Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Chuck Norris »

Cuky je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Je li ovo taj najbolji bolid kako neki ovdje tvrde!?
Ti očito imaš problema sa čitanjem jer ja nigdje, ni u jednom postu nisam pročitao da je netko rekao da je F2012 najbolji bolid na gridu
Ako nisi pročitao ne znači da neko nije napisao.Pročitaj bolje
...put u raj nije posut ružama...
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Nitko nije napisao NAJBOLJI nego NAJKONZISTENTNIJI...u smislu da nije puno varirao u pozicijama, nego se uvijek vrti oko istih pozicija, sa par iznimaka kad su bili naprijed
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Cuky je napisao/la:Nitko nije napisao NAJBOLJI nego NAJKONZISTENTNIJI...u smislu da nije puno varirao u pozicijama, nego se uvijek vrti oko istih pozicija, sa par iznimaka kad su bili naprijed
Nitko nije napisao najbrži,nego brz gotovo kao RB,uvijek jako blizu najbržem i mnogo konzisteniji,mnogo pouzdaniji od RB samim time i najbolji bolid(slobodni prijevod)
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Drugim riječima, ti si sebi umislio da je netko to napisao. Ne kužim kako možeš tvrditi da je netko rekao da je F2012 najbolji kad to nitko u ovoj temi nije napisao

slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Pat Fry:
"Unfortunately, the whole package did not work the way we had expected before coming here, at least relative to the progress that the other teams have made. "
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Gotovo je. Svaka čast Hamiltonu, a Ferrariju veliko hvala za demagogiju cijele ove sezone.
Avanti FER, Avanti!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Možete vi pisati o konzistentnosti, pouzdanosti, greškama vozača i box-a itd. ali na kraju kada se podvuče crta u 90% slučajeva najbrži bolidi su osvajali titule. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Cuky je napisao/la:Drugim riječima, ti si sebi umislio da je netko to napisao. Ne kužim kako možeš tvrditi da je netko rekao da je F2012 najbolji kad to nitko u ovoj temi nije napisao
A ti si nečiji odvjetnik ili šta?
Jasno se da isčitati šta je napisano,ako ti ne znaš čitati to me baš i ne čudi jer trebalo ti je 17,18 utrka da shvatiš neke stvari u vezi Ferraria dok su drugi to davno shvatili
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

sad si ostao bez argumenata jer si uvidio glupost pa okrećemo temu. u redu....

meni je 17 ili 18 utrka trebalo da, da se tako izrazim, priznam poraz jer sam uvijek bio i biti ću optimista.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Cuky je napisao/la:sad si ostao bez argumenata jer si uvidio glupost pa okrećemo temu. u redu....

meni je 17 ili 18 utrka trebalo da, da se tako izrazim, priznam poraz jer sam uvijek bio i biti ću optimista.
Ja se još duboko u sebi nadam i ne priznam poraz ali sam realan i kažem da će Alonso teško do naslova.To sam tvrdio i kad je imao preko 40 bodova prednosti jer sam bio svjestan gdje je bolid u odnosu na konkurenciju

A ovaj gornji dio
Ne nisam ostao bez argumenata,neki ovdje već tjednima tvrde(ne znam zašto si se ti našao prozvanim kad nisam ni mislio na tebe) da je Ferrari najbolji bolid ili jednako dobar kao RB.Sad me ti hvataš da ti nađem citat gdje je to napisano?Nije napisano točno tim rječima kao što nije ni napisao da je RB brži bolid,ali evo jedan citat
kao ekipa su domah uz red bull i da alonso nije imao dva sudara još uvijek bi vodio u prvenstvu zato što je imao vrlo konzistentan i pouzdan bolid i to je koristio
Ne piše striktno najbolji ali je vidljivo šta je pjesnik htio reći.
Kakva korist konzistentiji kad nijednu utrku nema bolid kao Hamilton danas kao Vettel na prošlim utrkama.Ali da se dalje ne vrtimo u krug,jer smo o ovome rekli svoje mišljenje,bolje zaustaviti se na vrijeme

