Foto kutak
- 47
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Foto kutak
e ovako, ideju sam pobro s foruma drugog.
uglavnom, ako volite fotografirati, ovo je topic za vas.
ovo je topic za vase slike.samo nekoliko pravila
1. Jedna slika dnevno po osobi!!!! (dobro ako imate jos koju koju morate podijeliti, ali MOLIM VAS, nemojte postati 10 slika odjednom!!)
2. Slike moraju biti uslikane vasom rukom
3. Slike koje postate trebale bi biti uslikane na taj dan, ali ako imate koju dobru fotku od prije samo dajte (ali imajte na umu pravilo 1 )
4. Drzite velicinu na normali, nemaju svi dsl i sl.
ako se sjetim jos cega, postat cu
Kritike su dobrodosle!
Palite fotoaparate, krecemo!
uglavnom, ako volite fotografirati, ovo je topic za vas.
ovo je topic za vase slike.samo nekoliko pravila
1. Jedna slika dnevno po osobi!!!! (dobro ako imate jos koju koju morate podijeliti, ali MOLIM VAS, nemojte postati 10 slika odjednom!!)
2. Slike moraju biti uslikane vasom rukom
3. Slike koje postate trebale bi biti uslikane na taj dan, ali ako imate koju dobru fotku od prije samo dajte (ali imajte na umu pravilo 1 )
4. Drzite velicinu na normali, nemaju svi dsl i sl.
ako se sjetim jos cega, postat cu
Kritike su dobrodosle!
Palite fotoaparate, krecemo!
Zadnja izmjena: 47, dana/u 27 stu 2007, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Zweki
- Gerijatrija foruma
A pa tak je! Zašto ulagat u nešto što ti ustvari ne treba.
Ja se odreknem nekih stvari kako bi mogao doći do nečega, u ovom slučaju fotić. Treba mi fotić za slike i da mogu snimiti kakve takve kratke filmove (ne treba mi DVD kvaliteta). Recimo moj frend je skupljao 2 god. za bajs i eto ga danas ima bajs u vrijednosti 15000kn. A u te dvije godine se odricao hrane i ostalih prčkarija dok je bio na faxu. Zato danas ima bajs, jede i nabavlja si ostale prčkarije.
Dosta offa od mene.
Evo upoznajte "Miška" sa gradskog kupališta na Korani u Karlovcu! (pravi je, ako ne vjerujete mogu stavit još slika)
Ja se odreknem nekih stvari kako bi mogao doći do nečega, u ovom slučaju fotić. Treba mi fotić za slike i da mogu snimiti kakve takve kratke filmove (ne treba mi DVD kvaliteta). Recimo moj frend je skupljao 2 god. za bajs i eto ga danas ima bajs u vrijednosti 15000kn. A u te dvije godine se odricao hrane i ostalih prčkarija dok je bio na faxu. Zato danas ima bajs, jede i nabavlja si ostale prčkarije.
Dosta offa od mene.
Evo upoznajte "Miška" sa gradskog kupališta na Korani u Karlovcu! (pravi je, ako ne vjerujete mogu stavit još slika)
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
Imam potpuno isti digitalac kao i naš 47
Pa evo pridržavat ću se pravila br. 1 i 3.
Sale kaže da bi bilo dobro da nema drveća, pa evo jedne moje slike (mada i tu ima drveća) koju sam uslikao predprošle zime u prvom mjesecu. Vani je bilo negdje oko -5 i snijeg je bio onako mali 20 cm taman dovoljan za skijaško trčanje Ovo prelijepo narančasto nebo čak je uspijelo i promijeniti boju snijega uživao sam taj dan.
Pa evo pridržavat ću se pravila br. 1 i 3.
Sale kaže da bi bilo dobro da nema drveća, pa evo jedne moje slike (mada i tu ima drveća) koju sam uslikao predprošle zime u prvom mjesecu. Vani je bilo negdje oko -5 i snijeg je bio onako mali 20 cm taman dovoljan za skijaško trčanje Ovo prelijepo narančasto nebo čak je uspijelo i promijeniti boju snijega uživao sam taj dan.
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ja sam svoj mju cijeli izvrtio, i više nemam što proučiti... . i mogu reci da takvi fotici ne vrijede te love... . ok su za ovak neku ne zahtjevnu primjenu.
Filmska ekipa koja radi na filmu u kojem gluim Richard Gere. (snimanje je bilo u Karlovcu i ovu sliku sam napravio na starom placu tj. Trg Bana Jelačića)
Filmska ekipa koja radi na filmu u kojem gluim Richard Gere. (snimanje je bilo u Karlovcu i ovu sliku sam napravio na starom placu tj. Trg Bana Jelačića)
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Leteći Finac
- Leteći Finac
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
- 47
- Moderator
- Kontakt:
tex, dobre fotke, prva i druga. iako na drugoj se vidi da je mutno al dobra ideja.
senna, isto lijepa fotka, al osim datuma(koji svima očito smeta:D )
višak mi je ta ograda il šta već i lampa.
shumy, lijepo nebo al žice su višak očiti:D
oprostite ak zvučim umišljeno al eto, dajem konstruktivne kritike koje sse i očekuju;)
senna, isto lijepa fotka, al osim datuma(koji svima očito smeta:D )
višak mi je ta ograda il šta već i lampa.
shumy, lijepo nebo al žice su višak očiti:D
oprostite ak zvučim umišljeno al eto, dajem konstruktivne kritike koje sse i očekuju;)
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Evo slika od jucer u 23:45h
Grad magle.
Ponukan nečim (47 zna o čemu se radi ) nabacih malo PS za one koji su željni toga.
Grad magle.
Ponukan nečim (47 zna o čemu se radi ) nabacih malo PS za one koji su željni toga.
Zadnja izmjena: Zweki, dana/u 05 pro 2006, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
- 47
- Moderator
- Kontakt: