Ferrari prvi predstavlja novi bolid
Ferrari će ponovno biti momčad koja će u novoj godini prva pokazati svoj novi bolid. Iako datum još uvijek nije preciziran, prezentacija će se održati između 11. i 15. siječnja.
Talijanska Gazzetta dello Sport javlja da će Ferrari svoj novi bolid predstaviti 15. siječnja na Fioranu, što bi značilo da će se predstavljanje poklopiti s Toyotinim, koje je zakazano za isti dan.
Sljedećeg dana, 16. siječnja, McLaren će u Wokingu predstaviti svoj MP4-24, a Williams i Renault će se s novim bolidima na stazi pojaviti 19. siječnja u Portugalu.
20. siječnja na stazu stiže i BMW Sauberov F1.09. Njemačka momčad je, kao i do sada, za mjesto prvog testa odabrala trkalište Ricardo Tormo nedaleko od Valencije.
Red Bull svoj novi bolid planira testirati tek od veljače, dok će Force Incija svojeg trkača uz McLarenovu asistenciju sastaviti tek u ožujku.
Honda još uvijek tražu kupca za svoju momčad, tako da je nepoznato kada će oni predstaviti svoj novi bolid. No, postrojenja u Brackleyu intenzivno rade na njegovom razvoju.
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - Ferrari
- Schumy.d
- Legenda
Toliko o kašnjenju i sporom razvoju novog bolida!Walter je napisao/la:Ferrari prvi predstavlja novi bolid
Ferrari će ponovno biti momčad koja će u novoj godini prva pokazati svoj novi bolid. Iako datum još uvijek nije preciziran, prezentacija će se održati između 11. i 15. siječnja.
Talijanska Gazzetta dello Sport javlja da će Ferrari svoj novi bolid predstaviti 15. siječnja na Fioranu, što bi značilo da će se predstavljanje poklopiti s Toyotinim, koje je zakazano za isti dan.
Sljedećeg dana, 16. siječnja, McLaren će u Wokingu predstaviti svoj MP4-24, a Williams i Renault će se s novim bolidima na stazi pojaviti 19. siječnja u Portugalu.
20. siječnja na stazu stiže i BMW Sauberov F1.09. Njemačka momčad je, kao i do sada, za mjesto prvog testa odabrala trkalište Ricardo Tormo nedaleko od Valencije.
Red Bull svoj novi bolid planira testirati tek od veljače, dok će Force Incija svojeg trkača uz McLarenovu asistenciju sastaviti tek u ožujku.
Honda još uvijek tražu kupca za svoju momčad, tako da je nepoznato kada će oni predstaviti svoj novi bolid. No, postrojenja u Brackleyu intenzivno rade na njegovom razvoju.

- natural
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- natural
Ferrari predstavlja novi bolid u ponedjeljak 12.01. u Marranelu na stazi Fiorano.
ekipica je spremna za polazak i nazočenje tom događaju uživo

- Schumy.d
- Legenda
Opa!natural je napisao/la:Ferrari predstavlja novi bolid u ponedjeljak 12.01. u Marranelu na stazi Fiorano.

Jako dobro da je bolid spreman, a vi ćete sigurno uživati!!
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Ajde da konačno u ponedjeljak vidimo tu makinu... 
Siguran sam da McLaren već ima jedan rastavljen F2009 u Wokingu...

Siguran sam da McLaren već ima jedan rastavljen F2009 u Wokingu...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Eh... sad treba docekati taj dan.
A sta Kimi nece vozit, procitao sam da ce to radit Massa. Vjerovatno ce ovaj slavit negdje

- Schumy.d
- Legenda
Baš ti nije neka fora!MP4don je napisao/la: Siguran sam da McLaren već ima jedan rastavljen F2009 u Wokingu...

Komentirao si sa svojom prvom rečenicom i to je bilo dovoljno, ova druga ti baš nije bila potrebna.

