Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Strani nogomet

Post Postao/la K1M1 »

:mrgreen: odlična predstava u 2. poluvremenu.
Messi. :klanjanje:
A realovci, samo nemojte o suđenju, jer su realovi igrači danas bili toliko oštri i frustrirani da je to bilo strašno. Budite sretni što niste 3 crvena pobrali, a vi se žalite na suđenje haha, smiješno. :roll:
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

kreja je napisao/la:ma ljudi ja kao realovac ipak mislim da je pobjeda zasslužena kritika na suđenje ima ali sta je tu je...
Hvala bogu. Evo klanjam ti se kolega.
Da Barca dobi 13-0, ovi bi se opet žalili na suđenje. Suđenje je bilo korektno, velim, još im je oprostio crveni Adebajora zbog pritiska. Ono je bio klasični knock-out nasred terena.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

K1M1 je napisao/la::mrgreen: odlična predstava u 2. poluvremenu.
Messi. :klanjanje:
A realovci, samo nemojte o suđenju, jer su realovi igrači danas bili toliko oštri i frustrirani da je to bilo strašno. Budite sretni što niste 3 crvena pobrali, a vi se žalite na suđenje haha, smiješno. :roll:
Pepe-a treba neko naučiti pameti da se ovako ne igra nogomet
Adebayor može biti sretan što nije dobio crveni

Messiev slalom kao Maradonin :klanjanje: 5 igrača Reala poslao po ćevape :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Slash je napisao/la: Da Barca dobi 13-0, ovi bi se opet žalili na suđenje. Suđenje je bilo korektno, velim, još im je oprostio crveni Adebajora zbog pritiska. Ono je bio klasični knock-out nasred terena.
Još samo da dodam da sudac nije vidio ono kad je Marcelo nagazio Pedra, još jedan ko suza čisti crveni (a nije dobio ni žuti). ;) Tako da realovci, što se tiče suđenja :-$
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Sve pohvale special one-u na svome terenu povući se cijelu utakmicu i imati posjed lopte 22% :biggrin:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Hoćete reć da nema razloga da se žalimo na suđenje? Hoćete reć da se nemamo pravo osjećat posrano jer je sudac dao Pepeu nezasluženi crveni kartonu trenutku kad se Real počeo otvarat? Pa ako je ta Barcelona toliko bolja, kako to da su imali u cijelom poluvremenu do crvenog kartona točno 1 udarac prema golu? Kako to da u 3 utakmice nisu stvorili čistu priliku, osim ako Real nije igrao s 10 igrača? Ma dajte molim vas, jedno je pogreška suca, a drugo je ovo. Čista sramota. Ukoliko mislite da ja govorim gluposti, onda pogledajte ponovno emisiju u kojoj je potvrđeno u konzultaciji sa drugim sucima da je crveni karton u potpunosti nezaslužen. Nemamo tu onda više o čemu pričat. A niti ti Slash ne govori gluposti jer ja ne znam tko se tu žalio na suđenje nakon finala kupa. Možda nisi ti, ali Barcini navijači jesu.

EDIT: K1M1, ukoliko imaš tu situaciju negdje snimljenu, prati Marcelovu glavu. Pogled je cijelo vrijeme usmjeren gore, dakle, nema šanse da je došlo do namjernog gaženja. Ne pričaj gluposti.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

luka_kimi je napisao/la:Hoćete reć da nema razloga da se žalimo na suđenje? Hoćete reć da se nemamo pravo osjećat posrano jer je sudac dao Pepeu nezasluženi crveni kartonu trenutku kad se Real počeo otvarat? Pa ako je ta Barcelona toliko bolja, kako to da su imali u cijelom poluvremenu do crvenog kartona točno 1 udarac prema golu? Kako to da u 3 utakmice nisu stvorili čistu priliku, osim ako Real nije igrao s 10 igrača? Ma dajte molim vas, jedno je pogreška suca, a drugo je ovo. Čista sramota. Ukoliko mislite da ja govorim gluposti, onda pogledajte ponovno emisiju u kojoj je potvrđeno u konzultaciji sa drugim sucima da je crveni karton u potpunosti nezaslužen. Nemamo tu onda više o čemu pričat. A niti ti Slash ne govori gluposti jer ja ne znam tko se tu žalio na suđenje nakon finala kupa. Možda nisi ti, ali Barcini navijači jesu.

EDIT: K1M1, ukoliko imaš tu situaciju negdje snimljenu, prati Marcelovu glavu. Pogled je cijelo vrijeme usmjeren gore, dakle, nema šanse da je došlo do namjernog gaženja. Ne pričaj gluposti.
To finale nisam gledo, niti sam ga komentiro. A tko je to molim te reko da je neopravdano? Onaj alkos Beusan ? Ili neki drugi naš vrli stručnjak. Onaj start je bio identičan onom Taylora na Eduarda uz razliku što je Alvesova noga bila u zraku pa je izbjegao teže posljedice. :roll:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

Slash je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Hoćete reć da nema razloga da se žalimo na suđenje? Hoćete reć da se nemamo pravo osjećat posrano jer je sudac dao Pepeu nezasluženi crveni kartonu trenutku kad se Real počeo otvarat? Pa ako je ta Barcelona toliko bolja, kako to da su imali u cijelom poluvremenu do crvenog kartona točno 1 udarac prema golu? Kako to da u 3 utakmice nisu stvorili čistu priliku, osim ako Real nije igrao s 10 igrača? Ma dajte molim vas, jedno je pogreška suca, a drugo je ovo. Čista sramota. Ukoliko mislite da ja govorim gluposti, onda pogledajte ponovno emisiju u kojoj je potvrđeno u konzultaciji sa drugim sucima da je crveni karton u potpunosti nezaslužen. Nemamo tu onda više o čemu pričat. A niti ti Slash ne govori gluposti jer ja ne znam tko se tu žalio na suđenje nakon finala kupa. Možda nisi ti, ali Barcini navijači jesu.

To finale nisam gledo, niti sam ga komentiro. A tko je to molim te reko da je neopravdano? Onaj alkos Beusan ? Ili neki drugi naš vrli stručnjak. Onaj start je bio identičan onom Taylora na Eduarda uz razliku što je Alvesova noga bila u zraku pa je izbjegao teže posljedice. :roll:
Sad odma vrijedas nase sudce jer si ne mozes priznati neke stvari ;)
Da mi je znati da li je po tebi Valdez ili Messi zasluzio bar zuti?
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Messi je zaslužio žuti za ono prigrljivanje lopte rukom na podu. Al' to se vidlo tek u usporenoj snimci pa pretpostavljam da sudac nije vidio.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Slash je napisao/la:

Analiza u emisiji. Štimac je odmah rekao da crveni karton nije bio, a kasnije je u konzultaciji sa drugim sucima potvrdio svoje sumnje. Normalno da nisi gledao finale, samo ti kažem da ne prozivaš Realove navijače kao one koji se bave suđenjem jer samo stranicu ranije imaš nekoliko postova žalopojki Chuck Norrisa na suđenje u toj utakmici. Sudac je kompletno usmjerio tijek utakmice tim crvenim kartonom i vjerojatno odlučio pobjednika ovog susreta. Da ne spominjemo gužvu na poluvremenu koju je izazvao igrač prekrasne, prečiste i apsolutno bezgrešne Barcelone. Start Messija, kojemu se inače sudac Stark apsolutno divi (evo ti citat iz članka temeljen na njegovoj izjavi: "Wolfgang Stark, the man who is the self-proclaimed fan of Lionel Messi, who would love nothing more than to receive a gift of Messi's shirt...") je također po tom kriteriju za crveni karton, lopte nije bilo nigdje u blizini. Tako da, imam se apsolutno pravo osjećat totalno posrano jer ponovno suci odlučuju pobjednika. Ponovno je Barcelona ta na čiji mlin idu sudačke odluke. Malo je previše tih stvari da bi bile slučajnost. :roll: :roll: :roll:

EDIT: Ti se K1M1 slobodno možeš smijat, al samo sebi jel si samo ti i još 100 milijuna navijača Barcelone u pravu, a stručne osobe su u krivu. :roll: :roll:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

@luka

Polako s tim da drugi pričaju gluposti :wink:

