Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
-
- Legenda
Re: Formula 1 team - Ferrari
Definitivno im ide. Ugovor sa Santanderom, 100 000 000 čiste zarade, danas u autoklubu gledam novi "F70" ...
Dobar znak da će i idućih godina vjerojatno biti konkurentni.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7x2ZSUI1 ... r_embedded[/youtube]
moze se primjetit da je u zadnje vrijeme vjerovatno Ferrari iskoristio filming day , mozda su testirali nesto al da se uocit da Alonso vozi sa novim natpisom na zadnjem krilu sad kad se to desilo nis ne pise .
moze se primjetit da je u zadnje vrijeme vjerovatno Ferrari iskoristio filming day , mozda su testirali nesto al da se uocit da Alonso vozi sa novim natpisom na zadnjem krilu sad kad se to desilo nis ne pise .

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Jel to 100 miliuna?dmarijon je napisao/la:Definitivno im ide. Ugovor sa Santanderom, 100 000 000 čiste zarade, danas u autoklubu gledam novi "F70" ...

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
Ne, 100 miliuna zarade za Ferrari aute. U protekloj godini. Nevezano za Santander i F1. Nisam se dobro izrazio.
Samo neka se trkaju.
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Za sve nas koji su odrasli na lego kockicama i navijaci su Ferrarija xD

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ja kao navijač McLarena i Hamiltona želim mu da nastupi u tome bolidu u nedjelju.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Cuky
- Moderator
Pa i sa njime bi možda osvojio bod-dva...u slučaju da ne pogubi kockice 
Nova pozicija za kamere (bile su u sredini ispod nosa, a sad su na stranama nosa)
SLIKA
Stražnje krilo u Singapuru

Naljepnica na stražnjem krilu kojom se obilježava 500. nastup parterstva Ferrari-Shell
SLIKA
Difuzor
SLIKA
EDIT: Slika F2012 iz zraka. Na njoj izgleda kao da su dodatno poradili na sužavanju stražnjeg dijela kako bi se još više oslobodio put zrako do difuzora

Nova pozicija za kamere (bile su u sredini ispod nosa, a sad su na stranama nosa)
SLIKA
Stražnje krilo u Singapuru

Naljepnica na stražnjem krilu kojom se obilježava 500. nastup parterstva Ferrari-Shell
SLIKA
Difuzor
SLIKA
EDIT: Slika F2012 iz zraka. Na njoj izgleda kao da su dodatno poradili na sužavanju stražnjeg dijela kako bi se još više oslobodio put zrako do difuzora

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
Slabi u Singapuru,kako kaze Gene,slabiji nego sto su mislili,opet sikirancija 

Alonsista hasta la muerte..
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Singapur je staza kojabi trebala lezati Ferrariju i sad ovo.Alonso je bio optimistican i najavljivao borbu za pol.
Mnogo novih dijelova koji izgleda "dind`t work as expected" .Vec sam prije pisao a sada sam siguran da korelacija zracni tunel-reality ne funkcionira.
Ponadali smo se poslije Monze ali je to ipak spesificna staza.Valja nam nazad u realnost(Madjarska),jer je ocito da nam i Red bull i Mclaren deru guzove.
Nazalost ponovo semoramo nadati kisi ili u kvalu ili utrci...ili oboje.
Damn...a bio sam veliki optimista.
Mnogo novih dijelova koji izgleda "dind`t work as expected" .Vec sam prije pisao a sada sam siguran da korelacija zracni tunel-reality ne funkcionira.
Ponadali smo se poslije Monze ali je to ipak spesificna staza.Valja nam nazad u realnost(Madjarska),jer je ocito da nam i Red bull i Mclaren deru guzove.
Nazalost ponovo semoramo nadati kisi ili u kvalu ili utrci...ili oboje.
Damn...a bio sam veliki optimista.
- Cuky
- Moderator
O čemu ti pričaš? Ferrari je loš?? A nisi možda primjetio da su oni danas na oba treninga TESTIRALI nove djelove (stražnje i prednje krilo, novi difuzor...), a ne jurili vrijeme. Pa Alonso je u jednom trenutku izašao na stazu sa cijelim stražnjim dijelom pokrivenim onom zelenom bojom...

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Izgleda da su optimističke najave iz Ferrari-ja pred Singapore bile "pucanj u prazno".
- Cuky
- Moderator
Ja bih sačekao nedjelju oko 16 sati prije nego to zaključimo 

- Armanini
- Svjetski prvak
pa potpuno ocekivano da ce bit sad opet 3. bolid.. sad krece borba rbra i mcma, odnosno vettla i lewisa.. bit ce zanimljiva zavrsnica!
btw, gore ova slika naljepnice.. http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/u ... 2012-8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kako odlicno pasu ove supersoftice na ferru.. kao stvorene za njih
btw, gore ova slika naljepnice.. http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/u ... 2012-8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kako odlicno pasu ove supersoftice na ferru.. kao stvorene za njih