Evo šta Fry kaže nakon kvala
“All I can do is repeat what our boss has said: we are disappointed that we did not give our drivers a sufficiently competitive car. We had brought various updates here, some only fitted to Fernando’s car, because we do not yet have enough of them for both. Unfortunately, the whole package did not work the way we had expected before coming here, at least relative to the progress that the other teams have made. Both Felipe and Fernando did the maximum they could: unfortunately they had already reached the limit in Q2, which explains why it’s not by chance that Fernando did practically the same time three times in a row, while the others raised the bar in Q3. It’s clear that the McLarens, especially Hamilton, seem out of reach this weekend, but all the same, we were hoping to start from higher up the grid. Now we must prepare as well as possible for the race. We know we can count on a good pace and on a top speed which will allow us to overtake. We will try and make up as many places as possible and to make the most of a slightly different grid order to the one we have seen in recent races.”
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ferrari i je konzistentan, al što će ti takva konzistentnost ako si stalno 3. 4. bolid po brzini. Mislim da bi svatko rađe najbrži bolid koji se pokvari tu i tamo nego to... I Caterham je isto konzistentan, stalno su 10. ekipa po brzini, al hebeš takvu konzistentnost kad bolid ne može doć do boda, isto tako i ovaj ferrarijev do naslova. ;)
Ferrari ni u jednoj utrci nije bio najbrži, a to je ono najvažnije... uzladud ti konzistentonst ako je bolid spor..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Chuck Norris je napisao/la:
kao ekipa su domah uz red bull i da alonso nije imao dva sudara još uvijek bi vodio u prvenstvu zato što je imao vrlo konzistentan i pouzdan bolid i to je koristio
Ne piše striktno najbolji ali je vidljivo šta je pjesnik htio reći.
Kakva korist konzistentiji kad nijednu utrku nema bolid kao Hamilton danas kao Vettel na prošlim utrkama.Ali da se dalje ne vrtimo u krug,jer smo o ovome rekli svoje mišljenje,bolje zaustaviti se na vrijeme
Ajde pročitaj dio koji si citirao:
kao ekipa su domah uz red bull
Dakle kao ekipa, organizacijski, tim u boksu...druga stvar što RB ima tehnički dio ekipe na razini iznad. Također, 2. su u poretku konstruktora, uz RB koji je 1. Ne piše: bolid je odmah uz RB...bar ja to tako ne čitam
da alonso nije imao dva sudara još uvijek bi vodio u prvenstvu zato što je imao vrlo konzistentan i pouzdan bolid i to je koristio
Što je istina...jer prvo je ni kriv ni dužan izgubio minimalno 15 bodova u Spa (dakle imao bi 2 više od Vettela u ovom trenu) i ako gledamo Massu minimalno 18 u Suzuki, što bi bila prednost od 20 bodova u ovom trenutku. Također, u ovom je dijelu isto tako istinito napisano da je dobro iskoristio konstantnost (ili kako je napisano konzistentnost) i pouzdanost svog bolida. Jer on je uvijek bio 3., 4., 5. i koristio probleme koje su imali oni ispred da dohvati još koje mjesto iznad. Drugim riječima, konstantno solidan (ne i najbrži bolid) i pouzdan bolid su mu omogućili da iskoristi svoje znanje da uvijek bude u pravo vrijeme na pravom mjestu

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ja imam filing da su oni izgubili se u razvoju . Pogotovo ova promjena tunela , vjerovatno im daje drukcije informacije i tu se pogubili
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ta fama oko tunela je prodavanje magle i opravdavanje nesposobnosti i nemoci da naprave pomak u odnosu na rbr sto je zapravo nemoguce jer rbr ima dovoljno u rukavu sve da ostali donose 2 desetinke po stazi..

nes ti 2 godine muljavit oko podataka iz tunela, jedan takav tim, sa tolikim strucnjacima i kapacitetom..
pa damn.. newey je pred 2 godine unaprijedio i ubrzao bolid iz glave, bez ikakvog tunela, simulacija i testiranja..

ferrari je zapravo vrlo dobar bolid, al je rbr nedohvatljiv.. kako za ferr tako i za mcm..
rFactor F1 HR server Info
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Armanini je napisao/la:ta fama oko tunela je prodavanje magle i opravdavanje nesposobnosti i nemoci da naprave pomak u odnosu na rbr sto je zapravo nemoguce jer rbr ima dovoljno u rukavu sve da ostali donose 2 desetinke po stazi..

nes ti 2 godine muljavit oko podataka iz tunela, jedan takav tim, sa tolikim strucnjacima i kapacitetom..
pa damn.. newey je pred 2 godine unaprijedio i ubrzao bolid iz glave, bez ikakvog tunela, simulacija i testiranja..

ferrari je zapravo vrlo dobar bolid, al je rbr nedohvatljiv.. kako za ferr tako i za mcm..
a sumnjan da je newey bas takav genijalac da u glavi moze simulirati protok fluida
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

pazinjan, kad replyas direktno onom zgora tebe ne moras qvotat :)

newey je upravo takav genijalac - pitaj alonsa :D

ma gle.. da je tunel toliko zbrejkan (a koliko je meni jasno vecinom nisu ni koristili svoj tunel) ne bi bolid bio toliko brz.. kako god okrenes, ferr je gledajuci cijelu sezonu 2. il 3. bolid.. izmjenjuje se naravno sa mcmom..

oni ne mogu kalibrirat odstupanja koja ih stalno muce? ma daj ajde.. pa sto radi tih 1000 i koliko ljudi? tunel im je na raspolaganju 24/7 kao i silni strucnjaci i oni 2 godine nemogu nac rjesenje? meni to ne drzi vodu..
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Već sam napisao negdje. Pa kaj ne kupe i presele toyotin tunel? Nije da nemaju novaca.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

kako će zgradu preseliti???

slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Cuky je napisao/la:kako će zgradu preseliti???
Lol :D Pa uzmu je i presele :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Sumnjam da je zgrada ono kaj muči ferrari.

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ovako nekako :)

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

@Armanini I rest my case :D

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

http://www.toyota-motorsport.com/en/location-en" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovako : svoj tunel sruše i kopiraju toyotin. za to vrijeme koriste njihov i nakon dovršetka premjeste uređaje. Ako su ljudi mogli na Mjesec ne znam kako ne mogu preseliti tunel. Pitaj Sanadera da ga pofarba.

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Uz to trebaju organizirati online prijavu za rušenje. Zamisli spektakla da fanovi mogu sa maljevima srušiti to govno od tunela :biggrin:
Ja bi se prvi prijavio.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ovaj vikend je dokaz da je ferrari kao tim najbolji ove sezone. istina, nemaju NAJBRŽI bolid, ali sve ostalo na što tim može utjecati imaju, rekao bih, uvjerljivo najbolje. i to je glavni razlog zbog kojeg su još uvijek u igri za naslov. uz naravno alonsa koji je uvijek tu da iskoristi greške mclarena i red bulla.
u abu dhabiju ni brzina nije bila toliko loša... alonso na starijim, tvrđim gumama je odvozio samo jednu desetinku sporije vrijeme od vettela na novijim i mekšim gumama.
Odgovori