a vozit ow koji je nezahtjevan ima smisla koliko vozit fiolu awd..
barem moje vidjenje da se razumijemo.. meni je kod owa upravo zahtjevnost i brzina ono sto mi je zabavno..
recimo f1 iz rf2 - ono je toliko divlje da me je strah vozit

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Nisu.. Što je mod brži i teži to su zaostatci veći. Kad smo vozili one kosilice svi smo bili unutar 2 desetinke, isto i kad smo vozili jugiće i lade... Kad vozimo svi fićeke unutar 3,4 desetinke smo. Sad vozimo wtcc i otrprilike smo svi unutar sekunde. A kad vozimo ow, pogotovo neki teži onda su razlike ogromne, 3 sec. Da vozimo f1 ili gp2 2008 bile bi još i veće.. Tako da ti ova izjave definitivno ne stoji...Armanini je napisao/la:razmaci su vise manje isti na svakom modu koji vozimo..
a vozit zahtjevan ima još manje smisla (npr gp2 2008). Razlike od 3 sec, izvrtanje svaka 2 kruga, nemogućnost dvoboja i ikakvih uzbuđenja u utrci.. to ima smisla?Armanini je napisao/la:a vozit ow koji je nezahtjevan ima smisla koliko vozit fiolu awd..
je, to je zabavno, al kao što sam rekao gore, utrke bi bile banana.. Dok da uzmemo neki lakši i sporiji ow mod utrke bi bile dobre al auto sam po sebi nebi bio tolko zabavan za vozit.. Pa sad biraj što ti je draže. Moramo nać neki balans između toga, zato treba dalje isprobavat pa vidjet...Armanini je napisao/la:meni je kod owa upravo zahtjevnost i brzina ono sto mi je zabavno..
hm da, al isto tako mozes vozit svuda.. prekjucer na barci svaki zavoj mozes kuda oces, sto vise i brze po travi to je prolazak brzi i laksi.. svi izlazi sa 200 kmh iz zavoja po travi se nekaznjavaju, ne izgubi se nis brzine, vec ubrzava kao da jos vise gripa ima... Ne možeš sa OW-om očekivati da ćeš preko veće pasice proć bez beda i nastavit kao da se ništa nije dogodilo, posebno ako ima jači motor i voziš bez TC-a.
Vuksa_KC je napisao/la:Arma je sluga sotone i treba ga izudarat penisom po čelu:).
Uopce nije bitno kako se mod zove.To moze biti F1,F2,GP1,GP2...vazno je da svima vise-manje odgovara.Meni osobno bi odgovaralo da je malo tezi za vozit,ali ni to ne mora biti bas tako.Nema mi jedino smisla voziti ow mod koji se drzi asfalta ko vlak tracnica.A o voznji na limitu...tko nemoze vozit 10-tak krugova 100% na limitu,neka vozi na 80-90%,naci ce se vise takvih vozaca i eto ti borbe.Jos jednom preporucujem onaj F1 1977,probajte ga svakakoCuky je napisao/la:što nismo već odavno bili spominjali da nećemo F1 modove voziti u ligi? Zato ja nisam ni predlagao ni jedan. Ima odličnih F1 modova, ali sa njima je gotovo nemoguće postići izjednačene utrke sa puno akcije jer
*classic F1 modovi su, iskreno, dosta teški za vožnju na limitu. Za zabavu su super, i ja ih često vozim, ali nisu za ono što mi želimo postići (kao što imamo npr. sad sa WTCC-om
*moderni F1 modovi previše ovise o aerodinamici, teško je biti blizu ovome ispred sebe i, opet, teški su za vozit na limitu cijelu utrku...krug-dva da, ako ih uspiješ spojiti.
Nekome sigurno nije teško voziti F1 mod 100% cijelu utrku, mogu i ja kad mi se dan potrefi. Ali većini, pa i meni u većini slučajeva, F1 mod voziti na 100% više od 2-3 kruga uzastopce uvijek rezultira u pogreškama...
je, kad se vama izgleda neda vozit dulje...Cuky je napisao/la:Samo, problem oko dogovora je što mi jednom probamo neki mod par sati i odmah prebacujemo na hgtc ili nešto drugo...
isprobavamo modove za ligu i ti ides otvarat server da testiramo, a ne skines trackpack koji je uploadan, linkan i za kojeg se cule puno potrudio i kojeg cemo ako dobro shvacam vozit u ligi..na estorilu isprobavamo mod, nismo ni pola sata practica vozili, arma ljut odlazi jer nismo stavili race isti tren kad je on zaželio
imam i ja..Mansell je napisao/la:Probajte skinuti taj F1 1977,eto Damjan ga ima,pa se onda okupimo poslije 21h.Uz to ide neka staza iz 1979 trackpack-a ...
probao sam i ja f1 77 za koji je mansell postavio link. Za ffb ti ne mogu pomoć jer vozim bez, ali mod je stvarno dobar.harrahotto je napisao/la:Jučer koliko sam stigo probati ovaj '77 mod, dobar je, ali nešto mi ne paše.. na volanu nemam gotovo niakav filing, ne znam da li je to do postvki, mozda da ffb poštelam (ako mi date upute) ali sjećam se, iako je dosta prošlo, dok sam '79 bio vozao, da mi je filing bio puno bolji... da li ste razmisljali o 79 kao opciji?
Ali u svakom slučaju, ovo je stvarno lijepo za vidjeti, '77 jel, ima mi više romantike nego bilo koji moderni F1.
mozda jedno grupnije probavanje, čisto da vidimo kako stvar diše...