tv serije
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: tv serije
Govno... u 3. sezoni sam još uvijek žalio šta ga Abruzzi nije ubio još u prvoj sezoni. 

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Ajme kaj su iz te serije napravili...1. sezona mi je bila ok, 2. gledljiva, ali sad ovo s cirkusom
Svaku epizodu željno iščekujem da vidim kaj budu sljedeće izmislili

A onog Hira nemogu smislit, auuuu

A onog Hira nemogu smislit, auuuu

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
ma daj, Hiro je car! Ali da, ova sezona je bila toliko dosadna da to nije normalno! tek zadnjih 3-4 epizode su malo živnuli.
previše blebetanja, premalo fajtanja sa super powersima!
Icy, gledaš Firefly?
previše blebetanja, premalo fajtanja sa super powersima!

Icy, gledaš Firefly?

- Icy
- Svjetski prvak
Ma daj?47 je napisao/la:ma daj, Hiro je car!

Baš mi je radnja u vezi njega totalno koma, onaj pijanec Kensei, pa "ljubav njegova života" Charile

Počela sam, ali sam zaspala na prvoj epizodi47 je napisao/la:Icy, gledaš Firefly?

E da, jel gledao netko Galacticu? Meni ful dobra serija!

- 47
- Moderator
- Kontakt:
pratio galacticu prvih nekoliko epizoda, ali isto mi je radnja bila prespora, nikakve akcija, pa mi je dosadilo i prestao sam!
- Armanini
- Svjetski prvak
kad ste kod heroesa, ja seriju ne gledam jer mi je nekako antipaticna, ali evo bas pogledao seriju Misfits...
samo 6 epizoda u sezoni, a izgleda da ce toliko bit i u sezoni 2 koja se iscekuje..
seriju su okarakterizirali kao spoj heroesa i skinsa - (odlicne engleske serije o tinejdzerima, barem prve 2 sezone su bile super, sad mi se nekako cini izgubljeno)..
ugl.. akteri su skupina mladih u centru za prisilni rad zbog kojekakvih razloga, koji nakon misteriozne oluje dobivaju nekakve moci..
svakako pogledati ako niste.. iznenadit ce te se..
samo 6 epizoda u sezoni, a izgleda da ce toliko bit i u sezoni 2 koja se iscekuje..
seriju su okarakterizirali kao spoj heroesa i skinsa - (odlicne engleske serije o tinejdzerima, barem prve 2 sezone su bile super, sad mi se nekako cini izgubljeno)..
ugl.. akteri su skupina mladih u centru za prisilni rad zbog kojekakvih razloga, koji nakon misteriozne oluje dobivaju nekakve moci..
svakako pogledati ako niste.. iznenadit ce te se..
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS

Dollhouse-meni izvrsna SF triler/akcija serija sa vrlo zanimljivom okosnicom price tj mogucnoscu ubacivanja jedne persone u nekog drugog-time se dobivaju razni zanimljivi koncepti npr. vjecan zivot, savrsena cura/decko zena/muz, psihoporemeceni ubojica itd. Izvedba je vrlo dobra i odrzava suspenziju kroz sezone s obratima i intrigama i neizbjeznim zavjerama. Serija ima dvije sezone i nece vise biti (stvarno FOX ubija svoje serije LOL).. eto preporuka SF fanovima ako nista drugo onda zbog Elize Dushku i Summer Glau (u 720p).

Jack je car i legenda-osma sezona-nemam sta dodati, trenutno air-a i gledanje je fanfuckingtastic!

- Icy
- Svjetski prvak
Eo konačno odgledala Firefly
Prvo mi je bila pljuga, ništ posebno, sve već viđeno u Treku
al zadnjih par epizoda i film mi je prejeben, likovi su baš počeli bit zanimljivi, pogotovo dottore
i sestra mu Rijeka...kog vraga su prekinuli seriju taman kad je počela prava radnja?? Bem im miša...

A sad je na redu Andromeda

Prvo mi je bila pljuga, ništ posebno, sve već viđeno u Treku

A sad je na redu Andromeda

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- Fixo
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- gringo73
Odgledao prve dvije sezone "Damages". Glenn Close glumi opaku odvjetnicu koja gazi preko mrtvih. Nema porote, sudnice, "prigovor", i tih s*anja... Odlična serija, koja će na jesen biti prikazana na Novoj. Obavezno gledati.

- Schumy.d
- Legenda
Skinuo sam:

Samo trebam naći vremena da pogledam. Koliko sam vidio, serija izgleda odlično, sve snimano u visokoj rezoluciji. Jedna serija ima 500-600 MB.

Samo trebam naći vremena da pogledam. Koliko sam vidio, serija izgleda odlično, sve snimano u visokoj rezoluciji. Jedna serija ima 500-600 MB.
- 47
- Moderator
- Kontakt:
evo jedna peticija za SF
http://www.petitiononline.com/sfhrt/petition.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.petitiononline.com/sfhrt/petition.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- gringo73
The Wire

Serija nije baš najnovija (2002-2008), ali ja je tek sad odgledao...svih 5 sezona. Ako ikome išta predstavlja ocjena na IMDB, ona je 9.7. Odlična serija. Radnja je u Baltimore, droga...i iz kuta plavaca i političara, i ekipe s ulice. Zanimljiv opis kako to sve na ulici funkcionira...bolje nego neke naše firme.
Gledati!

