Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
ZEN
Navijam za: Nikoga

Re: Formula 1 team - Renault

Post Postao/la ZEN »

Neno Koš je napisao/la:Mislim da Renaultu je bolje dat priliku nekom od 3 test vozača, a najspremniji je Senna. Mislim da netreba dovodit novog prosječnog vozača, takvih imaju, ako nemogu dovest top klasu kao zamjenu bolje da se da priliku nekom talentu. Zadnjih godina takvih slučajeva ima mnogo, koji su iskoristili takvu priliku, ali i ne pod ovakvim sličnim okolnostima. Mogu da nabrajam od Alonsa iz Minardija u Renault, Hamiltona, Vettela, pa i Kubice. Dečku treba dat priliku, bez obzira na sve, radje bi da on vozi nego Heidfeld, niti je brz kad treba, dosadan, možda je iskusan, al svoje šanse je upropastio u polukonkurentnim autima Williamsu i BMW-u. Kažu svako zlo za neko dobro, nadam se da ce Renault nac prihvatljivo riješenje.

Heidfeld je za Sennu 10 klasa bolji vozač.......
Neno Koš
Ja sam: Vozač
Navijam za: Renault F1

Post Postao/la Neno Koš »

ZEN je napisao/la:
Neno Koš je napisao/la:Mislim da Renaultu je bolje dat priliku nekom od 3 test vozača, a najspremniji je Senna. Mislim da netreba dovodit novog prosječnog vozača, takvih imaju, ako nemogu dovest top klasu kao zamjenu bolje da se da priliku nekom talentu. Zadnjih godina takvih slučajeva ima mnogo, koji su iskoristili takvu priliku, ali i ne pod ovakvim sličnim okolnostima. Mogu da nabrajam od Alonsa iz Minardija u Renault, Hamiltona, Vettela, pa i Kubice. Dečku treba dat priliku, bez obzira na sve, radje bi da on vozi nego Heidfeld, niti je brz kad treba, dosadan, možda je iskusan, al svoje šanse je upropastio u polukonkurentnim autima Williamsu i BMW-u. Kažu svako zlo za neko dobro, nadam se da ce Renault nac prihvatljivo riješenje.

Heidfeld je za Sennu 10 klasa bolji vozač.......
kako ti to znaš kad ovaj nije dobio poštenu priliku :roll: često je vozio staru specifikaciju bolida HRT-a, nekoliko puta tijekom sezone bio mjenjan, vozio istim setupom cijelu sezonu,... da ne nabrajam. na posljednjim tetsiranjima u Abu Dhabiju oderao je Kliena za sekundu brže vrijeme. ne govorim ništa drugo nego da treba dobit šansu za razliku od onih što su je imali. tko god bude novi vozač ja cu poštovat tu odluku osim ako je to liuzzi onda se odričem f1 do povratka kubice :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Neno Koš je napisao/la: kako ti to znaš kad ovaj nije dobio poštenu priliku :roll: često je vozio staru specifikaciju bolida HRT-a, nekoliko puta tijekom sezone bio mjenjan, vozio istim setupom cijelu sezonu,... da ne nabrajam. na posljednjim tetsiranjima u Abu Dhabiju oderao je Kliena za sekundu brže vrijeme. ne govorim ništa drugo nego da treba dobit šansu za razliku od onih što su je imali. tko god bude novi vozač ja cu poštovat tu odluku osim ako je to liuzzi onda se odričem f1 do povratka kubice :biggrin:
A Senna nije nikad ni pokazao da li je uopće dobar vozač za f1.
Tko zna, ali ne volim kad ga ljudi hvale samo zato jer mu je prezime Senna. :doubt:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kao Ralf. Taj je baš svojim vještinama došao u f1.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Schumy.d je napisao/la:
Neno Koš je napisao/la: kako ti to znaš kad ovaj nije dobio poštenu priliku :roll: često je vozio staru specifikaciju bolida HRT-a, nekoliko puta tijekom sezone bio mjenjan, vozio istim setupom cijelu sezonu,... da ne nabrajam. na posljednjim tetsiranjima u Abu Dhabiju oderao je Kliena za sekundu brže vrijeme. ne govorim ništa drugo nego da treba dobit šansu za razliku od onih što su je imali. tko god bude novi vozač ja cu poštovat tu odluku osim ako je to liuzzi onda se odričem f1 do povratka kubice :biggrin:
A Senna nije nikad ni pokazao da li je uopće dobar vozač za f1.
Tko zna, ali ne volim kad ga ljudi hvale samo zato jer mu je prezime Senna. :doubt:
Imam otprilike sličan stav o B.Senni. Uspoređivanje vremena Senne i Kliena (nisam uspio pronaći da su oni testirali u Abu Dhabiju) su...neću reći smiješna, ali nisu baš od nekog značaj. Klien je kao prosječan vozač zadnji put vozio F1 2006, kao i Schumi...i ovdje došao kao zakrpa za par trka. Po toj usporedbi Rosberg bi bio najbolji vozač svih vremena, a znamo da nije ;)
Moj stav je sljedeći; pošto je Senna imao godinu za dokazivanje (a ne mogu baš reći da je bio nadmoćan nad Chandokom) i ostavio (po meni) mlak dojam, ja mu ne bi dao mjesto. Ili bi dao Grosjeanu (momak je mlađi, ima nešto osvojenih nižih kategorija, testirao je za Pirelli) ili nekom od ovih starih prdonja; de la Rosa/Heidfeld/Liuzzi ili tko je već u igri radi iskustva u razvijanju bolida.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Prije svega B. Senna nije vise "decko" jer ima dobrih 27 godina ako se ne varam... Prije cu reci za Hamiltona da je "decko" nego li Senna...
Cijeli daj "talenat" koji mu je urodjen sa prezimenom po meni jos uvijek (ili bolje receno, jos nikad) nije opravdao.

