Hvala keexx!keexx je napisao/la:Solidan kviz![]()
Čestitke JS na josh jednoj pobjedi, l_k na prvom postolju i svima ostalima isto tako

Hvala keexx!keexx je napisao/la:Solidan kviz![]()
Čestitke JS na josh jednoj pobjedi, l_k na prvom postolju i svima ostalima isto tako
Ah, hvala Jan!Jackie Stewart je napisao/la:Čestitke svima, a posebno luki_kimiju na prvom postolju!
Znači sljedeći minimalno 15 slikaluka_kimi je napisao/la:samo nek se zalomi kviz sa malo slika i bit ću u vrhu.I was right.
Icy je napisao/la:Znači sljedeći minimalno 15 slikaluka_kimi je napisao/la:samo nek se zalomi kviz sa malo slika i bit ću u vrhu.I was right.
A ti se opet izbrbljaš a da ni se skužiš.luka_kimi je napisao/la:Sada upravo radim jedan velikijer sam se izbrbljao . Al dobro, nije kao da ne znate da mrzim slike. Tj. nije da ih mrzim, već jednostavno ne stignem odgovoriti na njih jer nikada nemam dovoljno vremena.
Kad bi barem kviz trajao duže...
Icy je napisao/la:A ti se opet izbrbljaš a da ni se skužiš.luka_kimi je napisao/la:Sada upravo radim jedan velikijer sam se izbrbljao . Al dobro, nije kao da ne znate da mrzim slike. Tj. nije da ih mrzim, već jednostavno ne stignem odgovoriti na njih jer nikada nemam dovoljno vremena.
Kad bi barem kviz trajao duže...
![]()
Znači, 15 slika i kraće vrijemeŽelite još nešto milorde? Your wish is my command
Ma daj, pa i 20 minuta je malo. Da se mene pita, čak bi trebalo i produžiti trajanje kviza. Ali, problem je što se mene ne pita...keexx je napisao/la:Kad se već spomenulo to trajanje kviza....Mislim da bi 15 minuta bilo sasvim dovoljno
Slažem se. 15 min je sasvim dovoljno za riješit.keexx je napisao/la:Kad se već spomenulo to trajanje kviza....Mislim da bi 15 minuta bilo sasvim dovoljno
Gle, nije meni problem rješavati slike, ja bi ih znao rješiti kad bih imao više vremena. Uopće nema problema, neka bude 15 slika što se mene tiče, ali onda neka kviz traje pola sata.K1M1 je napisao/la:Slažem se. 15 min je sasvim dovoljno za riješit.keexx je napisao/la:Kad se već spomenulo to trajanje kviza....Mislim da bi 15 minuta bilo sasvim dovoljno
Takodjer da se mene pita bilo bi što više slikovnih pitanja. To su pitanja kod kojih znanje dolazi do izražaja. A i nema previše razmišljanja, il znaš il neznaš.Dakle barem polovica pitanja da su slikovna.
Hajde, barem nešto. Iako očekujem da će mi Icy barem malo zagorčati život. Dakle, jedno 7-8 slika očekujem u kvizu.Icy je napisao/la:Ma vrijeme ostaje isto, to ja samo zezam luku.![]()
20min je taman vremena za riješit ako se zaključuje prema vašim odgovorima (tj. vremenima kad stižu).
Kako je tablica lijepa.Icy je napisao/la:Evo, evo, kaj si tak nestrpljiv![]()
Nova tablica je postavljena.
keexx je napisao/la:UPRAVA ODLAZI !!!!!![]()