Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Ma razbili smo ih kako sam i očekivao. :D
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Toon je napisao/la:Turska je bila kraj jednog lijepog i dopadljivog nogometa koji je igrala tadašnja hrvatska reprezentacija...neka ova Turska bude početak jednog lijepog i dopadljivog nogometa kakav će igrati sadašnja hrvatska reprezentacija...čisto zbog ravnoteže u svemiru...
:D svemir ipak teži k ravnoteži...strašno nam je pomogao gol na početku utakmice koji je vjerojatno srušio sve što su turci pripremali...vjerojatno smo u Ukrajini i Poljskoj i to je jedino bitno...ono što je pozitivno u ovoj utakmici jest da je rezulat i drugačiji - naši su se borili i ulazili u duele a to je jedino što se traži od njih - "poginite" za sveti dres...
...a turcima samo ovo: :badgrin:
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Napokon dobra utakmica,bio sam optimist ali ovakvo razbijanje Turaka ni u snu nisam očekivao
Svi su igrali odlično ali napadački dvojac fantastičan,Mandžukič igrač utakmice i pokazao je da je klasa,a Olić nevjerovatan godinu dana pauze i ovakvu utakmicu,nemam riječi

Osveta je slatka ali nije još gotovo,idemo ih dokrajčiti u Zagrebu pa ćemo onda slaviti
...put u raj nije posut ružama...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

iiiides :)
haha

bravo decki!! =D>

funkcioniralo je sve savrseno!

jest da veliku ulogu igra povest utakmicu i da su turci izgledali kao prelosa momcad, al to je zato jer smo mi igrali puno bolje!!
stvar je u nasem mentalitetu i oduvijek je tako, sto sa slabim i puno slabijim momcadima prelose prolazimo zato jer se sa velikim razlikama u kvaliteti momcadi ne moze igrat normalan nogomet.. al kad imamo ovako vazne utakmice sve stvari sjedaju na svoje i cijela momcad trci 90 minuta..!

ne bi sad puno izdvajao jer jedva pisem, zato sad samo jos jednom - bravo decki!

stoji ona - kruha i igara - odmah su ljudi okolo raspolozeniji kad je ovakav sportski dan ovakve nacionalne vrste..!

:zivili:
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Znao sam da će biti ovako čim Hrvatska igra sa 2 špice. :)
Tako Hrvatska mora igrati.

A Olić je zvijer... čovjek ne igra godinu dana nikako i zabije im gol. :biggrin:
A onaj Yilmaz zabija 2 gola po utakmici.... gdje si jučer bio majstore?

Schildenfeld ne dobar, nego odličan! Svaka čast, pokazao je da se na njega itekako može računati, a Vida je možda i naše novo rješenje na desnom beku.
Ćorluka upitan i onda namjesti gol i zabije ga, bravo majstore!! =D>
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Fantasticno odusevljen sam!Sve je funkcioniralo savrseno,ali i dalje ostaje parola BILICU ODLAZI!!!

Nego da malo prokomentiram onu sansu Ibisevica.Pa to ne bi Rukavina promasio.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:Fantasticno odusevljen sam!Sve je funkcioniralo savrseno,ali i dalje ostaje parola BILICU ODLAZI!!!
Ja sam za parolu Biliću ostani! ;)

Čovjek je pokazao da zna svoj posao. Zadnjih par rezultata mu ne idu u prilog, ali skidam kapu za ovo jučer. Najvažnije od svega je da mu igrači vjeruju, nema nesuglasica nikakvih. A ako mu igrači vjeruju, onda zaslužuje voditi i dalje ovu repku. Najgore bi sada kad se plasiramo mijenjati izbornika. Ipak je Slaven taj plasman zaslužio zajedno sa svojim igračima.
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:
Bibi je napisao/la:Fantasticno odusevljen sam!Sve je funkcioniralo savrseno,ali i dalje ostaje parola BILICU ODLAZI!!!
Ja sam za parolu Biliću ostani! ;)

Čovjek je pokazao da zna svoj posao. Zadnjih par rezultata mu ne idu u prilog, ali skidam kapu za ovo jučer. Najvažnije od svega je da mu igrači vjeruju, nema nesuglasica nikakvih. A ako mu igrači vjeruju, onda zaslužuje voditi i dalje ovu repku. Najgore bi sada kad se plasiramo mijenjati izbornika. Ipak je Slaven taj plasman zaslužio zajedno sa svojim igračima.
Da,tipicno nakon jednog odlicnog rezultata!Odmah on postaje car,kralj najveci ikad i sl. dok ga se prije dva tjedna pljuvalo :roll:

Onda po tvome bi Rechagell (ili kak se vec pise) trebao ostati zauvijek izbornik Grcke?
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la: Onda po tvome bi Rechagell (ili kak se vec pise) trebao ostati zauvijek izbornik Grcke?
Zašto ne dok god se uspijeva kvalificirati na prvenstva...

