Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Schumy.d »

sunseeker je napisao/la:lik sere govna zato jer ga tip nervira, sve ovo kaj je napisao je čisti proljev
:smijeh: :smijeh:
Jedan od bolji postova u zadnje vrijeme na forumu! :biggrin:

I moram reć da imam isto mišljenje kao kolega sunseeker.
ZD1400RT
Početnik
Početnik
Navijam za: Spanjarda

Post Postao/la ZD1400RT »

Lik piše bezveze. Ja sam isto znao pisati prije protiv Shumachera ili protiv Hamiltona zbog nekih stvari, ali sam skužio da to nema smisla. Treba ih sve cijeniti, sve vozače u F1, pogotovo prvake. Što se svađa tiće, normalnije je da se dva prvaka u istoj momčadi pokače koji put jer je to u svima nama, to nam je u genima - alfa mužjak, dominacija, može biti samo jedan i sl spike :) Da nisu takvi, ne bi bili prvaci, jednostavno grizu na svim područjima! Iduće takvo rivalstvo očekujem u Red Bullu :)

Fernando i Renault su mi za duplo uljepšali život 2005. i 2006. i zato bi mi bio bad kad bi Alonso prešao negdje drugdje. Najviše bi volio da se Renault razvije i da ostanu skupa, ako ne, bilo bi šteta da ne ode u neki drugi bolid sa kojim može osvojiti naslov. Alonso i Ferrari bi mogli puno postići, mislim stvarno puno i moram priznati da bi tu kombinaciju volio vidjeti.
11
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

luka_kimi je napisao/la:ja se slažem sa ovim zadnjim citiranim...nije bilo u redu od fernanda to što je odmah cinkao ekipu, je da bi tako trebalo biti, ali recimo u mojim bi očima porastao da se ponio kao lewis u australiji...ili nitko ne tone, ili svi tonemo zajedno...sad ne znam to je moje mišljenje...
očito da nisi baš upućen što se dogodilo u australiji........a pogotovo nedugo poslije na relaciji lewsi-lewisov otac-dennis-withmarsh

što se fernanda tiče, u cijelom tom izpolitiziranom f1 cirkusu i igricama moći i velikih ega (kako je njegov sadašnji timski kolega lijepo rekao) on se bori za sebe i samo sebe.......i što je tu loše?

čovjek je naučio da ti u životu nitko neće ništa pokloniti već se moraš sam pobrinuti za sebe i to radi, ako tebi on izgleda kao plačljiva baba kad sere po renaultu to je upravo to.....nije on nikakav zmizdravac već uzima stvari u svoje ruke i prisiljava renault da se trgne i osvoji prvenstvo.....

kad je ucviljena tužibaba u mclarenu............zato što nije dopustio da se po njemu i njegovim uspjesima gazi, zato što se suprostavio ronu dennisu i na kraju, rekao istinu......

čovjek ( za razliku od barichella koji samo laje, a nikad ništa ne napravi ) je pravi primjer tipa koji je maksimalno posvećen svome cilju i napraviti će sve da ga i ostvari, pritom nikoga ne prevarivši
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

Evo šteta da Alonso nije završio utrku na Hungaroringu, ali moram reć da sam imao neki predosjećaj da neće dugo držat prvo mjesto..
AA! Ljuti umak je ljut!!
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Nives_esdm »

sretan 28 rođendan Fer...feliz cumpleanos...
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

Alonso nije najlakši danas!! :D
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

A šta reć dobra utrka,ali sam očekivao konkurentniji bolid,nadam se do kraja sezone bar postolje da uhvati ali kako stvari stoje teško
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Solidna utrka,iako mi se se cini da svi malo napreduju a Renault stangira
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la Nives_esdm »

Alonso: Moguće je da ne pobijedim ove godine.
http://www.marca.com/motor.html" onclick="window.open(this.href);return false;

pa naš kaj, do ve si čistam v redu bil, naj nam nadu zeti...
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Kako mi je krivo za ovu danasnju utrku. Poceli su ga nesto cesce pehovi pratiti :)

