Čestitke "postoljašima"

ma super kviz,ja već sad sam zanizo par komada da nisam zadnjilux007 je napisao/la:hvala svima! Bio je solidan odaziv. Još jednom čestitke svima a posebno prvoj trojci
tako kviz će biti onak i želim veliki odazivPiquet20 je napisao/la:
Iducu nedjelju na redu je posljednji kviz u ovoj godini (u reziji almeide), stoga pozivam sve forumase da se odazovu u sto vecem broju.
lux007 je napisao/la:cestitke prvoj trojci.Odličan kviz.
Kad ponovno počinju kvizovi sljedeće godine?
tebi su svi kvizovi standardno lakiJackie Stewart je napisao/la:Hvala na pohvalama!!!Kviz je bio super, meni najlakši dosad!!!
Na različitim stranicama se mogu pronaći različiti podaci. Ja sam osim već navedenih pronašao i da je odvozio 101, 100 i 99 utrka...e sad kome vjerovatiJackie Stewart je napisao/la:7. Koliko Bruce McLaren je imao odvoženih utrka i koliko pobjeda je ostvario?
104 utrka, 4 pobjede
Tex, daj samo ovo ispravi. Bruce Mclaren je imao 104 nastupa, ali je imao 98 odvoženih utrka odnosno GP-a.
Ili to, ili priznaj i onima koji su stavili 98 za odgovor...vidim da je ta brojka i na sluzbenim statistikama F1-HR.com stranice.tex je napisao/la:ja sam naletio da je imao 100 odvoženih utrka a 104 nastupa, ali prihvačao sam odgovore koji su imali 100 ili 104, jer sam naletio da na te podatke. ako baš ima baš želite, mogu izbaciti to pitanje i onda napraviti novi raspored