliko košta komad metala koji otpao sa stražnjeg krila i uništio kvale xD
:sranja: Ali 2puta u 6 dana je previse za mene :(
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

"An element from the suspension broke, something that didn't happen in the last 15 years"
eto ti sreće i sve ...

za Singapur :
Ferrari & Santander: a special wing for Singapore

Monza, 8 September – At today’s signing ceremony for the extension of the agreement between Ferrari and Santander, which now runs at least until the end of the 2017 season, the respective presidents, Luca di Montezemolo and Emilio Botin revealed a new rear wing livery which Scuderia Ferrari will use at the forthcoming Singapore Grand Prix. Over the weekend of 21 to 23 September, the back of the wings will carry the motto “World’s Best Bank” in recognition of Santander being honoured with this title by the important financial magazine, Euromoney.

“The history of the partnership between Scuderia Ferrari and Santander actually dates back to here in Monza, three years ago and it is important to be back in the same place to celebrate the extension to our agreement, which will now run at least until 2017,” commented the President of Ferrari. “These two global companies have many points in common, starting with their colour, red, a desire for excellence, a passion for competition, team work and the will to win. Once again, Santander has been judged to be the best bank in the world and we wanted to celebrate this recognition in a special way, by producing a one-off livery for the rear wing in Singapore, hoping it will be a good omen for us, as we strive to reach our targets for this season.”

“This alliance is made up of the best team in the world and the best bank in the world,” commented the President of Santander Bank. “Both companies originate from small towns and have been able to transform themselves into two major organizations and leaders in their field at an international level. They are symbols of excellence and standard bearers for two great countries that are always major players in the world and in Europe and that will continue to be a benchmark, thanks to their spirit of enterprise, their desire to compete and their will to win.”
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la:
"An element from the suspension broke, something that didn't happen in the last 15 years"
eto ti sreće i sve ...
A šta bi ti da taj dio neode više nikad? :roll:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Kenny je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
eto ti sreće i sve ...
E Kenny opet spamas,znas li ti kolike su bile sanse da taj dio ode?0,1 %
Toliko o sreci..
gjoko-mkd
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferari

Post Postao/la gjoko-mkd »

1 euro kosta samo saraf,a mozda je krivica i ferarija.zasto da ne naprave srafofe od recimo titanijuma,i normalno skeniranje na rengenu pre svake utrke.

meni se pre 13 godina raspao motor(zastavin) zbog jednog sarafa,i znam da mi je zao sto nisam promenio najeftiniji dio motora,a stradali su mi najskupljiji delovi(klipovi,radilica i sve ostalo)

i taj dio da nije saraf,i da je bilo sta,moze se na rengenu uvideti neku anomaliju.jednostavno se rasglobi bolid i svaki dio na skener
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Alonso-champ je napisao/la:
E Kenny opet spamas,znas li ti kolike su bile sanse da taj dio ode?0,1 %
Toliko o sreci..
:smijeh: spama se čim se kaže da Ferrariju nešto može otić =D> u tom trenutku su bile šanse 100% da ode dio ko im kriv što to nisu mjenjali? sreća wtf?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
eto ti sreće i sve ...

pa mislio sam kad se vec nije toliko razbio je mogao i pocekat , toliko o tome koliko sreće ima
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

hmh, čemu spominjat sreću? nisu napravili dobar taj dio i to je to nema tu nikakve sreće, da su napravili dio da valja nebi se pokvarilo. Isto tako neko onda može reć da su zadnjih 15 godina imali sreće da im se taj dio nijednom nije pokvario
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Men' se cini da oni krpaju taj bolid otkako je razbijen u Belgiji.. Oni zakrpaju tamo di pusta, a on pusti na drugu stranu.. i sve tako.. Fala Grosjean
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Kenny je napisao/la:hmh, čemu spominjat sreću? nisu napravili dobar taj dio i to je to nema tu nikakve sreće, da su napravili dio da valja nebi se pokvarilo. Isto tako neko onda može reć da su zadnjih 15 godina imali sreće da im se taj dio nijednom nije pokvario
Pa kad je Vettelu vrisnuo alternator mnogi su pričali tada kako Alonsa prati sreća
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ako sam dobro skužio ove na njemačkom rtl-u Alonso koristi 295 šasiju Ferrariju koja je drugačija od Massine ( 295 ). Možda neki novi tehnički dodatak pa je fragilnija?

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Massa koristi šasiju #294, a Alonso #295. Šasije su iste, samo su različito numerirane da se tna koja je koja.

Primjer Caterhama: šasija CT01-001 se koristi za sastavljanje rezervnog bolida na GP vikendu i za aero testove na pravcu. CT01-002 je šasija koju koristi Kovalainen, a CT01-003 koristi Petrov. One su sve identične, samo ih momčadi označe brojem po redu kako ih završe, tako da znaju koja ide gdje

slika
Odgovori