Alonso izgubio priliku za mjesto na pobjedničkom postolju
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Zaista bio je blizu postolja prava šteta,ali onaj dodir na startu ga je ipak na kraju koštao plasmana.Valjda će ga u Monzi zaobići pehovi i da će napokon imat konkurentan bolid
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Alonso bi realno bio u borbi za 5 - 7 mjesto.. Dakle priče o nekakvom postolju su marketiški potezi jer je bio na 3. mjestu prije ulaska u boks, a zadržao bi ga samo u pričama za malu djecu... [-X
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Dodi_napalm je napisao/la:Alonso bi realno bio u borbi za 5 - 7 mjesto.. Dakle priče o nekakvom postolju su marketiški potezi jer je bio na 3. mjestu prije ulaska u boks, a zadržao bi ga samo u pričama za malu djecu... [-X
Mozda, to ne znamo ali uz pretpostavku da bi isao u boks na samo jedno dolijevanje i voznja do kraja utrke bi mozda i urodila postoljem, mada eto i meni je malo cudno pogotovo radi forme Renaulta koji vec gubi i od BMW-a i od Force Indie, ne bi me zacudilo da na kraju sezone i Torro Rosso bude ispred njih :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Evo, danas je Alonso priredio mali show u svojem rodnom mjestu. :biggrin:
Između 100 i 150 tisuća ljudi okupilo se subotnjeg prijepodneva na ulicama španjolskog Ovieda, rodnog grada Renaultova F1 vozača Fernanda Alonsa (27). Dvostruki je svjetski prvak, iz 2005. i 2006. godine, sugrađanima priredio brzinski spektakl na ulicama njihova i njegova grada, kakvima se dosad može pohvaliti 15-ak gradova na svijetu. Isti je nazvan “Roadshow”.

U središtu grada mjesne su vlasti naručile napraviti provizornu kružnu pistu u dužini od 1.8 kilometara, a na Alonsu je bilo da brzinom i vratolomijama u raznoraznim Renaultovim tipovima podgrije ionako vruću atmosferu među vlastitim navijačima. Za tu priliku poslužili su mu njegov R28 bolid koji koristi na stazama Formule 1, potom Megane Sport RS, Megane CC i Megane Trophy, koje je Renault proizveo za potrebe sportskih relija, da bi ekshibiciju Asturijac završio na karting-vozilu. Sve je automobile naručio sam.

- Nisam nikad mislio da će jednog dana moći pružiti ovakvu radost vlastitim sugrađanima. Ovaj dan sigurno nikad neću zaboraviti - izjavio je Alonso, koji je na određenim dijelovima staze dostizao brzinu i do 260 kilometara na sat. Na kraju je gradonačelnik Gabino de Lorenzo svojem najslavnijem sugrađaninu uručio repliku ploče na kojoj piše: "Ulica Fernanda Alonsa, svjetskog prvaka u Formuli 1".

Tako će se odsad zvati ulica u Oviedu u kojoj je rođen Alonso. Dosad je nosila ime Kapetana Almeide.
IZVOR: SN

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sVDt3vQ0pMM&e[/youtube]

Zabavno im je bilo danas. :)
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Sigurno je zasluzio svoju ulicu u svojom rodnom gradu
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ma i treba dobiti naziv ulice po svom imenu,zasluzio je...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Felipe Massa je napisao/la:samo jedan primjer

cekanje u boksu za vrijeme kvala u Madjarskoj pri cemu nije ostavio dovoljno vremena Hamiltonu koji je cekao iza njega da napravi brzi krug.
Citirao sam iz teme o Piquet u ovu temu gdje je prikladnije.

a šta je prethodilo tome jesi li možda upoznat.Kad opisuješ neki događaj ne možeš samo prenijeti ono što tebi odgovara,nego prenesi cijeli događaj
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Sta god da predhodilo tome ,to se ne smije desiti.Sta mislis kad bi svaki vozac koji je nezadovoljan ,namjerno ukopavao svog timskog kolegu,pa dokle bi to doslo.To se mora rjesiti unutar tima iza zatvorenih vrata ,a ne na tako jadan nacin...
slika

Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Felipe Massa je napisao/la:Sta god da predhodilo tome ,to se ne smije desiti.Sta mislis kad bi svaki vozac koji je nezadovoljan ,namjerno ukopavao svog timskog kolegu,pa dokle bi to doslo.To se mora rjesiti unutar tima iza zatvorenih vrata ,a ne na tako jadan nacin...