Da mu se treba pruziti prilika u Renaultu, misli da treba. Ako sam ja 3. igrac u timu u kojem su 2 igraca na terenu, i taj sa terena se ozlijedi, nekom zdravom logikom bi ja trebao da ga zamijenim, a ne da se trazi novi "terenac"
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Očito je da je najbolja solucija Heidfeld, ako je uspio zajedno s Kubicom BMW Sauber skoro dovesti do vrha, neznam zasto nebi Renault, Senna i Petrov bi bila najgora postava na gridu.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Očito je da je najbolja solucija Heidfeld, ako je uspio zajedno s Kubicom BMW Sauber skoro dovesti do vrha, neznam zasto nebi Renault, Senna i Petrov bi bila najgora postava na gridu.
slažem se. renault puca visoko, al senna i petrov nisu vozači koji mogu iskoristiti potencijal bolida do maksimuma i razvijati ga tijekom sezone.
Nick je iskusan vozač, puno toga je prošao isigurno može dati puno više od senne.
Ali ja bi ipak dao Senni priliku da vozi, barem prve tri utrke pa onda vidjeti. Nick je uvijek spreman uskočiti.
Michael is faster than you!!
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

najgora postava su definitvno kartikejan i ko je jos s njim ?:D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

stavit Heidfelda a B. Sennu da vozi petkom jer Heidfeld nije pre brz ali ako je bolid brz a koliko vidimo da je bitno je završat utrke i biti u bodovima
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Sutra pocinju testiranja u Jerezu a Renault još nije objavio tko ce vozit uz Petrova. Il ce Petrov voziti sva 4 dana? :?
Da se mene pita uzeo bih sva 4 kandidata kroz ta 4 dana (heidfeld, liuzzi, senna, grosjean) , i tko najviše pokaže taj vozi dok se ne vrati Kubica. ;)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

nešto se iz nepouzdanih izvora šuška da bi sad mogli povuć Kimia u Renault jer im je bitno imat iskusnog i konstantnog vozača. Navodno opet će u pregovore s Kimiem mada ja sumnjam da će bit išta od toga jer Kimi je vezan 10 utrka s Citroenom. Al opet od njega je svašta za očekivat..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kimi je rekao da se nema namjeru vraćati u f1, da uživau WRC-u.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Mislim da bi mu odgovarala ova situacija i ima sanse da se vrati u F1
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Dajte ljudi svako malo se Kimmi vraca u f1 pa ono pomirite se s tim da se nebu vratio...
uostalom kako kolega kaze rekao je da nema namjeru se vracati
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

A dobro cim njevov sef kaze da mu nece stajati na putu onda ima sanse za povratak u Reno. Ista situacija je bila i sa MSC kad mu nisu stajali na putu da predje u Mercedes GP
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

V3GI je napisao/la:Dajte ljudi svako malo se Kimmi vraca u f1 pa ono pomirite se s tim da se nebu vratio...
uostalom kako kolega kaze rekao je da nema namjeru se vracati
To u vezi Kimija i Renaulta je sve samo još jedan marketinški trik gdje se stalno vrte ( a to je bitno ) imena Renault, Citroen i Kimi ( koji je uvijek zanimljiv sponzorima ). Tako je i bilo pred par mjeseci, kada se mislilo da je Vitaly svoje odradio, pa mu se tražila zamjena za 2011. Bilo je; Kimi, Kimi i Kimi. I na kraju ništa.

Mislim da bi najbolje bilo dati Nicku Heidfieldu mjesto u upražnjenom kokpitu Renaulta - jer je najiskusniji i najpouzdaniji.
Tonio Liuzzi - ne. On je iskusan, ali gotovo ništa nije dokazao - i nije imao prave prilike, ali je i imao prilike - dakle ništa.

