Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Formula 1 team - Ferrari
Ma potez je definitivno dobar i taktički mudar. Mala žrtva za veliku korist. Jedina stvar koja bi bila glupa je - da su odustali od te ideje i da to nisu napravili. Mislim, ovo je jedna od rijektih stvari gdje se gotovo svi na ovom forumu slažemo. Zato što je to tako. Time više čude čudne kritike "velikih hrvatskih stručnjaka".
Samo neka se trkaju.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Alonsu svaka čast, a Ferrari treba da se zamisli i da napravi dostojan auto. Krajnje je vrijeme.
Avanti FER, Avanti!!!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Alonso uradio sve kako treba. Svaka mu čast za ovu čitavu sezonu. Majstorski.
Momčad nije baš na nivou, ali valjda će biti bolje iduće sezone.
Momčad nije baš na nivou, ali valjda će biti bolje iduće sezone.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Mlada nada
- Navijam za: Ferrari
Koliko god je loše što je Alonsu izmaklo treće svjetsko prvenstvo, toliko je dobro što će Ferrarijevi vozači nakon tri godine dobiti bolje brojeve od 5 i 6. Mislim da danas ni Alonso ni Massa nisu mogli bolje! Svaka čast! Iako bolid za ovu sezonu nije najbolji, sve ostalo je funkcioniralo besprijekorno i nadam se da će bar to ostati tako i idućih godina. Uzdam se u 2013. i nadam se da ćemo imati bolji bolid.
-
- Mlada nada
Pa to sam i rekao. Znam da su drugi i zbog toga mi je drago.One and only je napisao/la:Dobit će 3 i 4. Drugi su u konstruktorskom poretku, a Vettel ne ide nigdje iz RBR-a.Lorenzo cro je napisao/la:Koliko god je loše što je Alonsu izmaklo treće svjetsko prvenstvo, toliko je dobro što će Ferrarijevi vozači nakon tri godine dobiti bolje brojeve od 5 i 6. Mislim da danas ni Alonso ni Massa nisu mogli bolje! Svaka čast! Iako bolid za ovu sezonu nije najbolji, sve ostalo je funkcioniralo besprijekorno i nadam se da će bar to ostati tako i idućih godina. Uzdam se u 2013. i nadam se da ćemo imati bolji bolid.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Šta napisat.
Ferrari drugi u konstuktorima a nisu to zaslužili Alonso je bio ove sezone najbolji bozač ali ostade bez naslova nije imao brz bolid.
Ferrari duguje naslov Alonsu, Ferrari duguje bar jednu sezonu da da Alonsu najbrži bolid.
Bojim se da se to neće ostariti dok je dupeljubac Domenicali na čelu Ferrari-ja a ako dođe Vettel u Ferrari moguće je da će se odmah njemu okrenut.

Ferrari drugi u konstuktorima a nisu to zaslužili Alonso je bio ove sezone najbolji bozač ali ostade bez naslova nije imao brz bolid.
Ferrari duguje naslov Alonsu, Ferrari duguje bar jednu sezonu da da Alonsu najbrži bolid.

Bojim se da se to neće ostariti dok je dupeljubac Domenicali na čelu Ferrari-ja a ako dođe Vettel u Ferrari moguće je da će se odmah njemu okrenut.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Nek se i zavrsila ova agonija Ferrarija.Bolid je postajao sve losiji svakom utrkom prema kraju.Nek se presaberu da opet ne dodjemo u Australiji sa 1-2 sekunde zaostatka.
-
- Legenda
Da, Ferrari 2. u poretku zaslugom Alonsove genijalnosti.
Ali ja se bojim nečeg drugog. Nije ovaj Ferrari bio baš toliko loš. Više se bojim da 2013. neće biti kao 2011. nakon 2010.
Nadam se da sam u krivu.
Ali ja se bojim nečeg drugog. Nije ovaj Ferrari bio baš toliko loš. Više se bojim da 2013. neće biti kao 2011. nakon 2010.
Nadam se da sam u krivu.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
To je lijepo čuti od Ferrarievog navijača a ne AlonsovogF2004_the_best_ever je napisao/la:Šta napisat.![]()
Ferrari duguje naslov Alonsu, Ferrari duguje bar jednu sezonu da da Alonsu najbrži bolid.![]()

Potpis na post
...put u raj nije posut ružama...
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Krajnje je vrijeme da Alonso dobije konkurentan bolid, a ne da očekuje nečiji peh da bi se dokopao više bodova.
Već četiri godine Ferrari nije uzeo konstruktorski naslov, to je strašna činjenica za jedan tim koji je prije deset godina bio strah i trepet u Formuli 1.
Već četiri godine Ferrari nije uzeo konstruktorski naslov, to je strašna činjenica za jedan tim koji je prije deset godina bio strah i trepet u Formuli 1.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Realno po suhom i nema razlike između F150 i F2012.dmarijon je napisao/la:Da, Ferrari 2. u poretku zaslugom Alonsove genijalnosti.
Nadam se da sam u krivu.