Vidi se da pojma nemaš o događanjima na VN Mađarske 2007. zato molim te... =;
kakav potpis staviti???
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Maestro je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Sta god da predhodilo tome ,to se ne smije desiti.Sta mislis kad bi svaki vozac koji je nezadovoljan ,namjerno ukopavao svog timskog kolegu,pa dokle bi to doslo.To se mora rjesiti unutar tima iza zatvorenih vrata ,a ne na tako jadan nacin...

Vidi se da pojma nemaš o događanjima na VN Mađarske 2007. zato molim te... =;
Gledajte:ja osobno mogu za sbe reći da sam upućen u te događaje.Slažem se da apsolutno Hamilton nije dobro postupio te da je Fernando imao pravo na ljutnju.Ali dajte otvorite oči;takav potez, i to još dvostrukog svejtskog prvaka koji se tada borio za 3.titulu je za svaku osudu.Budite malo realniji, i opet kažem, imao je pravo biti ljut, ali takav potez...ma kakvi...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ti ces da mi kazes ... bolje suti @Maestro
Zadnja izmjena: Felipe Massa, dana/u 12 ruj 2009, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Chuck Norris
Veteran
Veteran

Kao prvo Hamilton nije poslušao naredbu iz boksa,ne opravdam ja Alonsov postupak ali za događaje u Mađarskoj je veća krivnja Hamiltona nego Alonsa.Momčad ih je trebala obojicu kaznit ali prvenstveno Hamiltona koji je započeo incident,ali ne momčad je stala uz Hamiltona jer je on ipak denisov miljenik.Al ovo je stara tema i ne želim trošiti vrijeme na ovo ,pogotovu s tobom,koji o ovome ne bi pričao da se alonso ne spominje kao mogući Massin nasljednik
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Chuck Norris je napisao/la:Kao prvo Hamilton nije poslušao naredbu iz boksa,ne opravdam ja Alonsov postupak ali za događaje u Mađarskoj je veća krivnja Hamiltona nego Alonsa.Momčad ih je trebala obojicu kaznit ali prvenstveno Hamiltona koji je započeo incident,ali ne momčad je stala uz Hamiltona jer je on ipak denisov miljenik.Al ovo je stara tema i ne želim trošiti vrijeme na ovo ,pogotovu s tobom,koji o ovome ne bi pričao da se alonso ne spominje kao mogući Massin nasljednik
Ma šta se prepireš brate sa idiotom uopće. Nije vrijedno. ;)
kakav potpis staviti???
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Maestro je napisao/la: Ma šta se prepireš brate sa idiotom uopće. Nije vrijedno. ;)
:glupsi: zao mi te.Nisi niko i nista ovde i nemas pravo nikog vrijedjati.Obicno deriste koje ni nezna sta je Forumula 1.Bolje idi gledati crtani nego F1.
slika

Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Felipe Massa je napisao/la:
Maestro je napisao/la: Ma šta se prepireš brate sa idiotom uopće. Nije vrijedno. ;)
:glupsi: zao mi te.Nisi niko i nista ovde i nemas pravo nikog vrijedjati.Obicno deriste koje ni nezna sta je Forumula 1.Bolje idi gledati crtani nego F1.
Sorry uvazeni korisnice Felipe Massa (kako orginalno), samo cu se nadovezati na ekipu iznad i reci da malo pretjerujes kao prvo s iznosenjem svog misljenja i sa nekim uvrnutim stavom 13 godisnjeg pubertetlije koji se povodi za onom: ''moj je tata jaci'', a da ne spominjem tvoje zaspamavanje i resurrectanje tema s postovima sadrzanim u 1 prostoj recenici (ili mozda dalje od toga i ne mozes, ha).

[-X
Odgovori