Serija nije baš najnovija (2002-2008), ali ja je tek sad odgledao...svih 5 sezona. Ako ikome išta predstavlja ocjena na IMDB, ona je 9.7. Odlična serija. Radnja je u Baltimore, droga...i iz kuta plavaca i političara, i ekipe s ulice. Zanimljiv opis kako to sve na ulici funkcionira...bolje nego neke naše firme.
Gledati!

- Armanini
- Svjetski prvak
blago onom tko jos nije pogledao.. top top serija..
ja se sjecam kad sam pogledao prvu epizodu mislim si koji je ovo k... cinilo mi se nekako sve mlako, gluma kao da je nema, a u biti je i nema jer prakticki da ne glume
prepredobra serija, gledao sam sezone prakticki u sutu..
usput moja preporuka svima Sons of anarchy.. jucer zavrsio 3 sezonu, necu rec u kolko vremena sam pogledao da mi ne bude bed
al jednostavno ne mozes prestat gledat do kraja..
prenapeta radnja, brza, sa fenomenalnim likovima, jos boljom glumom i sa toliko "bolestina" u smislu obrata i komplikacija..
tko nije brzo gledat!
ja se sjecam kad sam pogledao prvu epizodu mislim si koji je ovo k... cinilo mi se nekako sve mlako, gluma kao da je nema, a u biti je i nema jer prakticki da ne glume

prepredobra serija, gledao sam sezone prakticki u sutu..
usput moja preporuka svima Sons of anarchy.. jucer zavrsio 3 sezonu, necu rec u kolko vremena sam pogledao da mi ne bude bed

prenapeta radnja, brza, sa fenomenalnim likovima, jos boljom glumom i sa toliko "bolestina" u smislu obrata i komplikacija..
tko nije brzo gledat!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Boardwalk Empire - HBO, serija o prohibiciji u Atlantic City-u početkom 1920.ih godina, izvrsna serija - radnja, glumci, sve! Must see u svakom slučaju.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
U zadnje vrime mi je napeta kriminalističa dramska serija "The Forgotten",sa Christianom Slaterom u glavnoj ulozi,ubra san je na Doma TV,ako već niste gledali:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jo8YSuoD ... re=related[/youtube]
Inače,Prison Break,Allo Allo,Seinfeld,Only Fools And Horses... i,naravno,jedan i jedini Izet Fazlinović i Lud Zbunjen Normalan
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jo8YSuoD ... re=related[/youtube]
Inače,Prison Break,Allo Allo,Seinfeld,Only Fools And Horses... i,naravno,jedan i jedini Izet Fazlinović i Lud Zbunjen Normalan

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma sve je to super al meni su ove najbolje naravno te i pratim:
1. Supernatural
2. The Walking dead
3. Haven
4. Eureka
5. Stargate: Universe
6. Warehouse 13
7. two and a half men
Samo to
1. Supernatural
2. The Walking dead
3. Haven
4. Eureka
6. Warehouse 13
7. two and a half men
Samo to

Darkness rises when silence dies
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Šteta za ovu zadnju. Više neće to biti to bez Sheena.elder je napisao/la:Ma sve je to super al meni su ove najbolje naravno te i pratim:
1. Supernatural
2. The Walking dead
3. Haven
4. Eureka
6. Warehouse 13
7. two and a half men
Samo to

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona

Odlična serija bazirana na stvarnim likovima ( neki imaju slična imena ). Onome tko voli mafijaške serije , ova će odlično leći. Prva sezona je završena. Odgledao je u HBO OD , savršena digitalna slika.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Preporucam svima novu seriju tek je pocela 2 epizode su tek izasle ovu nedelju se nastavlja.
Serija se zove: Game of Thrones

Evo i pregleda:
Zweki: Idući put stavljaj fotku dozvoljenih dimenzija ili unutar nekih granica normale.
popravljeno
Serija se zove: Game of Thrones

Evo i pregleda:
Zweki: Idući put stavljaj fotku dozvoljenih dimenzija ili unutar nekih granica normale.
popravljeno
Darkness rises when silence dies
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da, Game of Thrones jedna od rijetkih ekranizacija koja izvrsno upriličuje knjigu čak u detalje. Čito sam knjige i zasad sve pohvale za seriju - likovi i glumci su izvrsno oslikani - točno kao u knjizi.
Jedina zamjerka mi je na Sansi - glumica je užasna. Al sve ostalo mrak
.
Jedina zamjerka mi je na Sansi - glumica je užasna. Al sve ostalo mrak

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Ah da game of Thrones! Al kad ti je budzet 60 milja i nemoze bit nego spektakularno, i stvarno, ostale serije djeluju ko mala djeca za ovu epiku (shpica i glavna tema su OMFG dobre), a likovi, scenografija, koreografija, sve fenomenalno, jebate sad kad je u zadnjoj onaj manijak s broadswordom konju glavu fino odcviknuo riknuo sam od smjeha, al mogli su i preskocit onu pederanu s gay blowjobom (majko mila hahaha)! ja cekam vidjeti Dany i zmajeve!