Nico Hulkenberg je OK. Ali on se afirmirao prošle godine u prosječnom autu ( Williams ), i ima poznatog Wili Webbera koji se grebe za njega, dok je Senna furao kantu od HRT-a, kojoj su prvi kilometri bili na VN Bahraina.... #-o

Srce me vuče prema Bruni Senna, i mislim da zaslužuje priliku u vrlo pravom autu. Renault je sada to, pa ako Senna podbaci, onda će se znati na čemu smo - i on, i Renault, i mi. Dakle, Bruno ako dobije priliku, MORA se svojski potruditi - i on to sigurno zna.

Dakle, ja sam za Brunu;.... nikakav Nick, Tonio, Pedro, Romain ili što ti ja znam.....

Bruno...... :driver:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

FerrariF1 je napisao/la:A dobro cim njevov sef kaze da mu nece stajati na putu onda ima sanse za povratak u Reno. Ista situacija je bila i sa MSC kad mu nisu stajali na putu da predje u Mercedes GP
Grubi prijevod najzanimljivijeg:
"Ako on (Kimi Raikkonen) želi otići, ja nemam pravo glasa jer je on klijent, rekao je Olivier Quesnel, šef Citroen Racinga. Od nas je iznajmio auto sa svojim sponzorima. Može raditi što želi. Pretpostavljam da ima pritisaka od strane Bernie Ecclestonea, FIA-e i F1 okružja koje ga želi natrag... ako Raikkonen bude pozvan, tko nazove morat će biti jako uvjerljiv kako bi ga vratio natrag u F1" ...

link
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

FerrariF1 je napisao/la:A dobro cim njevov sef kaze da mu nece stajati na putu onda ima sanse za povratak u Reno. Ista situacija je bila i sa MSC kad mu nisu stajali na putu da predje u Mercedes GP
Da, al Schumi se stalno motal oko formule. Čim je objavil mirovinu , uzel je stari bolid ferrarija u ruke da se malo provoza, pa je bil na pitwallu, pa opet malo uzel ferrari u ruke...Schumi živi za F1. A kimiju je ipak WRC nešto draži od formule.
Sumnjam da je kimiju u interesu glumit zamjenu za Kubicu pola sezone ili sezonu, dobio je priliku vozit rally u kojem uživa više nego šta je uživao vozeći formulu.
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 09 vel 2011, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

I ja sam za Bruna Sennu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Nije bitno to da njemu netko stoji na putu, nego je bitna njegova želja i odluka, a izjavio je da se neće vraćati u formulu 1.
Ako je on sam tako rekao, onda su šanse jako male da se vrati. ;)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

@pospani gad - sad kad sam vidio tvoj post sjetio sam se još dva vozača koje bi ja mislim i ja i ti ponovno voljeli vidjet na gridu: bourdais i villeneuve :driver: znam da su šanse skoro nikakve da jedan od njih dvojice mjenja kubicu, al nitko ih do sada nije spomenuo pa eto... :biggrin:
@Igor 18 - dajte se naučite već jednom - nije Kimmi nego Kimi, jedno m. :biggrin:
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

K1M1 je napisao/la:@pospani gad - sad kad sam vidio tvoj post sjetio sam se još dva vozača koje bi ja mislim i ja i ti ponovno voljeli vidjet na gridu: bourdais i villeneuve :driver: znam da su šanse skoro nikakve da jedan od njih dvojice mjenja kubicu, al nitko ih do sada nije spomenuo pa eto... :biggrin:
Oh, da. Ne samo da misliš slično kao i ja, nego gotovo da mi čitaš misli: Jacques Villeneuve i Seb Bourdais. Pogotovo potonji, jer nije imao baš pravu priliku za F1. A Jacques je moja stara ikona..... 8) Jacques = care..... :biggrin:

Kanađanin se spominje na stranim forumima i na nekim manje više "žutim" F1 stranicama. Sebastien se ne spominje nigdje, osim da je sam izjavio da ne vjeruje u povratak prema F1. Stvara si novi put ( povratak ) prema SAD. Prije je moguće vidjeti Jacquesa Villeneuva za volanom Renault-a.

Ali. Šanse su manje od 1%. Evo sada sam čitao na autosport.com da je vlasnik Renaulta, Gerard Lopez izjavio da će na prvim testovima voziti Bruno i Romain, a da se ozbiljno razmatraju Nick Heidfield i Tonio Liuzzi, da budu u opcijama da krenu u sezonu od prve utrke . Čak je spomenuo da bi u slučaju da se Robert ne vraća cijelu sezonu uistinu trebali vozača koji može pobijeđivati!!!!!!?????? :shock: hm...hm..... :-k

Međutim, koliko kužim taj tekst na engleskom izgleda da njihova odluka ide prema tome; svakako bi uzimali jednoga od rezervnih vozača za start ove sezone, ali da će vidjeti da li bi on mogao i završiti sezonu. Npr. krenu sa Romainom, i ako vide da ne ide, ubacuju Nicka.
Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 09 vel 2011, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

K1M1- pogreške u pravopisu, isprika :D

Renault in no rush to name driver
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Ili Heidfeld ili Kimi, nisam bas za ove novake koji se jos nisu dokazali!
Odgovori