Ja sam uvijek bio više za Bilića nego protiv. ;)
Logičnije bi mi bilo da su smijenili Bilića nakon neuspjeha za SP u JAR-u nego sada.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IDfi2fQ8 ... r_embedded[/youtube]
:lol: :lol:

Al stvarno je teren bio katastrofa. :D
Kako uopće i BiH želi igrati na tome.
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Toon je napisao/la:
Toon je napisao/la:Turska je bila kraj jednog lijepog i dopadljivog nogometa koji je igrala tadašnja hrvatska reprezentacija...neka ova Turska bude početak jednog lijepog i dopadljivog nogometa kakav će igrati sadašnja hrvatska reprezentacija...čisto zbog ravnoteže u svemiru...
:D svemir ipak teži k ravnoteži...strašno nam je pomogao gol na početku utakmice koji je vjerojatno srušio sve što su turci pripremali...vjerojatno smo u Ukrajini i Poljskoj i to je jedino bitno...ono što je pozitivno u ovoj utakmici jest da je rezulat i drugačiji - naši su se borili i ulazili u duele a to je jedino što se traži od njih - "poginite" za sveti dres...
...a turcima samo ovo: :badgrin:
Da,svemir se vraća u ravnotežu.Nogometaši na Euru,fudbaleri nisu. :biggrin: =D>
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Logičnije bi mi bilo da su smijenili Bilića nakon neuspjeha za SP u JAR-u nego sada.
logicnije smjenit nakon jednog neuspjeha, nego nakon ponovljenog i jos goreg?
hm..

nisam ni ja bio anti bilic prije, al zadnju godinu definitivno..
nije stvar u bilicu i njegovom znanju i sposobnosti vec se radi cisto o nasim hrvatskim poslovima.. bilic ne slaze ekipu, vec igra sa kartama koje mu podjele mamic and company.. nisam misljenja da bi neki drugi izbornik imao slobodnije ruke jer to tako kod nas ne funkcionira, niti ce funkcionirati sve dok se ne rjesi olos markovic/mamic..

zasto je sad momcad igrala kako treba? zato jer su bili pravi igraci i dobra postava..
srecom se poklopilo da su poluigraci koji moraju igrat zbog interesa nasih nogometnih gospodara, ozljedjeni pa su oces neces morali igrat puno kvalitetniji igraci..

lovren/vrsaljko/vukojevic - neznam kakvi ce se igraci od njih napravit, al treba njima jos pravih inozemnih utakmica prije nego stasaju u neke igrace.. za sada nisu kalibar za reprezentaciju i to se sad pokazalo i dokazalo moj stav koji je objektivan prema hrvatskom nogometu, a ne obojan u plavo..

dujmovic koji je x puta bolji nego jedan vukojevic tek je sada dobio pravu priliku i odigrao utakmicu bez greske..

plasili smo se gordona (lol imena) a on nam pokazao da je solidan igrac..

vida se posebno dobro namece.. istina, imao je nekoliko izgubljenih lopti, pogresnih predaja, mozda i najvise od svih, al se jako dobro krece s loptom i otvara, ne libi se otrcat napred i povuc.. sve u svemu, mislim da ima mjesto u repki..

olic stvarno puno donese, istina je da nije on neki nogometas sa znanjem, nema neku sportsku inteligenciju, ali sve to nadoknadjuje sa ogromnom voljom, strahovitim zalaganjem i srcem..

ostali decki su standard dobri i odlicni i odigrali su tako..

ono sto nam je falilo u ovoj postavi je netko tko ce se odvazit za sut.. 3 suta smo imali.. jedan rakete u blok, i 2 udarca modrica od kojih je jedan bio solidan, al se te njegove lopte jedva dovuku do gola.. recimo onaj drugi sut, malo iz trka - vrlo dobar, al i vrlo spor, takvi su udarci jedino uspjesni ako se puca prema rasljama, po podu je prelaka obrana za golmana..
kranjcar je mozda najbolji suter kod nas.. iako ima i raketa odlican i precizan udarac, imam feeling da ima premalo slobode za pucanje..

ono sto me najvise razveselilo i iznenadilo u utakmici i njezinom vodjenju su bile zamjene.. (istina, u obrani se nije imalo koga bas ni mjenjat, al ajd :), al znak nadmoci - vodis 3:0 u gostima i obzirom na nase prijasnje rezultate, rezultat iznad svakih i najoptimisticnijih ocekivanja i ti se odlucis za nastavak napada - extra potez i kamo srece da se takva praksa nastavi..

