Sinoć poslije pobjede City-a
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XYSH2uVz ... r_embedded[/youtube]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Pa možda i ne... Koliko ja znam, njegov prvi izbor je De Gea i mislim da će on biti novi golman ManU.Scuderia je napisao/la: Jucer pitali Sira Ferguson-a, da li se zanima za Neuera, isti odgovorio vrlo kratko:"Ne".
Al` ga pili naopako...![]()
A mozda ipak da...Schumy.d je napisao/la: Pa možda i ne... Koliko ja znam, njegov prvi izbor je De Gea i mislim da će on biti novi golman ManU.
Pa zato jer je mlađi, a nije ništa lošiji od Neuera, čak dapače.Scuderia je napisao/la:A mozda ipak da...Schumy.d je napisao/la: Pa možda i ne... Koliko ja znam, njegov prvi izbor je De Gea i mislim da će on biti novi golman ManU.![]()
Prije De Gea-e, njegov je izbor bio Neuer, ne vidim, zasto bi promijenio misljenje?
Hocemo se kladiti, da odlazi put Engleske ?
Razlika je 4 godine.Schumy.d je napisao/la: Pa zato jer je mlađi, a nije ništa lošiji od Neuera, čak dapače.![]()
Ja ipak mislim da će Neuer u Bayern.
Zar se nije to pričalo i za Rensinga??Scuderia je napisao/la:Bayern vec ima golmana koji je dobar, te koji ce u buducnosti biti jos bolji.... ( Kraft)
Moglo bi Scudu biti žao ako ode u ManU.kreja je napisao/la:ovaj neuer je stvarno cudo sta sve brani!!!
Yep, pricalo se, to sto decko nije bio u psihi dovoljno jak, nije problem uprave, niti ostale 10-orke, vec njega samog.Schumy.d je napisao/la: Zar se nije to pričalo i za Rensinga??![]()
Dosta "dobrih" Bayernovih igrača je otišlo iz tog kluba već. Vidjet ćemo...
hehehehehe, nece mi biti zao, zasto bi bilo?Schumy.d je napisao/la: Moglo bi Scudu biti žao ako ode u ManU.
Nemoj tako... danas je skinuo sve živo i neživo, skidam kapu. A kod drugog gola nije imao puno šansi.Scuderia je napisao/la: Vidio sam kod onog drugog gola, kakav je....
Gledam ja Ikera svaki vikend.Scuderia je napisao/la:Pogle, samo onog Saara, to je golman, steta sto u mirovinu odlazi...
Pa čuj, i ovo je za njih ogroman uspjeh s obzirom da im je malo ljudi davalo izgleda da uopće prođu skupinu.Scuderia je napisao/la:
Bilo kako bilo, Schalke, adios amigos-nista od finala, eto, neka svi vide kako se bazira igra Schalke-a, udri gore, pa sta bude, e ne bude tako protiv ManU-a, ne,ne.![]()
...ako sudac usere ovaj spektakl bar ćemo imati o ćemu raspravljatiSchumy.d je napisao/la:Mene zanima samo zbog čega se sudac mijenjao za ovu utakmicu? :S
Nadam se da neće utjecati na susret.
S obzirom da je nedavno izjavio da uživa gledajući Messija, očekujem sviranje najmanjeg kontakta.Toon Army je napisao/la: ..sve ovisi koliko će agresiju dozvoliti...ako dozvoli grublju igru real ima velike šanse a u suprotnom katalonci...
Ja se suzdržavam od bilo kakvih komentara o današnjoj utakmici jer bih mogao kakav bann pokupit.luka_kimi je napisao/la:Toliko o velikoj Barceloni. Ljudi nisu u tri utakmice napravili pravu šansu dok bi Real igrao sa svih jedanaest igrača. Jednostavno mi ne ulazi u glavu kako uvijek, ali uvijek ekipa koja iole parira Barceloni, dobije crveni karton. Ali uvijek.