Jesam li rekao poslije kupa da je Pepe trebao bobiti crveni i rekao sam da će ga danas dobiti ako bude normalno suđenje.Potpuno zaslužen crveni
Čudno mi je da vi navijači Reala se ne osvrćete na katastrofalnu utakmicu Reala u kojoj jedina kakva takva šansa je bio udarac CR iz daljine,i u kojoj (jedan teška srca moram napisati :biggrin: )veliki klub igra ovako kukavički već drugu utakmicu na svome terenu bez ikakve pomisli da napadnu nego čekaju grešku.Da ovako Dinamo u Zagrebu igra protiv Hajduka gadilo bi mi se i trener bi itekako bio odgovoran

Pep očitao lekciju večeras nisu srljali po gol nego lagano kontrolirali utakmicu konstantan pritisak bez velikog rizika i strpljivo jer je vidio da Real nema namjeru napasti

EDIT:Ako je Štimac rekao da nije crveni onda mora da je tako :mplavi: :smijeh:

luka-žalopojke ću uvijek davati na takve igrače kao što je Pepe čovjek je promašio profesiju trebao je biti mesar
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 27 tra 2011, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

luka_kimi je napisao/la: Analiza u emisiji. Štimac je odmah rekao da crveni karton nije bio, a kasnije je u konzultaciji sa drugim sucima potvrdio svoje sumnje. Normalno da nisi gledao finale, samo ti kažem da ne prozivaš Realove navijače kao one koji se bave suđenjem jer samo stranicu ranije imaš nekoliko postova žalopojki Chuck Norrisa na suđenje u toj utakmici. Sudac je kompletno usmjerio tijek utakmice tim crvenim kartonom i vjerojatno odlučio pobjednika ovog susreta. Da ne spominjemo gužvu na poluvremenu koju je izazvao igrač prekrasne, prečiste i apsolutno bezgrešne Barcelone. Start Messija, kojemu se inače sudac Stark apsolutno divi (evo ti citat iz članka temeljen na njegovoj izjavi: "Wolfgang Stark, the man who is the self-proclaimed fan of Lionel Messi, who would love nothing more than to receive a gift of Messi's shirt...") je također po tom kriteriju za crveni karton, lopte nije bilo nigdje u blizini. Tako da, imam se apsolutno pravo osjećat totalno posrano jer ponovno suci odlučuju pobjednika. Ponovno je Barcelona ta na čiji mlin idu sudačke odluke. Malo je previše tih stvari da bi bile slučajnost. :roll: :roll: :roll:

EDIT: Ti se K1M1 slobodno možeš smijat, al samo sebi jel si samo ti i još 100 milijuna navijača Barcelone u pravu, a stručne osobe su u krivu. :roll: :roll:
Naravno da crveni karton odluči ovakvu utakmicu. I zato ga po tebi nikom nebi trebalo dat? Pa nek' drugi put s noževima na teren istrče. Jer šta će im crveni davat kad to može odlučit utakmicu :roll: . Pepe je koljač i to je to. Isto ko onaj majmun Adebayor, samo što se on izvuko.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Upravo ovo što Chuck govori, žalite se samo na suđenje a katastrofalnu igru i taktiku reala ni ne spominjete. Posjed lopte 28%-72%, niste stvorili praktički ni jednu izglednu šansu, na svom terenu...
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Chuck Norris je napisao/la:@luka

Polako s tim da drugi pričaju gluposti :wink:

Jesam li rekao poslije kupa da je Pepe trebao bobiti crveni i rekao sam da će ga danas dobiti ako bude normalno suđenje.Potpuno zaslužen crveni
Čudno mi je da vi navijači Reala se ne osvrćete na katastrofalnu utakmicu Reala u kojoj jedina kakva takva šansa je bio udarac CR iz daljine,i u kojoj (jedan teška srca moram napisati :biggrin: )veliki klub igra ovako kukavički već drugu utakmicu na svome terenu bez ikakve pomisli da napadnu nego čekaju grešku.Da ovako Dinamo u Zagrebu igra protiv Hajduka gadilo bi mi se i trener bi itekako bio odgovoran

Pep očitao lekciju večeras nisu srljali po gol nego lagano kontrolirali utakmicu konstantan pritisak bez velikog rizika i strpljivo jer je vidio da Real nema namjeru napasti
Smatram da je Mourinhov plan bio napast u drugom poluvremenu. Po čemu je to točno Pep nadmašio Mourinha? Po tome što Barcelona nije imala niti jednu šansu do crvenog kartona? Po tome što je Pique kao stoper vodio igru? Uh, lijepo ga je nadmašio moram priznat. Kukavička igra, pa što bi trebali, otvorit se i dobit 5 komada? Mdaj. :roll:

