sunseeker je napisao/la:lik sere govna zato jer ga tip nervira, sve ovo kaj je napisao je čisti proljev

Jedan od bolji postova u zadnje vrijeme na forumu!

I moram reć da imam isto mišljenje kao kolega sunseeker.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
sunseeker je napisao/la:lik sere govna zato jer ga tip nervira, sve ovo kaj je napisao je čisti proljev
očito da nisi baš upućen što se dogodilo u australiji........a pogotovo nedugo poslije na relaciji lewsi-lewisov otac-dennis-withmarshluka_kimi je napisao/la:ja se slažem sa ovim zadnjim citiranim...nije bilo u redu od fernanda to što je odmah cinkao ekipu, je da bi tako trebalo biti, ali recimo u mojim bi očima porastao da se ponio kao lewis u australiji...ili nitko ne tone, ili svi tonemo zajedno...sad ne znam to je moje mišljenje...
Mozda, to ne znamo ali uz pretpostavku da bi isao u boks na samo jedno dolijevanje i voznja do kraja utrke bi mozda i urodila postoljem, mada eto i meni je malo cudno pogotovo radi forme Renaulta koji vec gubi i od BMW-a i od Force Indie, ne bi me zacudilo da na kraju sezone i Torro Rosso bude ispred njihDodi_napalm je napisao/la:Alonso bi realno bio u borbi za 5 - 7 mjesto.. Dakle priče o nekakvom postolju su marketiški potezi jer je bio na 3. mjestu prije ulaska u boks, a zadržao bi ga samo u pričama za malu djecu...
IZVOR: SNIzmeđu 100 i 150 tisuća ljudi okupilo se subotnjeg prijepodneva na ulicama španjolskog Ovieda, rodnog grada Renaultova F1 vozača Fernanda Alonsa (27). Dvostruki je svjetski prvak, iz 2005. i 2006. godine, sugrađanima priredio brzinski spektakl na ulicama njihova i njegova grada, kakvima se dosad može pohvaliti 15-ak gradova na svijetu. Isti je nazvan “Roadshow”.
U središtu grada mjesne su vlasti naručile napraviti provizornu kružnu pistu u dužini od 1.8 kilometara, a na Alonsu je bilo da brzinom i vratolomijama u raznoraznim Renaultovim tipovima podgrije ionako vruću atmosferu među vlastitim navijačima. Za tu priliku poslužili su mu njegov R28 bolid koji koristi na stazama Formule 1, potom Megane Sport RS, Megane CC i Megane Trophy, koje je Renault proizveo za potrebe sportskih relija, da bi ekshibiciju Asturijac završio na karting-vozilu. Sve je automobile naručio sam.
- Nisam nikad mislio da će jednog dana moći pružiti ovakvu radost vlastitim sugrađanima. Ovaj dan sigurno nikad neću zaboraviti - izjavio je Alonso, koji je na određenim dijelovima staze dostizao brzinu i do 260 kilometara na sat. Na kraju je gradonačelnik Gabino de Lorenzo svojem najslavnijem sugrađaninu uručio repliku ploče na kojoj piše: "Ulica Fernanda Alonsa, svjetskog prvaka u Formuli 1".
Tako će se odsad zvati ulica u Oviedu u kojoj je rođen Alonso. Dosad je nosila ime Kapetana Almeide.
Citirao sam iz teme o Piquet u ovu temu gdje je prikladnije.Felipe Massa je napisao/la:samo jedan primjer
cekanje u boksu za vrijeme kvala u Madjarskoj pri cemu nije ostavio dovoljno vremena Hamiltonu koji je cekao iza njega da napravi brzi krug.
Felipe Massa je napisao/la:Sta god da predhodilo tome ,to se ne smije desiti.Sta mislis kad bi svaki vozac koji je nezadovoljan ,namjerno ukopavao svog timskog kolegu,pa dokle bi to doslo.To se mora rjesiti unutar tima iza zatvorenih vrata ,a ne na tako jadan nacin...
Gledajte:ja osobno mogu za sbe reći da sam upućen u te događaje.Slažem se da apsolutno Hamilton nije dobro postupio te da je Fernando imao pravo na ljutnju.Ali dajte otvorite oči;takav potez, i to još dvostrukog svejtskog prvaka koji se tada borio za 3.titulu je za svaku osudu.Budite malo realniji, i opet kažem, imao je pravo biti ljut, ali takav potez...ma kakvi...Maestro je napisao/la:Felipe Massa je napisao/la:Sta god da predhodilo tome ,to se ne smije desiti.Sta mislis kad bi svaki vozac koji je nezadovoljan ,namjerno ukopavao svog timskog kolegu,pa dokle bi to doslo.To se mora rjesiti unutar tima iza zatvorenih vrata ,a ne na tako jadan nacin...
Vidi se da pojma nemaš o događanjima na VN Mađarske 2007. zato molim te...
Ma šta se prepireš brate sa idiotom uopće. Nije vrijedno.Chuck Norris je napisao/la:Kao prvo Hamilton nije poslušao naredbu iz boksa,ne opravdam ja Alonsov postupak ali za događaje u Mađarskoj je veća krivnja Hamiltona nego Alonsa.Momčad ih je trebala obojicu kaznit ali prvenstveno Hamiltona koji je započeo incident,ali ne momčad je stala uz Hamiltona jer je on ipak denisov miljenik.Al ovo je stara tema i ne želim trošiti vrijeme na ovo ,pogotovu s tobom,koji o ovome ne bi pričao da se alonso ne spominje kao mogući Massin nasljednik
Maestro je napisao/la: Ma šta se prepireš brate sa idiotom uopće. Nije vrijedno.
Sorry uvazeni korisnice Felipe Massa (kako orginalno), samo cu se nadovezati na ekipu iznad i reci da malo pretjerujes kao prvo s iznosenjem svog misljenja i sa nekim uvrnutim stavom 13 godisnjeg pubertetlije koji se povodi za onom: ''moj je tata jaci'', a da ne spominjem tvoje zaspamavanje i resurrectanje tema s postovima sadrzanim u 1 prostoj recenici (ili mozda dalje od toga i ne mozes, ha).Felipe Massa je napisao/la:Maestro je napisao/la: Ma šta se prepireš brate sa idiotom uopće. Nije vrijedno.zao mi te.Nisi niko i nista ovde i nemas pravo nikog vrijedjati.Obicno deriste koje ni nezna sta je Forumula 1.Bolje idi gledati crtani nego F1.