ugl - ove isprdke i poluigrace ni ne pozivat, igrat sa provjerenim igracima i ne cinit iste gluposti kao i u rukometnoj repki jer u reprezentaciji igra onaj tko je najbolji, a ne onaj tko mora igrat..
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

@Armanini
Ne bih tu svrstavao Vrsaljka,dečko nije još za repku ali je potencijal,a i Vukojević je ok(moram priznati da je Dujmović pozitivno iznenađenje)
Ono što bih ja htio reći je to da smo imali sreću što su se ozljedili Lovren i Strinić pa čak mogao bih reći i Kranjčar(nek se ne naljute njegovi fanovi ali nažalost to je istina,usporava nam igra,bar ovakav kakav je bio u zadnje vrijeme)
Također mislim da u ovoj reprezentaciji nema mjesta za Kalinića da zdravi Petrić mora biti u najužem izboru

Što se tiče Bilića mora mu se priznati da je hrabro odigrao ovu utakmicu,Ćorluka na lijevom beku,Olić bez ozbiljne utakmice ,Scifo u 1.sastavu(iako su mnogi pa i ja sam bio skeptičan na sve ove 3 odluke).Treba ga pustitit na miru do završetka EP(iako sam i ja nakon Gruzije a pogotovo nakon Grčke bio za odlazak) i vidjeti kako ćemo tamo igrati(ali prvo daj da se plasiramo na EP) i kakav rezultat postići pa tek onda sjesti i vidjeti šta i kako dalje

I još jedna stvar J.Buljat ne bi trebao biti ni na popisu San Marina
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

aaaa

raspisao sam se u odgovoru, jos mislio recenicu dvije i restarta mi se komp.. neopisiva iritacija..

ugl - ukratko sad :)

ne kazem ja da decki nemaju potencijala, vec da nisu zreli za reprezentaciju i zato ih se nikako ne treba pozivat..

dobar je primjer mandjo..
prve utakmice je bio banana.. kao i u dinamu u europskim utakmicama.. - pokazalo se da se nije jos razvilo kao pravi nogometas..
takodjer je, kao i lovren, bio proglasen kao najgorih 10 transfera godine, pa je kasnije, nakon odigranog izvjesnog broja europskih utakmica i utakmicama protiv pravih momcadio, razvio je samopouzdanje i stabilnost da moze i sa boljim momcadima igrat kako zna; i da bi od fulanog transfera dosao do igraca koji je spasio klub od ispadanja i nametnuo se kao glavni igrac kluba..
u repku je pozvan jako rano, jos zelen, zbog poznatih razloga, a to je nepotrebno.. tek je zadnje malo vremena on elemenat za repku.. nema potrebe zvat ga prije i tako radit dvostruki manjaka - em je slabiji nego protivnik, em uzima mjesto boljem igracu koji ce puno vise doprinjet nego ovaj i puno manje stvarat probleme..

nema tu neke filozofije - reprezentacija je momcad u kojoj igraju najbolji i najsposobniji, a ne igraci koji moraju igrat.. a to je kod nas postala praksa.. i u rukometu i sad u nogometu.. i to nam se naravno odbija u glavu..
neznam zasto se nasi prave "pametni" kada se takva praksa ne provodi ni u jednoj ozbiljnoj reprezentaciji..

jer ne kale se igraci u repki, vec u svojim klubovima..

ovo sto kazes za kranjcara djelomice stoji, al mozda svega u 2 utakmice.. sjeti se kako je jedno vrijeme bio glavni igrac i kako je punio golove.. ne treba takve igrace otpisivati, al naravno - kada nisu u pravoj formi i u pravom raspolozenju taj tjedan/mjesec, onda ga se ne stavlja..

veci su problemi igraci poput vukojevica preko kojeg igra staje i vraca se.. nije on jadan nista kriv jer ne zeli radit gluposti jer nije sposoban za nesto vise, obrambeni igrac vratit loptu natrag (a on je 80% vraca natrag) je najsigurna opcija i gotovo bez greske, al je to ubojstvo igre..
dujmovic, iako ni on nije preuzeo neku inicijativu (al jasno da nije) pokazuje ovako na prvu da je bolja opcija..
naravno, ne dizem ja sad dujmovica jer je ovo premalo za ocijenu i ekipa je igrala odlicno tako da je onda sve puno drukcije, al drzim da je vukojevic imao dosta (previse) prilika i utakmica gdje se nije pokazao kao neko kvalitetno rjesenje..

j.buljat - to je valjda vise kao vic :) mislim da nece on istrcat u kockastom dresu ni minute..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Čestitke igračima i stručnom stožeru reprezentacije!! =D> =D>

:biggrin:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Schumy.d je napisao/la:Čestitke igračima i stručnom stožeru reprezentacije!! =D> =D>

:biggrin:
lol ja mislio da je to nesto tursko kad ono :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

Messi, Messi...

