Lijepo izgleda i još samo da se priviknem.
S ovim se definitivno slažem. Znam da ima jako puno ljudi ovdje koji se interesiraju za fotografiju i to cijeli podforum postoji za to, i ne vidim zašto bi se ukinulo o nogometu ("Ostali sportovi"...ono...) Ipak ima jako puno ljudi koji pričaju o nogometu, po meni čak i više nego o fotićimaPiquet20 je napisao/la:ali ipak mislim da nije pravedno da praktički više nema niti jedne teme vezane za nogomet (i mnoge druge sportove), a da postoji cijeli podforum o fotografijama...
ja te podržavam,odličan prijedlog,ono je bilo preveć temi,ovo je taman,ja slabo postam al zakaj nebi bilo,jer kak je velika većina rekla,podforum je cijeli za fotografije i iako je maknut opet je tu,samo u drugom podforumu i tamo ima na desetke temi za 3 ljudi koji postaju a ovo je redovno barem 10-ak ljudi znalo postat i posjetit....Scuderia je napisao/la:@ Veky
Tako je. Ima nas dosta koji pricamo o nogometu.
E sad... Sto se tice toga. Moje misljenje; ne treba cijeli podforum o tome, vec barem jedna ili dvije teme recimo; Domaca liga, Liga petica.
Mislim da bi to bilo ok.
Night Rider je napisao/la:Joj sale, daj nam i druge sportove. Već mi nedostaje raspravljanje sa Schumy.d.
nije samo nogomet u pitanjusale je napisao/la:U redu, kad vam je taj nogomet toliko bitan, unutar Chata je otvoren novi podforum 'Ostali sportovi' gdje će se moći raspravljati o ostalim sportovima.
Prije nego što navalite, samo bih htio napomenuti da bi bilo poželjno da se ne otvaraju teme (s 2-3 komentara) za svakog igrača ili momčad. Pokušajte zadržati stvari jednostavnima
I ja mislim da ne bi trebalo, uvijek se stvarala neka zabuna po tom pitanju.Rasprave o trkama treba da budu i ostanu u podforumu Grand prix.47 je napisao/la:a jua mislim da nećeGrand prix vikend je to što je, sve rasprave o određenom GP vikendu