Evo, cuki ti je rekao, da nebudes rekao da ja samo izmisljam ili tjeram nešto.
I drago mi je da se ljutis. Ako nisi primjetio. Postavljam samo pitanja za stvari koje navedes.
A tebe to očito smeta jer ili neznas objasniti gluposti koje pises.
Zašto gluposti? Pa redovito ignoriraš činjenice koje ti navedemo i stalno tjeras svoju neku istinu.
RB od kad je Honda otisla i dogovorno je zamrzavanje financira tu operaciju. Bilo da se planirao motor raditi u VB ili Japanu, radili bi ga Hondini inzenjeri. Sad je samo dogovoreno da će zvati Honda, i da ce proizvodnja skroz do 2025 biti u Japanu. Gle čuda jer to odgovara RB. I svi znamo zašto.
Helmut Marko je sam rekao (u istoj izjavi koja je djelomicno citirana u clanku koji si ti naveo) da ce im to donijeti prednost za 2026.
Fora mi ne kak volis reci da znas sve o RB. A 2022 godine di imas pristup hrpetini informacija. Ti i dalje odbijas činjenice i informacije koje dolaze s njima.
Čak štoviše, kad ti se stavi članak - ti otvoreno kazes da ga nećeš čitati. Sve ovo puno govori o tvojoj spremnosti na normalan dialog.
Pretpostavljam da sad dolazi ona faza di kuzis da pola foruma te ne doživljava a dio poput mene ti neda da pises sranja. Pa budes opet promijenio nick, i vratio se za pola godine.
Pročitaj malo po f1 tehnicalu sto RB fanovi kazu o svemu ovom s RB hondom, i 2026.
Znam da je teško maknuti se od balkanskog zutog tiska, no probaj možda počneš bolje shvaćati stvari oko bilo koje fi momčadi.
Dok ne pocnes suvislo razgovarati o stvarima koje postas, i dok ne dozvolis da netko pripita ono sto si napisao s tobom sam gotov na ovaj način.
I like to race, not to do laps alone.