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
A o cemu ti pricas??Cuky je napisao/la:O čemu ti pričaš? Ferrari je loš?? A nisi možda primjetio da su oni danas na oba treninga TESTIRALI nove djelove (stražnje i prednje krilo, novi difuzor...), a ne jurili vrijeme. Pa Alonso je u jednom trenutku izašao na stazu sa cijelim stražnjim dijelom pokrivenim onom zelenom bojom...
Fry kaze da novi dijelovi nisu radili kako treba ,Alonso isto..Gene.Mislis da su stavljali staro zadnje krilo,jer su prezadovljni novim??
Sad je najnovije da ce nocas poslije proucavanja podataka odluciti hoce li uopce imati novo krilo sutra ili ce imati staro (basic).
- Cuky
- Moderator
Ne. Staro krilo je voženo jer su USPOREĐIVALI ponašanje bolida kada je na njemu staro ili novo krilo. Kako mogu znati je li bolje ili ne ako ih ne usporede?? Možda neki dio nije radio, ali F2012 je svejedno brz bolid. I neznam zašto odjednom tolika panika zbog rezultata u petak?? Pa Alonso je na oba treninga bio u top 4!! Aloo, to je loše??Alonso Fernando je napisao/la:Mislis da su stavljali staro zadnje krilo,jer su prezadovljni novim??

Što bi onda trebali reć u Mercedesu ili Lotusu gdje su na brzim krugovima sa manje goriva zaostajali 2,1 i 1,8 sekundi za najbržim (Lotus) te 2,4 i 1,4 sekunde Mercedes??

- Barry
- Test vozač
cuky je inace vazda super optimistican ali sada ima pravo. oba treninga top 4 i ne izgleda tako lose. borba za pole je ionako samo san. top 4 eventualno 3 bi bilo vise nego dobro, a i sam alonso je rekao da neki update-i rade bolje nego drugi sto ne znaci da je sve "pucanj u prazno" http://www.planetf1.com/news/3213/80984 ... ut-Updates
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Cuky je napisao/la:
Što bi onda trebali reć u Mercedesu ili Lotusu gdje su na brzim krugovima sa manje goriva zaostajali 2,1 i 1,8 sekundi za najbržim (Lotus) te 2,4 i 1,4 sekunde Mercedes??
Ah, vidiš da se i dalje pili sa kantom od bolida u kojem Alonso radi čuda. To su samo priviđenja da je bio u top 4 na oba treninga. A onda će u utrci opet svojom čudesnom magijom s autom koji je tamo negdje za borbu za 15., 16. mjesto, osvojit postolje

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Veteran
Alonsista hasta la muerte..
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
U Jergovicevom stilu ,pateticno.Slash je napisao/la:Cuky je napisao/la:
Ah, vidiš da se i dalje pili sa kantom od bolida u kojem Alonso radi čuda. To su samo priviđenja da je bio u top 4 na oba treninga. A onda će u utrci opet svojom čudesnom magijom s autom koji je tamo negdje za borbu za 15., 16. mjesto, osvojit postolje...
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nemam apsolutno ništa protiv Fernanda, ali nažalost isto se ne može reć za njegove ''navijače''.Alonso Fernando je napisao/la:U Jergovicevom stilu ,pateticno.Slash je napisao/la:Cuky je napisao/la:
Ah, vidiš da se i dalje pili sa kantom od bolida u kojem Alonso radi čuda. To su samo priviđenja da je bio u top 4 na oba treninga. A onda će u utrci opet svojom čudesnom magijom s autom koji je tamo negdje za borbu za 15., 16. mjesto, osvojit postolje...

Hamilton je onda u traktoru od bolida osvojio prvenstvo, jer naime Kovalainen je u istom autu bio sedmi (7.) na kraju u poretku prvenstva, IZA ALONSA u Renaultu (koji je isto navodno bio kanta) i Kubice i Heidfelda u BMW-u.
Stvarno je čudo taj Hamilton, šta je izvuko iz tog auta.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ne, njega su sabotirali u McLarenu kako ne bi bio ispred Hamiltona i kako McLaren ne bi uzeo konstruktorski naslov.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Dero
- Profesionalni vozač
Ah citanje Ferrarijeve teme petkom i subotom. Kao da nista niste do sada naucili
-
- Legenda
to što će Ferrari biti manje kompetentan nego u Monzi i dalje ne znači da neće biti dobar. Tamo je bio opak. Čitam razne forume, si vi pucaju s 99%tnom sigurnošću (
) kako će Alonso biti 5. na kvalama i 3. u utrci, i svi dobro znaju kako će se Hamilton i Vettel borit za prvo mjesto.
Mislim... danas ni one ćuke u boksovima ne znaju šta će sutra biti. O nedjelji da i ne govorim. A onda još uz sve to - vjerojatna kiša...
uf. Stavite 1 funtu na Kovalainena
Malo sam skrenuo, ali- Massa je u uvjetima trke bio 0.2 sec iza Alonsa. Ferrari će dakle biti dobar.

Mislim... danas ni one ćuke u boksovima ne znaju šta će sutra biti. O nedjelji da i ne govorim. A onda još uz sve to - vjerojatna kiša...
uf. Stavite 1 funtu na Kovalainena

Malo sam skrenuo, ali- Massa je u uvjetima trke bio 0.2 sec iza Alonsa. Ferrari će dakle biti dobar.
Samo neka se trkaju.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
to sto se zna je da ove godine Ferariju bolje odgovaraju staze sa brzim krivinama kao Silverston,Barselona,verovatno Suzuka, a da manje odgovaraju staze kao Monako,Singapur,Magjarska sa sporijim krivinama.To se i danas potvrdilo.A za rezultate mozemo samo nagagjati