Pitanja, komentari, kritike
- Senna
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Zato jer meni nije dovoljno 20 minuta za riješitiSenna je napisao/la:Zašto ovaj non championship kviz ne traje isto 20 minuta nego 24h

Šalim se. Pretpostavljam da se radi o dosta teškom i opsežnom "skupu", a činjenica da se radi i o non-championship "skupu" pokazuje da nema potrebe za žurbu

za neupućene: skup=kviz
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
To je egzibicijski kviz koji se ne boduje, dakle, više je namijenjen zabavi nego natjecanju.Senna je napisao/la:Zašto ovaj non championship kviz ne traje isto 20 minuta nego 24h

Ako je netko toliki freak da vara na ovakvom kvizu

Mogu reći da su pitanja već spremna i nadam se da će vam se svidjeti.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
He, he, jedva čekam... Ja sam isto počeo radit na jednom skupu ali trenutno nemam bash vremena, pa neće bit tako brzo gotov...Icy je napisao/la:To je egzibicijski kviz koji se ne boduje, dakle, više je namijenjen zabavi nego natjecanju.Senna je napisao/la:Zašto ovaj non championship kviz ne traje isto 20 minuta nego 24h
Ako je netko toliki freak da vara na ovakvom kvizu, onda stvarno nemam riječi, a i vidjet će se da vara jer je "skup" dosta težak.
![]()
Mogu reći da su pitanja već spremna i nadam se da će vam se svidjeti.

- Senna
- Veteran
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Kada smo već kod kviza,slažem se da je definitivno fenomenalan,meni osobno dosta,ali dosta težak,i riješio sam ga onak,solidno po meni
Inače pošto je ovo kviz koji ne radimo niti ja niti kolega piquet20,mi zadržavamo pravo natjecanja u istom,jer nema sukoba onteresa i nikakve koristi od reputacije ili bodova za ukupan poredak,pa iako održavamo ovaj podforum nema bojazni o tome da bi moglo biti nekih nepravilnosti,jednostavno da se i mi zabavimo malo

Sada bih još zamolio da svaki od vas nabaci kako mu se sviđa kviz,format od 24 sata i ako je eventualno tko osim keexxa i icy zainteresiran za održavanje svopga,naravno isto non-championship kviza

Sada bih još zamolio da svaki od vas nabaci kako mu se sviđa kviz,format od 24 sata i ako je eventualno tko osim keexxa i icy zainteresiran za održavanje svopga,naravno isto non-championship kviza

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
meni je ovaj od icy malčice težak tako da ga ni ne želim pokušati riješiti,a i škola je tu počela je pa se nema tako puno vrimena za visti za forumomschuey je napisao/la:Kada smo već kod kviza,slažem se da je definitivno fenomenalan,meni osobno dosta,ali dosta težak,i riješio sam ga onak,solidno po meniInače pošto je ovo kviz koji ne radimo niti ja niti kolega piquet20,mi zadržavamo pravo natjecanja u istom,jer nema sukoba onteresa i nikakve koristi od reputacije ili bodova za ukupan poredak,pa iako održavamo ovaj podforum nema bojazni o tome da bi moglo biti nekih nepravilnosti,jednostavno da se i mi zabavimo malo
![]()
![]()
sviđa mi se ovaj format zanimljivo nema što
@icy odlična pitanja i kviz bravo

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Senna
- Veteran
- Kontakt:
- Icy
- Svjetski prvak
...za googlanje?red_devil je napisao/la:Kviz se čini opak, samo ja neću moći sudjelovati, nedostatk vremena...

Samo probaj, ko bu ti onda kuhal hehe
Nadam se da nisi.Senna je napisao/la:najvjerovatnije sam posnjednji koji pokušava

Ps:vidim da je mali broj onih koji su se odvažili riješiti kviz. Znam da je kviz izrazito težak, i to je moja greška, potrudit ću se da idući bude nešto normalniji. Baš sam imala inspiraciju kad sam ga pisala, al bit će bolje drugi puta.

I hvala svima na pohvalama!

Zadnja izmjena: Icy, dana/u 21 ruj 2008, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.

- Icy
- Svjetski prvak
Nisi valjda???Schumy.d je napisao/la:Pa ja sam se trudio naći sve točne odgovore!! Od ovih svojih nisam sve znao, ali sam se potrudio pa sam neke našao!:-D

Kak bi rekli naši susjedi: kdo prej pride, prej melje.keexx je napisao/la:P.S. "Ukrala" si mi par pitanja koje sam mislio stavit u svoj kviz....

- Icy
- Svjetski prvak
Nećeš, to mjesto je rezervirao schuey.Scuderia je napisao/la:a opet ako ga pocnem rijesavat, bit cu zadnji sigurno

Pa kakve veze koliko bodova imate, da sam ja išla rješavati kviz imala bi možda 30-ak. I nije me sram, ovo je sve radi zabave i da se malo educiramo - ja sam osobno dosta naučila radivši ovaj kviz.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
a dobro, budemo vidjeli, samo nemoj se smijat kad budes citala moje odgovoreIcy je napisao/la:Nećeš, to mjesto je rezervirao schuey.Scuderia je napisao/la:a opet ako ga pocnem rijesavat, bit cu zadnji sigurno
Pa kakve veze koliko bodova imate, da sam ja išla rješavati kviz imala bi možda 30-ak. I nije me sram, ovo je sve radi zabave i da se malo educiramo - ja sam osobno dosta naučila radivši ovaj kviz.

- Senna
- Veteran
- Kontakt:
Ne pa baš je super, i moram priznati da ima par pitanja za koja apsolutno nikada nisam čuoIcy je napisao/la:Ps:vidim da je mali broj onih koji su se odvažili riješiti kviz. Znam da je kviz izrazito težak, i to je moja greška, potrudit ću se da idući bude nešto normalniji. Baš sam imala inspiraciju kad sam ga pisala, al bit će bolje drugi puta.![]()
I hvala svima na pohvalama!

Kako je ovo lijepo kad nema ograničenja, pijem čajić, gledam u ta pitanjca, slikice

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher