gledo sam ocene na metacritic. ide ovako dirt rally>dirt rally 2.0>wrc 8Cuky je napisao/la: ↑29 sij 2020, 22:35 Dirt Rally 2.0... uboo nedavno na nekom sniženju stvarno za siću (mislim da oko 100kn) bazična igra + sezone 1 i 2 (to je ukupno još 6 DLC-a sa po jednim autom te 6 DLC-a sa po jednom lokacijom). Nemam sezone 3 i 4, ali doći će i to... nije mi previše ni bitno.
Probao sam malo WRC 8 (pirata) koji mi je iskreno čak i malo bolji nego Dirt Rally 2, ali je dostupan za PC jedino kroz Epic Store kao ekskluziva, dok će na Steamu biti dostupan tek krajem 2020. (igra koja simulira sezonu 2019). Tako da ću njega preskočiti. Jedino ga možda kupim kad bude na nekom urnebesno velikom popustu da popunim kolekciju, baš kao što sam napravio sa starijim F1 igrama koje sam kupio svaku za ispod 5€ kad su bile snižene, osim za F1 2013 koju je bilo nemoguće naći i jedva sam ju našao na kraju za blizu 30€
ajd ja cu probati ovaj 2.0 da vidim kako ce to ici na ovoj mojoj kanti a sad igram dirt rally ja i drug obaramo rekorde na jednoj deonici u Nemackoj ako si zainteresovan da vidimo i tvoja vremena