Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,47,gringo73,Scuderia,Cuky
Hmm. T9 mi ne izgleda flat (zar je moguće da gas padne toliko uslijed tako nagle promjene pravca?) . Merc i RB navodno mogu flat kroz devetku.Cuky je napisao/la:Vettelov rekordni krug gledan kroz 360° kameru. Lijepo je vidjeti, gledajući cijeli krug prema Vettelu, kako praktički nema niti jedne korekcije volanom kroz cijeli krug
Stvarno se ne sjećam kad je zadnji put u ovih 10 godina Ferrarijev bolid izgledao ovako mirno na stazi
O joj....Volio bi da si u pravu...Cuky je napisao/la:Ako će se takav rez i raditi on nažalost neće doći prije 2021.
Al ja bih čak rekao da sam gotovo siguran da će barem jednu titulu ove sezone odnijeti RB ili Ferrari (vozačku) dok će Mercedes vjerojatno uzeti konstruktorski
jer je razlika u stazi dan i noc? Pocekajmo sutrasnji dan. Jedino di im na ovoj stazi moze doc dobro za isprobavanje monaka je zadnji sektor, al dok se dode do toga gume produ kroz xy ciklusa. Plus vecina staza ima soft medium komponente. Hypersoft ce bit mozda samo monako i kanada.marcus je napisao/la: ↑15 svi 2018, 22:59Dakle, opet ja sa svojim čuđenjem.....Mercedes očekuje jedna od najtežih utrka sezone za koju su odabrali 8-9 setova najnovijih hypersoft guma i što oni rade na testiranju? Ganjaju softice i mediumke do iznemoglosti?!?!?!?! I onda će se čuditi kada neće moći HS ili US zagrijati za kvalifikacije.
Pa nije ovo test guma? Pogotovo ne test guma za utrku dvije.marcus je napisao/la: ↑15 svi 2018, 22:59Dakle, opet ja sa svojim čuđenjem.....Mercedes očekuje jedna od najtežih utrka sezone za koju su odabrali 8-9 setova najnovijih hypersoft guma i što oni rade na testiranju? Ganjaju softice i mediumke do iznemoglosti?!?!?!?! I onda će se čuditi kada neće moći HS ili US zagrijati za kvalifikacije.
marcus je napisao/la: ↑16 svi 2018, 12:01OK. Ali, sve drugo štima, radi, pouzdano je.....osim već sezonu-dvije muku muče sa mekanim gumama. Zar nije logično kad već imaš in-season testiranje da se baviš onime što nije dobro, a ne pokušati poboljšati ono što je već dovedeno skoro do savršenstva.
Ako već par sezona imaju problem sa Monacom, Mađarskom i Singapurom - kao najočitijim primjerima, onda što se čeka? Zar pokušavaju Ferrari ostaviti krug iza sebe u Monzi? 25 bodova se dobije i za pobjedu sa pola sekunde prednosti.