odlični su !!!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Si gledao nove epizode?Dodi_napalm je napisao/la:Big Bang Theory sesion finale (s04e24) --- pišal sam od smjeha
odlični su !!!
Meni se niti ne čini tako loša. Teško se priviknuti na to da Charlija više nema ali fore su im još uvijek smiješne...barem meni.elder je napisao/la:Evo ja sam pogledal Terra novu, meni je ok. Ko jurassic park samo serija.
Evo izasle su prve dve epizode devete sezone Two and a Half Men i moram reci da serija vise nije kaj je bila. Tak da je za neme serija zavrsila sa 8 sezonom.
Ja sam tek na 3. sezoni tako da ne mogu još pričat o 4.. Velim dobra jer ima nekih epizoda gdje se ništa napeto ne desi ali sve u svemu među boljim serijama je koje sam ja gledal.Armanini je napisao/la:dobra? serija je meni apsolutno medju top 3 unazad par godina..
doduse, zadnja sezona mi nije toliko na razini, iako je svi hvale kao ponajbolju..
Potpis, al jos se ni nezna kad bude sljedeca sezona mozda bude cak i prije a moze biti i kasnije. Nadam se prije jer kraj s2 je brutalanScuderia je napisao/la:I tako ...zavrsila druga sezona GoT. Steta, taman krenulo biti zanimljivo i eto kraja. Tko ce sada cekati skoro godinu dana do nove sezone.
NAdam se da ce prije, jer ubija cekati godinu dana skoro do pocetka nove epizode/ sezone. Da, kraj druge sezone je definitnivno, onaj debeli se skoro u gace, kada je vidio onu hordu.elder je napisao/la: Potpis, al jos se ni nezna kad bude sljedeca sezona mozda bude cak i prije a moze biti i kasnije. Nadam se prije jer kraj s2 je brutalan