A.Senna je napisao/la:Veliki vozac koji je na listi najboljih u povijesti po ocijenama bivsih vozaca f1 medju 5 najvecih ikada,mnogi ga stavljaju ispred Sumija i moguce je jer broj ostvarenih naslova neznaci nista,tu treba imati srece npr sada Hamiltonu crkne motor i gotovo Massa prvak i to svak pamti a niko kako je vozio i za koliko i pod kojim okolnostima mu je izmakla titula.
Mclaren se poceo srozavati i neprestano je odkazivao dok je Ferari bio pouzdaniji nego ikada,ta tradicija loseg M-Mercedesa koja je krenula krajem proslog desetljeca i nastavila se pocetkom Kimijeve karijere u Mclarenu(sjecate se onih kvarova i kimijevih frustracija zbog toga)frustrirala je i Miku i jos kad mu se rodio sin,paf,izgubio je inspiraciju koja je potrebna velikim majstorima.Uglavnom tog vozaca toliko respektiram da tvrdim da je krajem 90-ih on sjeo u Ferari a Sumi u McLaren uvijeren sam da bi onih 7 Sumijevih naslova bio samo nedostizni san.
ferrari je bio šit od bolida dok je sumaher dolazio u njega...tipa renault oce sezone dok je alonso dolazio u njega ....scumacher je digo ferrari jer je sasobom poveo iz benettona browna i ekipu i da nije on doso u ferrari nebi oni jos duugo godina titulu uzeli
nije schumacher sjeo u najjaci auto na gridu pa onda pomeo konkurenciju nego je on napravio ferrari onim sto jest danas
i ja jako cijenim hakkinena i mislim da je on velik vozac al nije bio ni blizu ko schumacher