Vjeruj da će se Kimi navozati ovog bolida u pauzi!Scuderia je napisao/la:Eh... sad treba docekati taj dan.A sta Kimi nece vozit, procitao sam da ce to radit Massa. Vjerovatno ce ovaj slavit negdje
![]()

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Kolko ja znam na predstavljanju novih ferrarijevih bolida zadnjih par godina samo je jedan vozač vozio novi bolid. Prije je to Schumacher radio, 2007. Massa, 2008. Raikkonen, 2009. Massa (valjda zato što je završio ispred Raikkonena u poretku vozača)Scuderia je napisao/la:Eh... sad treba docekati taj dan.A sta Kimi nece vozit, procitao sam da ce to radit Massa. Vjerovatno ce ovaj slavit negdje
![]()
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Sarkazam dragi moj......Schumy.d je napisao/la:Baš ti nije neka fora!MP4don je napisao/la: Siguran sam da McLaren već ima jedan rastavljen F2009 u Wokingu...![]()
Nemoj stalno provocirati ljude, ajde se malo priberi i komentiraj normalno, a ne da za*ebavaš ljude stalno, da oni reagiraju i da se ti možeš svađat!
![]()
Komentirao si sa svojom prvom rečenicom i to je bilo dovoljno, ova druga ti baš nije bila potrebna.![]()

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Pa nije to tako daleko, brzo će to, jedva čekam da vidim šampionski bolid za ovu sezonu rađen po novim pravilima.
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Uživajte, i očekujemo neku Hi-Res exclusive fotku!natural je napisao/la:ekipica je spremna za polazak i nazočenje tom događaju uživo

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- natural
i ja se tome nadam, no vidjet ćemo hoću li imati sreće. spremilo se i malo vatre na "tribinama"FICHO je napisao/la:Uživajte, i očekujemo neku Hi-Res exclusive fotku!natural je napisao/la:ekipica je spremna za polazak i nazočenje tom događaju uživo

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Malo sam razočaran (ukoliko je napisano istina) nagađanjem Sporting Life stranice, koja govori da prezentirani bolid neće bit skorz u skladu s '09 specifikiacijama?!Walter je napisao/la:Pa nije to tako daleko, brzo će to, jedva čekam da vidim šampionski bolid za ovu sezonu rađen po novim pravilima.
Felipe Massa will take the car through its paces for the first at the team's Fiorano test track on Monday afternoon. However, the new car, which is yet to be named, is unlikely to meet race specifications for the 2009 season.

- Marlboro
- Početnik
- gringo73
Ne znamda je ikad bio (prijenos), pa sumnjam da će i sada... Na službenim stranicam piše ovo:Marlboro je napisao/la:Dali netko možda zna na kojem će satelitskom programu biti prijenos.

- Marlboro
- Početnik
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Onda prati u ponedjeljak RAI pa možda budeMarlboro je napisao/la:Prošle godine je bio na RAI

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- maminho_
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
bas me zanima kak ce izgledat
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Bit ce najbolji i najljepsi.
Nego da li mi moze tko reci u koliko sati je ta prezentacija?

- gringo73
Prva rečenica bi trebala ići pod "vicevi", a ne ovdje, hahaScuderia je napisao/la:Bit ce najbolji i najljepsi.Nego da li mi moze tko reci u koliko sati je ta prezentacija?

EDIT u 21:16 Na službenoj stranici piše da počinje u 9 sati (malo rano?!), i sad koji odbrojava sad pokazuje još 1dan / 11sati / 43minute / 50sekundi

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Sta treba ici u vicevi imaju 100 puta ljepsi bolid od McLarena.McLaren je samo 2005 imao ljepsi bolid od Ferrarija.Tako da mozes sutiti

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Felipe Massa je napisao/la:Sta treba ici u vicevi imaju 100 puta ljepsi bolid od McLarena.McLaren je samo 2005 imao ljepsi bolid od Ferrarija.Tako da mozes sutiti
O ukusima se ne raspravlja.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- lux007
- Rezervni vozač
ja mislim da je prezentacija sutra u 9 ujutro tako piše na službenim stranicama ferrarija
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO