P&O - 2008
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Poštovani gospodine Jergović...
Što mislite koliko će biti noćnih utrka ubudućnosti ako se ovaj pokus u Singapuru pokaže uspješnim...Hoće li ih biti više nego dnevnih ili?
I kratko jeste li za ili protiv noćnih utrka bez nekog velikog objašnjenja...Ako nemate vremena=)
Unaprijed hvala...
Što mislite koliko će biti noćnih utrka ubudućnosti ako se ovaj pokus u Singapuru pokaže uspješnim...Hoće li ih biti više nego dnevnih ili?
I kratko jeste li za ili protiv noćnih utrka bez nekog velikog objašnjenja...Ako nemate vremena=)
Unaprijed hvala...
1982 UCV 1919
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- Navijam za: Dobre utrke
Evo jos jedno o nocnim utrkama.
Mozete li malo prokomentirati logiku forsiranja nocnih utrka kad uzmete u obzir sto ce biti sa tim utrkama u slucaju kise. Naime, ja sam siguran da ce u slucaju kise utrke morati biti odgadjane, pa cak i otkazivane, jer ni jedan vozac sa malo razuma nece htjeti voziti utrku ako nece nista vidjeti.......
Mozete li malo prokomentirati logiku forsiranja nocnih utrka kad uzmete u obzir sto ce biti sa tim utrkama u slucaju kise. Naime, ja sam siguran da ce u slucaju kise utrke morati biti odgadjane, pa cak i otkazivane, jer ni jedan vozac sa malo razuma nece htjeti voziti utrku ako nece nista vidjeti.......
- bugatti1001
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car
Poštovanje g. Jergović!
Ovo je prvi put da vam mogu postaviti pitanje i kao mlada članica ovog Foruma osjećam se počašćeno zbog toga. Moje pitanje nije vezano za utrke, tehniku, bolide, vozače i sl. Naime, zanima me kakav je položaj žena u Formuli 1? Kako se u početku gledalo na žene (posebno u navijačkom segmentu), a kako danas? Jesu li bili zabilježeni slučajevi diskriminacije i što vi osobno mislite o tome?
Unaprijed vam se iskreno zahvaljujem na odgovoru!
Nadam se da me nitko neće 'popljuvat' zbog pitanja...
Ovo je prvi put da vam mogu postaviti pitanje i kao mlada članica ovog Foruma osjećam se počašćeno zbog toga. Moje pitanje nije vezano za utrke, tehniku, bolide, vozače i sl. Naime, zanima me kakav je položaj žena u Formuli 1? Kako se u početku gledalo na žene (posebno u navijačkom segmentu), a kako danas? Jesu li bili zabilježeni slučajevi diskriminacije i što vi osobno mislite o tome?
Unaprijed vam se iskreno zahvaljujem na odgovoru!
Nadam se da me nitko neće 'popljuvat' zbog pitanja...
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
- SLR mclaren
- Navijam za: Nikoga
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
- macko911
- Navijam za: Ferrari
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Evo jedno pitanje u vezi pravila:
Razvoj motora je zabranjen na pet godina iako ima jako, jako malo prostora za manevar, pa me zanima da sad recimo u F1 uđe neka autoindustrija i kupi momčad (SA recimo), bi li oni mogli imati svoj motor tj. napraviti svoj motor ako je razvoj zabranjen? Kolega sa foruma tvrdi (slažem se s njim) da bi ta nova momčad napravila bolji neki motor jer je već tehnologija uznapredovala od kraja prošle godine, a ostale momčadi to isto ne bi mogli ubaciti u svoje bolide. Ne?
Razvoj motora je zabranjen na pet godina iako ima jako, jako malo prostora za manevar, pa me zanima da sad recimo u F1 uđe neka autoindustrija i kupi momčad (SA recimo), bi li oni mogli imati svoj motor tj. napraviti svoj motor ako je razvoj zabranjen? Kolega sa foruma tvrdi (slažem se s njim) da bi ta nova momčad napravila bolji neki motor jer je već tehnologija uznapredovala od kraja prošle godine, a ostale momčadi to isto ne bi mogli ubaciti u svoje bolide. Ne?
kakav potpis staviti???
- Piquet20
- Svjetski prvak
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- a.novak
- Početnik
- Navijam za: K.Raikkonen Scuderia Ferr
Pozdrav gospodine Jergovicu, imam nekoliko pitanja za vas naravno nemojte ih shvatit pre ozbiljno ali: Mislim da vam ova kolumna kako se stvaraju legende nije bila potrebna. Čujte puno toga ste vidjeli doživili od vozača, managera, itd itd... Osobno mislim da profesionalac u F1 nebi trebo pisat ovakve hvalospjeve o pojedinom vozaću. Ono što je luis napravio u monaku je odlićno i stvarno nevjerovatno za jednog vozaća,ali tog vozaća nemožete stavljatu isti koš s kimijem a ni alonsom jednostvano dečko mora dokazat da je poseban u ovih godinu i pol ruku na srce imo je 8 vrhunski manevara od toga ovo je 1 pobjeda koliko se sjecam( ispravite me ako sam u krivu a da nije s polea). Uz to decko je u 25 krugova prije kraja izgubio naslov u kini kad je zapeo u šljunku jer je vozio na uništenim intermedijima i mislio je da može sa 70 kmp ući u zavoj a ušo je u pijesak. U Brazilu utrku prije kraja imo je 7 point lead napravio je pogrešku na volanu jer je anuliro cjeli auto kasnije ga je martin withmarsh opravdavo to je bila njegova greška. Necu sada sudit vase znanje jer bi to bilo glupo i apsurdno ali svrstavat ga među legende nikako. Neznam zasto je tu pompa oko Luisove pobjede ok to je Monte Carlo alo na temelju jedne utrke od njega radit legendu to je neobjektivno i neprofesionalno. Molim vas ali zar netko ko je legenda nebi trebo biti uzor i izvan staze, imati temperament pobjednika a ne ja moram biti na postolju među 3 do kraja pravi pobjednik vozi za sebe i za 12 poziciju i ako nedonosi ništa oprostite ali Hamilton jednostavno nije materijal ni po ponašanju na stazi ni van nje za legendu to je činjenica koju nemože nitko pobit. Molim vas ako možete nekako argumentima opravdat ovo moje mišljenje jer mislim da rasprava nije glupa još jednom bila je uživancija slušat vaše komentare u kvalifikacijam pozdrav.
a.novak volim jelenu.p
- a.novak
- Početnik
- Navijam za: K.Raikkonen Scuderia Ferr
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- Dexter
Pozdrav g. Jergoviću!
Ne znam kad ćemo dobiti odgovore na naša pitanja (i hoćemo li uopće), ali evo, ipak bi vam htio postaviti par:
Lani kad je Massa na VN Kanade izašao iz boksa kroz crveno svjetlo javno ste ga proglasili glupanom, pa me sad zanima spada li u istu umnu kategoriju i Lewis Hamilton nakon što je jučer prouzročio onaj incident?
Što bi po vama FIA trebala promijeniti glede ovog pravila o ulasku i izlasku u boks za vrijeme SC, odnosno kako bi vi to riješili?
P.S. Jučer vas je bilo predivno slušati kako javno demantirate samog sebe hvaleći Felipea Massu nakon onog dvostrukog pretjecanja (jednog od "milijun" koje je Massa jučer izveo) u hairpinu, pa me to vodi do još jednog pitanja: Što općenito mislite o vozačima koji nisu toliki Bogom dani talenti, jako dobro shvaćaju svoja ograničenja, prihvaćaju tuđe savjete, stoje s obje noge čvrsto na zemlji, ulažu ogroman trud i krvavo rade da bi stekli i izbrusili dodatna znanja, te postigli zacrtane ciljeve?
Ne znam kad ćemo dobiti odgovore na naša pitanja (i hoćemo li uopće), ali evo, ipak bi vam htio postaviti par:
Lani kad je Massa na VN Kanade izašao iz boksa kroz crveno svjetlo javno ste ga proglasili glupanom, pa me sad zanima spada li u istu umnu kategoriju i Lewis Hamilton nakon što je jučer prouzročio onaj incident?
Što bi po vama FIA trebala promijeniti glede ovog pravila o ulasku i izlasku u boks za vrijeme SC, odnosno kako bi vi to riješili?
P.S. Jučer vas je bilo predivno slušati kako javno demantirate samog sebe hvaleći Felipea Massu nakon onog dvostrukog pretjecanja (jednog od "milijun" koje je Massa jučer izveo) u hairpinu, pa me to vodi do još jednog pitanja: Što općenito mislite o vozačima koji nisu toliki Bogom dani talenti, jako dobro shvaćaju svoja ograničenja, prihvaćaju tuđe savjete, stoje s obje noge čvrsto na zemlji, ulažu ogroman trud i krvavo rade da bi stekli i izbrusili dodatna znanja, te postigli zacrtane ciljeve?
- Arcadian
Posle dugo vremena se vracam na ovaj forum, samo da pohvalim kritiku koju ste uputili samom sebi u toku prenosa VN Kanade. Dakle opet taj Massa... Interesuje me Vase misljenje u vezi sa odnosom snaga u Ferrariju. Massa je daleko agresivniji od Kimija ove sezone i cini mi se da je sampion kao i prosle godine malo `zadremao`!
- Ayrton Veliki
- A Senna fan
- Navijam za: Kimmi
Poštovani gospodine Jergoviću,
Jedno pitanje: Volim f1 i pratim je od 85" god. kada sam imao deset.
Neću pitati ništa za f1 jer mi je skoro sve jasno, mene zanima Vaš sat na ruci.
Koje je marke i kolika bi bila cijena?
Pored f1 volim satove ( kao i Sanader ) ha ha.
Unaprijed zahvalan na odgovoru,
Pozdrav!
Jedno pitanje: Volim f1 i pratim je od 85" god. kada sam imao deset.
Neću pitati ništa za f1 jer mi je skoro sve jasno, mene zanima Vaš sat na ruci.
Koje je marke i kolika bi bila cijena?
Pored f1 volim satove ( kao i Sanader ) ha ha.
Unaprijed zahvalan na odgovoru,
Pozdrav!
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
-
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Re: P&O - 2008
Dali će se u idućoj sezoni ukinuti nadolijevanje goriva tijekom utrke i dali će svi imati iste motore?