EDIT: Btw. možda nije Real stvorio niti jednu šansu, ali nije niti Barcelona. Ta velika, fantastična Barcelona. :roll:
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

luka_kimi je napisao/la: Smatram da je Mourinhov plan bio napast u drugom poluvremenu. Po čemu je to točno Pep nadmašio Mourinha? Po tome što Barcelona nije imala niti jednu šansu do crvenog kartona? Po tome što je Pique kao stoper vodio igru? Uh, lijepo ga je nadmašio moram priznat. Kukavička igra, pa što bi trebali, otvorit se i dobit 5 komada? Mdaj. :roll:

EDIT: Btw. možda nije Real stvorio niti jednu šansu, ali nije niti Barcelona. Ta velika, fantastična Barcelona. :roll:
Barcelona nije stvorila šansu?Ja nisam siguran da si ti gledao utakmicu(Xavi,Villa,pa opet Villa)

Sve 5 ako si ti kao navijač Reala zadovoljan igrom i pristupom,ja sam rekao svoj dojam ;)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Baš je zanimljivo gledati ova prepucavanja barcinih i realovih navijača. U finalu navijam za ManU ( jest da je ljuti rival, ali pravi sportski ). A Real ima šansu u uzvratu. Neka pobijede 3:0 i idu dalje.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

- U Barcelonu ćemo otići igrati ponosno i dostojanstveno. Nažalost, neće biti Pepea, premda nije učinio ništa a dobio je crveni karton. Neće biti niti Ramosa, koji također nije učinio ništa a dobio je kumulirajući žuti karton. Neće biti niti trenera koji nije učinio ništa a dobio je crveni karton - poentirao je na svoj način Mourinho.

:lol:
Daj Mourinho budi faca i reci ja sam kriv za ovako lošu igru a ne uvijek se žaliti
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Evo jedan "pristojan":
Ajde sad vi meni samo recite koje je to šanse Barcelona stvorila do Pepeovog isključenja sa svojih 80% lopte u nogama?
*ebo vas posjed lopte kad ne stvorite pravu šansu.

Pričajte vi šta hoćete, možda Real nije imao nekih šansi, ali nije ni Barcelona.
Još je komentator spomenuo da je Barcelona uputila tek jedan pokušaj prema golu Reala u drugom poluvremenu.

O suđenju neću ovaj put, samo :thumbdown:, kriterij mu je bio u banani.
Jedino mi je žao da Pepe nije pošteno polomio onog glumca i seronju Alvesa pa neka zasluži taj crveni. Đubre od igrača!

ISTA stvar kao s Arsenalom. Posjed lopte 80%, 2 udarca na cijeloj tekmi i onda crveni.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

hej pa cekajte malo.. pa normalno da barca nije nastupila sa ciljem full attack.. pa polufinalna utakmica je.. logicno.. real je bio taj koji je trebao bit glavni agresor, al hebiga.. di onaj ljigavac zna sto je to napadacki nogomet..

ono nije crveni karton? mozda je zeleni onda.. od kad se to skace na igrace? kolko ja znam toga u nogometu nema.. sve 5.. tenzije ogromne, zelja ogromna, borba za svaku loptu, sve stoji, al izvjesnom treba zabranit bilo kakve kontakte sa igracima.. ako ce igrat nogomet neka ispucava lopte i izvodi aute, gdje nema rizika da ce nekom slomit nogu il gazit po nekom.. kako je netko prije rekao - mesar..

bilo kako bilo - maradona stajl - takav gol vrijedi za sve lose i ne lose u utakmici..

sto se tice posjeda lopte, malo je nespretno to navodit kao faktor posto je u pitanju barca..

realovci - odite rano sapt, sutra ce vam bit lakse :)
ustvari nece, kad ujutro uz kavicu svi budu citali i komentirali :)
uf.. nije vam lako..

a ako ljigavcu barca nije najbolja, neka se dokaze u uzvratu.. samo neznam bas kako se moze sa njegovim poimanjem nogometa napravit pozitivan rezultat, al ajd.. :P
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:ono nije crveni karton? mozda je zeleni onda..
Chuck Norris je napisao/la:I kao što sam rekao normalno suđenje i Real ne može završiti bez crvenog pogotovo Pepe
Slash je napisao/la:Suđenje je bilo korektno
Evo ljudi... budite realni:

Evo kako bi ovo komentirali? Da li je ovo ispravno? :doubt:

Čak se jasno vidi da nije ni bilo dodira sa Alvesom. Svaka čast sudac! =D>
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ajde bolan ljudi, cestitajmo Barci, jednostavno su bili bolji i gotovo.

Uvijek suci suci suci...jebo suce...nek pucaju na nas, ako smo bolji zabit cemo gol vise i gotovo.

Bilo je gresaka, i bit ce ih i sa jedne i sa druge strane...

Igraci kao Messi se ne zaustavljaju grubom igrom, neo mozgom...sinoc je nazalost falio jedini branic s mozgom ;)

Mou ne moze nize, osramocen je vec jednom na Camp Nou, valjda bi sad mogao malo pustiti svoju teoriju i dozvoliti igracima da igraju napadacki i otvoreno.

Koja god ekipa je igrala protiv Barce otvoreno, Barca se namucila.

Cestitke Barceloni na pobjedi.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma čestitat ću ja Barci, ali tek nakon uzvrata jer sve je moguće još.
Ali nije u redu da se ovakve gluposti sude u jednom polufinalu LP. A utakmica po meni nije uopće bila oštra. Real se uspješno branio do tog isključenja i Barca nije imala previše rješenja za doći do gola. Čak su se i bojali slati bekove da im ne prođe kakva kontra. Ovako su ostali bez igrača i trenera za uzvrat i 2 gola minusa. Ipak jako velika greška suca.

Na treneru je da odabere taktiku i ako on želi parkirati bus na gol, to je njegova stvar i ima apsolutno pravo na to.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:Ali nije u redu da se ovakve gluposti sude u jednom polufinalu LP. A utakmica po meni nije uopće bila oštra. Real se uspješno branio do tog isključenja i Barca nije imala previše rješenja za doći do gola. Čak su se i bojali slati bekove da im ne prođe kakva kontra. Ovako su ostali bez igrača i trenera za uzvrat i 2 gola minusa. Ipak jako velika greška suca.

Na treneru je da odabere taktiku i ako on želi parkirati bus na gol, to je njegova stvar i ima apsolutno pravo na to.
Ma sve to stoji...ali sta mozemo ti i ja ili bilo ko sada promijeniti. Treba biti gospodin, cestitati i gotovo.
Jeste na treneru i ne bih da se pravim veci strucnjak od njega samog, ali i ti i ja i bilo ko 10-ti je svjestan da Real nema sta izgubiti u Barceloni, i da bi trebao krenuti u najofanzivnijoj mogucoj postavi.

Price o sudjenju se provlace jako dugo, i ne zelim ponovo povlaciti Chelsea i kojekakve druge utakmice, jer ce odmah doci navijaci Barce sa svojim "puskama u svlacionici" i sl... i tako u nedogled.

I sudije su dio igre, treba znati i njih pobijediti ili dobiti na svoju stranu, a Mou bas i nema mnogo prijatelja na toj strani ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: I sudije su dio igre, treba znati i njih pobijediti ili dobiti na svoju stranu, a Mou bas i nema mnogo prijatelja na toj strani ;)
Pogotovo kad mijenjaju suca 3 dana prije utakmice. :x
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la:Ma čestitat ću ja Barci, ali tek nakon uzvrata jer sve je moguće još.
Ali nije u redu da se ovakve gluposti sude u jednom polufinalu LP. A utakmica po meni nije uopće bila oštra. Real se uspješno branio do tog isključenja i Barca nije imala previše rješenja za doći do gola. Čak su se i bojali slati bekove da im ne prođe kakva kontra. Ovako su ostali bez igrača i trenera za uzvrat i 2 gola minusa. Ipak jako velika greška suca.

Onaj start Adebayora? To i dalje nitko od vas koji negodujete na suca ne spominje. Znači frajer dotrči i rokne ga u glavu. Nemrem nać klip sad. Adebayor mrtvi krvolok.
Odgovori