Ove godine nekoliko stvari je išlo na ruku Alonsu:
-kiša, dobro vožnja Alonsa po kiši i dobro ponašanje bolida po kiši,
-jači McLaren nego predhodne sezone,
-Slabi RB8 od RB7.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Pazi ovo! Već su počeli "obećavati" za 2013.!!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/104615" onclick="window.open(this.href);return false;
:facepalm: Jadni, moj Alonso
..... Imat' ćeš milijunčiće na tekućem računu, ali nakon ovih priča,..........
kada ćeš ponovno staviti titulu u džep!?
Ferrari =
http://www.autosport.com/news/report.php/id/104615" onclick="window.open(this.href);return false;
:facepalm: Jadni, moj Alonso

Ferrari =

Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 26 stu 2012, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Baš sam htio napisati da je bolje da šute, pa ako auto i bude kao i zadnje dvije godine - ajde, nego da (opet) najvaljuju sve i svašta pa na kraju kanta.pospani gad je napisao/la:Pazi ovo! Već su počeli "obećavati" za 2013.!!
:facepalm: Jadni, moj Alonso..... Imat' ćeš milijunčiće na tekućem računu, ali nakon ovih priča,..........
kada ćeš ponovno staviti titlu u džep!?
![]()
![]()
Ferrari =

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ciste glasine al ipak , bilo bi dobro da se ostvariThere might be a confirmation of this news in the next couple of days, and a dream come true for Tifosi young and old.
It is said that Ross Brawn is negotiating with Ferrari for a spectaculair return to Via Abetone Inferiore Maranello, after 7 years of fishing, winning a world title with Honda and a until now painful adventure with Mercedes, the big man might be on his way back home.
In the last four seasons Ferrari lacked people with clever, creative and outside of the box ideas, just as president Di Montezemolo has hammered on, en it is for exactly this, he seems to have given Ross a call,, who is known for his great ability to read the rules, and find holes and possibility's in every paragraph.
As seen in Honda with the double diffuser and in Mercedes with their DDRS.
In Maranello Brawn would take the role as technical director, Pat Fry head designer and Tombazis will have to take a few steps back after he led the Gestione Sportiva with the last 4 cars being a complete or partially dissapointement.
We have to remember, might everything come together, Brawn will have to go trough a period of gardening leave, a 6 months stop, like James Key recently.
But there might be a shortcut, if Mercedes Petronas AMG changes their name to Mercedes AMG, he might go to Ferrari immediately.
If not Brawn might start his work in Maranello halfway through the season, and will be completely installed long before the important season 2014 with the engine change starts.
For now nothing is still confirmed, but the time is ready for the legendary British engineer to come home, where he togheter with Rory Byrne, Jean Todt and Michael Schumacher wrote history, not only in Ferrari, but in F1 all together.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- vidc
- Veteran
hmmm, ferrari želi znati šta mercedes sprema za 2014.? brawn sigurno raspolaže važnim informacijama vezanim za motor...
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Uljepšalo mi dan!F1NAC je napisao/la:ciste glasine al ipak , bilo bi dobro da se ostvariThere might be a confirmation of this news in the next couple of days, and a dream come true for Tifosi young and old.
It is said that Ross Brawn is negotiating with Ferrari for a spectaculair return to Via Abetone Inferiore Maranello, after 7 years of fishing, winning a world title with Honda and a until now painful adventure with Mercedes, the big man might be on his way back home.
In the last four seasons Ferrari lacked people with clever, creative and outside of the box ideas, just as president Di Montezemolo has hammered on, en it is for exactly this, he seems to have given Ross a call,, who is known for his great ability to read the rules, and find holes and possibility's in every paragraph.
As seen in Honda with the double diffuser and in Mercedes with their DDRS.
In Maranello Brawn would take the role as technical director, Pat Fry head designer and Tombazis will have to take a few steps back after he led the Gestione Sportiva with the last 4 cars being a complete or partially dissapointement.
We have to remember, might everything come together, Brawn will have to go trough a period of gardening leave, a 6 months stop, like James Key recently.
But there might be a shortcut, if Mercedes Petronas AMG changes their name to Mercedes AMG, he might go to Ferrari immediately.
If not Brawn might start his work in Maranello halfway through the season, and will be completely installed long before the important season 2014 with the engine change starts.
For now nothing is still confirmed, but the time is ready for the legendary British engineer to come home, where he togheter with Rory Byrne, Jean Todt and Michael Schumacher wrote history, not only in Ferrari, but in F1 all together.

- Cuky
- Moderator
ovo je jako loša vijest. Od kada je otišao iz Ferrarija jedino je spletom okolnosti 2009. osvojio naslov. 2008. sa Hondom nije napravio ništa, kao ni zadnje 3 godine sa Mercedesom. Možda jest jedan od najboljih stručnjaka koji su radili u F1, ali moje je mišljenje da je njegovo vrijeme prošlo
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Tako su govorili i za Neweya od 2005. , da mu se auti kvare brže od fiata.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ferrari je nakon njega osvojio samo konstruktorski 2008, ja bi rekao da je u Hondi bio do Honde, a Mercedes opet ima manje love od ostalihCuky je napisao/la:ovo je jako loša vijest. Od kada je otišao iz Ferrarija jedino je spletom okolnosti 2009. osvojio naslov. 2008. sa Hondom nije napravio ništa, kao ni zadnje 3 godine sa Mercedesom. Možda jest jedan od najboljih stručnjaka koji su radili u F1, ali moje je mišljenje da je njegovo vrijeme prošlo

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
Gle, možda se varam. To je samo moje osobno mišljenje da nebi donio ništa specijalno u Ferrari svojim povratkom
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ma naravno, samo kažem da nije ni Ferrari imao uspjeha bez njega

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
e moj Domenicalli ... i tako je svaka godina od 2009Dani je napisao/la:2013 will be hardest year yet - Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ne vjerujem u te glasine o povratku Rossa Brawna u Ferrari.
A ako je to i tačno to samo pokazuje koliko je očajna ekipa u Ferrariju, nemaju nikoga stručnog u timu pa moraju zvati Brawna da se vrati i izvuče ih iz haosa u kojem se nalaze.
A ako je to i tačno to samo pokazuje koliko je očajna ekipa u Ferrariju, nemaju nikoga stručnog u timu pa moraju zvati Brawna da se vrati i izvuče ih iz haosa u kojem se nalaze.
- F1NAC
- Moderator