E moja BiH, evo vam Messija, Ronaldo utrpao 2 i igra jako motivirano danas. :doubt:

Ovako bi moglo bit i sa Dinamom u Madridu.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

I dalje ne razumijem Bilićevo izostavljanje Eduarda. Čovjek je igrao 5 minuta i kreirao 2 šanse. Ne razumijem, čovjek koji nam je rješio zadnje dvije utakmice ne igra. To me jako razočaralo danas. Zadovoljan sam rezultatom i načinom postavljanja igre, jedino me ovo strahovito muči. Neki tamo Jelavić ima bolji status od drugog najboljeg strijelca u povjesti hrvatske reprezentacije. Nema logike.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Neki tamo Jelavić ima bolji status od drugog najboljeg strijelca u povjesti hrvatske reprezentacije. Nema logike.
Neki tamo Jelavić je prvi strijelac Škotskog prvenstva dok Eduardo igra tu i tamo za Šahtar. I normalno je da Jelavić dobije priliku, pogotovo u situaciji kad rezultat nije bio imperativ. I sasvim je dobro odigrao ono malo vremena.

Pa ne trebaju igrati stalno isti igrači... treba pogledati formu tih igrača i ono prikazano na treninzima. ;)

P.S.
Repka BiH proživljava debakl...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

koja razvaljotka u portugalu
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

F1NAC je napisao/la:koja razvaljotka u portugalu
Ma ovo je jos i dobar rezultat :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Ma ovo je jos i dobar rezultat :biggrin:
Pa ispada na kraju da i je...
Zabili su 2 gola iz 2 prilike na utakmici i držali tekmu 70 min u egalu (rezultatskom), a onda su morali puknuti po šavovima. Šta reći... :biggrin:

Ronaldo mi je izgledao posebno nabrijan večeras i odigrao je fantastičnu tekmu, sudjelovao je skoro kod svih golova, a i sam zabio 2 i razbio rezultatsku napetost.
Ali, onaj crveni kod 3-1 je glupost večeri isto kao i Džekovo iritiranje publike kod 3:2. Jel im to još trebalo?

Na kraju, očekivano Portugalci na EP-u. Bili su apsolutno bolja momčad u dvije utakmice i nema im se šta prigovoriti. BiH ostaje žaliti jer su imali priliku koju mislim neće opet tako skoro dobiti.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nitko nije spomenuo bacanje baklje na pletikosu?
onome tko je bacio treba dozivotno zabraniti izlazak iz kuce, uz nedjeljni izlazak u crkvu - mozda mu Bog pomogne..
majmun, konj, kreten, idiot.. pa kakvo dno moras bit za takvo sto? zelim mu da mu karma napravi svoje i da si zapali ruke magarac..

sto se tice utakmice.. zadovoljan.. dosta profesionalno.. da su uspjeli turci povest bilo bi malo drukcije, al ovako smo mi bili puno blizi pogotku nego oni..

ima nekoliko musica kod pojedinih igraca, al dok nisu skupe, nebitno..
primjerice - simunic i ucestalo ispucavanje po sredini.. cak i kad se nadje blizu auta, on se potrudi ispucat u sredinu.. bit ce da nije bio prvi dan na treningu..

o vukojevicu ne bih vise jer valjda oni znaju zasto je bolje forsirati njega, koji se mislim puno bolje osjeca u napadu, nego neke druge opcije..
ovako je on jadan iza sa velikim teretom, jer si on ne moze priustit vece greske, tako da igramo sa 9 i pol igraca.. a kada se igra otvara, u sredini nastane rupa od 40 metara..

pranjic je bio odlican, i stvarno bi trebao cesce bit izbor, al u napad..

srna.. jbmu sve.. koliko je on bio danas na podu, i koliko je on danas igrao, to je posebna kategorija..

iako.. mislim da mozda malo previse forsiramo igru po toj strani.. protivnik se prilagodi..

ugl.. sve 5..
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Cestitke na prolazu, trebali smo pobjediti, izbjegli bi smo teze protivnike...
Evo jakosnih skupina

1. jakosna skupina

Ukrajina 28,029
Poljska 23,806
Španjolska 43,116
Nizozemska 40,860

2. jakosna skupina

Njemačka 40,446
Italija 34,357
Engleska 33,563
Rusija 33,212

3. jakosna skupina